A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

Polițiștii bistrițeni au deschis o mulțime de dosare penale în ultima săptămână. Unele dintre motive sunt cât se poate de amuzante. VEZI câteva ciudățenii cu care se ocupă bistrițenii, și care au primit „cadouri” de la polițiști:

S-a trezit că nu mai are bani să cinstească la nuntă!

Cinstitul la nuntă a costat-o mai scump decât se gândise, pe o femeie din Bistrița. Aceasta a reclamat la Poliție că o persoană i-ar fi furat banii pe care îi avea pregătiți ca dar de nuntă.

Polițiștii au reușit să identifice un bistrițean de 38 de ani bănuit de comiterea faptei.

„Ca urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la o nuntă, în municipiul Bistrița, bărbatul ar fi sustras, din poșeta femeii, un plic în care se afla suma de 1000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Banii au fost recuperați în totalitate de polițiști. Aceștia efectuează încă cercetări în acest caz.

„Arta” de a fura se învață de mic!

Un bărbat de 24 de ani și o femeie de 20 de ani din Năsăud au dat iama într-un supermarket pentru „a face cumpărături”. Aceștia au luat cu ei și o copilă minoră de 14 ani, să o învețe cum „se merge” la cumpărături.

„Polițiștii au depistat doi tineri, ambii din Năsăud, și au stabilit faptul că, împreună cu o minoră de 14 ani ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-un supermarket din Bistrița”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Cumpărăturile însușite pe nedrept au fost în valoare de 817 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă.

A reclamat că a fost furat, dar hoțul era el însuși!

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce ar fi mințit polițiștii. Acesta a reclamat că a fost jefuit de către o persoană necunoscută. În realitate însă, lucrurile au stat cu totul diferit.

„La data de 23 mai, un tânăr de 18 ani, din Figa, a sesizat printr-un apel la 112 faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu, a fost oprit de o persoană necunoscută care l-a agresat și care i-a sustras telefonul, suma de 780 de lei, carduri și documentul de identitate”, transmit reprezentații IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că sesizarea tânărului era nereală. Hoțul era de fapt chiar tânărul, care ar fi cheltuit banii. Toate bunurile declare furate au fost găsite.

Fiindcă a mințit polițiștii, tânărul s-a ales cu un dosar penal.

Program prelungit la Pașapoarte! acum 18 minute- Fiindcă în lunile iulie și august e un val mai mare de cereri de eliberare a pașapoartelor, s-a decis prelungirea programului de lucru. Mai mult, programările se pot face online și chiar de la o zi la alta!
FII REPORTER: Alooo, Dorel?! Ți-au căzut cablurile și le-ai uitat pe jos…! acum 59 de minute- Dorel a comis-o din nou! De această dată pe strada Solomon Haliţă, unde a reabilitat un bloc, uitând cablurile spânzurate peste maşini, lăţite pe stradă sau peste pubela de gunoi...!
Ce avere au miniștrii din Bistrița? Unul dintre ei și-a triplat contul din bancă într-un singur an acum 2 ore- Case, terenuri și conturi groase în bancă. Cu asta se pot lăuda cei doi miniștri din Bistrița, Ioan Deneș și Daniel Suciu. Unul dintre ei a reușit să-și tripleze contul din bancă într-un singur an.
Bacalaureat 2019: Elevii din Sîngeorz şi Maieru susţin examenul de Bacalaureat în Năsăud acum 3 ore- 1840 de absolvenţi de liceu din promoţia curentă şi încă 298 de restanţieri din anii anteriori vor susţine probele scrise ale examenului de Bacalaureat în judeţul nostru. Elevii din Sângeorz şi Maieru vor da examen în deplasare.
FOTO: Femeie din Căianu Mic, accidentată la Nima acum 4 ore- Un autoturism s-a răsturmat și o femeie din Căian a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat în localitatea Nima, din cauza neatenției în trafic. 
AUDIO: Scandal la Consiliul Județean pe ideea privatizării firmei LDP, care a ieșit tot în pierdere! acum 5 ore- Președintele Consiliului Județean a propus un proiect prin care să se demareze un proces de privatizare a S.C. Lucrări Drumuri și Poduri. De aici s-a declanșat un adevărat scandal între consilierii PNL și Radu Moldovan. ”Sloganurile și populismele nu-și au locul aici. Nu veniți cu bla bla bla”VS ”LDP e în prag de faliment pentru că managementul e prost, că aici lucrează oameni incompetenți, puși în funcții pe pile, relații, neamuri”.
Aquabis: Se sistează apa pe câteva străzi în Ilva Mică acum 6 ore- Câteva străzi din Ilva Mică rămân astăzi fără apă potabilă, pentru câteva ore. Măsura este necesară pentru pentru remedierea unei avarii accidentale pe conducta de apă.
O pagina de Facebook se ambiționează să „desființeze” Poliția Locală. Până una alta, instituția nu există în mediul virtual… acum 6 ore- Un bistrițean s-a ambiționat, printr-o pagină de Facebook, să desființeze Poliția Locală, pe care o consideră o instituție parazitară. În timp ce pe Facebook se cere desființarea instituției, Poliția Locală este absentă total din mediul virtual. O nouă pagină de Facebook adună like-uri de la începutul acestei luni. Este vorba despre „Bistrița trezește-te!”, o pagina...
ISJ: Peste 300 de corigenţi au ratat Evaluarea Naţională în acest an. Câte contestaţii s-au depus acum 21 de ore- ISJ: Peste 300 de corigenţi au ratat Evaluarea Naţională în acest an. Este vorba despre un procent de 13, 9% - în scădere faţă de anul trecut, când s-au înregistrat 19,6% corigenţi. Câte contestaţii s-au depus:
Bistrița-Năsăud, la coada clasamentului când vine vorba de elevi de 10 la Evaluarea Națională acum 22 de ore- Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cele mai puține medii de 10 la Evaluarea Națională din acest an. Doar trei eleve din județ au reușit să obțină 10 pe linie.
VIDEO: Prefectul i-a muştruluit pe şefii de instituţii care au ratat Ziua Drapelului acum 23 de ore- Întâlnirea a debutat cu „stângul” pentru unii dintre reprezentanţii instituţiilor guvernamentale care au fost serios muştruluiţi de prefectul judeţului – Ovidiu Frenţ. Acesta s-a arătat dezamăgit pentru că şefii unor instituţii au chiulit de la ceremonia organizată de Ziua Drapelului.
Ați auzit? Și-a făcut Supercom Tel Verde! Sunați-i, gratuit, de câte ori vedeți că nu-și fac treaba! acum O zi- Să vezi și să nu crezi! Cei de la Supercom chiar vor să-i ajute pe cetățeni. Până acolo le-a mers bunăvoința, încât și-au făcut linie telefonică gratuită. Numa' să-i puteți suna și să le spuneți că și-au făcut treaba bine. Sau să-i întoarceți înapoi! Depinde cum prestează, bineînțeles!
FOTO: Cade tot câte-un sistem informatic! A venit rândul celor de la Finanțe! acum O zi- Nervii cetățenilor continuă să fie întinși la maxim, în continuare, din cauza sistemelor informatice. După problemele de la APIA, apoi de la medicii de familie și farmacii, a sosit și rândul Finanțelor. Ieri, zeci, chiar sute de contribuabili au plecat de la ANAF BN, pomenind toți sfinții.
Cel de-al doilea cinema din Bistrița se deschide în toamnă! Cu ce surprize vine: acum O zi- Cel de-al doilea cinema din Bistrița își deschide porțile în toamnă. Happy Cinema va fi situat în mall-ul de lângă piața de la ruși, Bistrița Retail Park, și vine cu dotări surpriză.
Se deschide Aventura Parc! Dar numai cinci zile pe săptămână! acum O zi- Bistrițenii vor avea ocazia să se distreze ”la înălțime”, în Aventura Parc. Traseele prin copaci îi vor aștepta pe aventurieri, începând de sâmbătă. Totuși, parcul va fi deschis doar cinci zile pe săptămână. AFLĂ și ce tarife se percep: