Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  159 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-2100155 milioane de euro pentru modernizarea Castelului Teleki!

14/11/2017 15:06:04 Ana ȘTEFĂNEL  
Unul dintre monumentele uitate ale județului Bistrița-Năsăud, Castelul Teleki din Posmuș, va fi, în sfârșit, reabilitat. Aflat într-o stare avansată de degradare, castelul și-a pierdut strălucirea de altădată. Acum, din fericire, 5 milioane de euro au fost alocate pentru modernizarea acestuia.

„Un nou proiect de aproape 5 milioane de euro pentru județul Bistrița-Năsăud! 

Este vorba despre proiectul de modernizare a Castelului Teleki din Posmuș, comuna Șieu, unul dintre cele mai importante monumente istorice ale Transilvaniei! 

Durata de implementare a proiectului este de 48 de luni și la finalul proiectului, castelul va fi deschis circuitului turistic! 


Valoarea totală a proiectului este de 21.78 milioane lei, din care 2% este contribuția Consiliului Județean, iar diferența este asigurată din fonduri europene nerambursabile!”, scrie președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan pe Facebook.

Castelul a fost construit în secolul al XVIII-lea de familia nobiliară Teleki. După revoluția din 1989 clădirea a fost lăsată în paragină, iar din 2002 aparține Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul de 5 milioane de euro vizează atât restaurarea și modernizarea imobilului, dar și investiții pentru turism, astfel încât castelul să redevină un important obiectiv din Bistrița-Năsăud.

2088 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro