Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  181 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A ajuns la Urgențe cu viermi la picioare. „Mulțumesc! În Spital mi s-au întâmplat cele mai bune lucruri!”

12/08/2017 10:19:31 Ioana BRADEA  
„Au adus-o la Urgențe luni seara, cu viermi la picioare, iar asistentele de acolo au spălat-o și i-au curățat rănile, deși nu cred că a fost o treabă tocmai plăcută... Are 82 de ani, locuiește în Fântânița, nu are copii și nici rude apropiate, a stat în Spitalul Județean 5 zile și ar vrea să transmită un mesaj pentru medicii de acolo...”

Un cititor Bistrițeanul.ro care dorește să rămână anonim ne-a contactat ieri după-amiază pentru a ne povesti despre o rudă mai îndepărtată de-a sa și despre experiența extraordinară pe care a trăit-o la Spitalul Județean din Bistrița.

Este o mătușică mai îndepărtată de-a mea, nu ne vizităm prea des, are 82 de ani și locuiește uitată de lume în Fântânița, fără copii, fără niciun ajutor... Au adus-o la Urgențe luni seara, cu viermi la picioare, nu se mai spălase de o veșnicie... Știu că sună incredibil, dar așa e ea, zicea că de ce să se mai spele, că oricum trebuie să vină moartea după ea mintenaș...

Numai că nu vine moartea când vrem noi... Problema e că asistentele de la Urgențe au spălat-o și i-au curățat rănile, deși nu cred că a fost o treabă tocmai plăcută... A fost tratată la Spitalul Județean impecabil de doctorul Mardale după care au transferat-o la secția de Dermatologie, pe Independenței, iar domnul doctor Todea s-a ocupat de ea la fel de frumos.

Eu am aflat că este internată după câteva zile, am fost în vizită, am aflat că doctorul Todea a cumpărat un șampon și i-au făcut baie și acolo în fiecare zi. N-a mai prins mătușica un asemenea tratament de ani de zile! Am cumpărat și eu un șampon după aia și l-am lăsat acolo, să fie pentru cei care mai vin acolo... Ideea e că au externat-o vineri și m-a rugat mătușica să le transmit tuturor cumva că le mulțumește foarte mult... „Să le dea Dumnezeu sănătate la toți medicii de-acolo, că în Spitalul Județean mi s-au întâmplat cele mai bune lucruri!”, așa îmi spunea... Și vă rog pe voi să transmiteți mai departe toate astea... A fost tratată nemaipomenit de toți cei de acolo și nu i-a cerut nimeni nicio atenție, nu am dat bani, n-am umblat cu plicuri, că nici nu aveam de unde, vrem doar să le spunem cumva mulțumim!

22330 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro