Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
EDITORIAL: S-au întors românii acasă! De ce nu rămân?! De ce fug iar de acasă?
BISTRIŢA te iubeşte! Începe Târgul Mare al Bistriţei. Program complet
FOTO/VIDEO - Vânătoarea comorilor a început! Primele indicii au fost oferite în cadrul ceremonialului cheii
FOTO/VIDEO: Singurul loc din Bistriţa-Năsăud şi din România în care pietrele dansează singure iar cuiele cântă...
FOTO: Performanţă de excepţie! Marele Premiu al Festivalului Internaţional „Peştişorul de Aur”, câştigat de Ansamblul „Ciobănaşul”
FANY Prest Serv S.R.L, fosta fabrică Netex, Metropolis, Sanovil şi Casa Ema oferă noi locuri de muncă! Alte oferte atractive

  136 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A ajuns la Urgențe cu viermi la picioare. „Mulțumesc! În Spital mi s-au întâmplat cele mai bune lucruri!”

12/08/2017 10:19:31 Ioana BRADEA  
„Au adus-o la Urgențe luni seara, cu viermi la picioare, iar asistentele de acolo au spălat-o și i-au curățat rănile, deși nu cred că a fost o treabă tocmai plăcută... Are 82 de ani, locuiește în Fântânița, nu are copii și nici rude apropiate, a stat în Spitalul Județean 5 zile și ar vrea să transmită un mesaj pentru medicii de acolo...”

Un cititor Bistrițeanul.ro care dorește să rămână anonim ne-a contactat ieri după-amiază pentru a ne povesti despre o rudă mai îndepărtată de-a sa și despre experiența extraordinară pe care a trăit-o la Spitalul Județean din Bistrița.

Este o mătușică mai îndepărtată de-a mea, nu ne vizităm prea des, are 82 de ani și locuiește uitată de lume în Fântânița, fără copii, fără niciun ajutor... Au adus-o la Urgențe luni seara, cu viermi la picioare, nu se mai spălase de o veșnicie... Știu că sună incredibil, dar așa e ea, zicea că de ce să se mai spele, că oricum trebuie să vină moartea după ea mintenaș...

Numai că nu vine moartea când vrem noi... Problema e că asistentele de la Urgențe au spălat-o și i-au curățat rănile, deși nu cred că a fost o treabă tocmai plăcută... A fost tratată la Spitalul Județean impecabil de doctorul Mardale după care au transferat-o la secția de Dermatologie, pe Independenței, iar domnul doctor Todea s-a ocupat de ea la fel de frumos.

Eu am aflat că este internată după câteva zile, am fost în vizită, am aflat că doctorul Todea a cumpărat un șampon și i-au făcut baie și acolo în fiecare zi. N-a mai prins mătușica un asemenea tratament de ani de zile! Am cumpărat și eu un șampon după aia și l-am lăsat acolo, să fie pentru cei care mai vin acolo... Ideea e că au externat-o vineri și m-a rugat mătușica să le transmit tuturor cumva că le mulțumește foarte mult... „Să le dea Dumnezeu sănătate la toți medicii de-acolo, că în Spitalul Județean mi s-au întâmplat cele mai bune lucruri!”, așa îmi spunea... Și vă rog pe voi să transmiteți mai departe toate astea... A fost tratată nemaipomenit de toți cei de acolo și nu i-a cerut nimeni nicio atenție, nu am dat bani, n-am umblat cu plicuri, că nici nu aveam de unde, vrem doar să le spunem cumva mulțumim!

21069 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro