A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

Polițiștii bistrițeni au deschis o mulțime de dosare penale în ultima săptămână. Unele dintre motive sunt cât se poate de amuzante. VEZI câteva ciudățenii cu care se ocupă bistrițenii, și care au primit „cadouri” de la polițiști:

S-a trezit că nu mai are bani să cinstească la nuntă!

Cinstitul la nuntă a costat-o mai scump decât se gândise, pe o femeie din Bistrița. Aceasta a reclamat la Poliție că o persoană i-ar fi furat banii pe care îi avea pregătiți ca dar de nuntă.

Polițiștii au reușit să identifice un bistrițean de 38 de ani bănuit de comiterea faptei.

„Ca urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la o nuntă, în municipiul Bistrița, bărbatul ar fi sustras, din poșeta femeii, un plic în care se afla suma de 1000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Banii au fost recuperați în totalitate de polițiști. Aceștia efectuează încă cercetări în acest caz.

„Arta” de a fura se învață de mic!

Un bărbat de 24 de ani și o femeie de 20 de ani din Năsăud au dat iama într-un supermarket pentru „a face cumpărături”. Aceștia au luat cu ei și o copilă minoră de 14 ani, să o învețe cum „se merge” la cumpărături.

„Polițiștii au depistat doi tineri, ambii din Năsăud, și au stabilit faptul că, împreună cu o minoră de 14 ani ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-un supermarket din Bistrița”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Cumpărăturile însușite pe nedrept au fost în valoare de 817 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă.

A reclamat că a fost furat, dar hoțul era el însuși!

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce ar fi mințit polițiștii. Acesta a reclamat că a fost jefuit de către o persoană necunoscută. În realitate însă, lucrurile au stat cu totul diferit.

„La data de 23 mai, un tânăr de 18 ani, din Figa, a sesizat printr-un apel la 112 faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu, a fost oprit de o persoană necunoscută care l-a agresat și care i-a sustras telefonul, suma de 780 de lei, carduri și documentul de identitate”, transmit reprezentații IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că sesizarea tânărului era nereală. Hoțul era de fapt chiar tânărul, care ar fi cheltuit banii. Toate bunurile declare furate au fost găsite.

Fiindcă a mințit polițiștii, tânărul s-a ales cu un dosar penal.

FOTO: I-ar fi intrat soarele-n ochi și n-a observat pietonul de pe trecere octombrie 16, 2019 - Un ușor accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu. Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat susține că i-ar fi intrat soarele-n ochi, motiv pentru care nu l-a observat.
Alcoolul la volan, o competiție?? Bistrițeni prinși conducând rupți de beți octombrie 16, 2019 - Să conduci sub influența alcoolului pare o competiție pe șoselele județului. Polțiștii au întocmit dosare penale și au reținut pe un bărbat ce a provocat un accident, conducând beat. CE valori au indicat aparatele etilotest:
VIOLENȚA în FAMILIE: Și bărbații sunt loviți, câteodată! octombrie 16, 2019 - Polițiștii au întocmit ieri dosar penal pe numele unei femei. Aceasta și-ar fi lovit bărbatul, care a sunat la 112. Totul s-a întâmplat în Maieru.
Salvează chiar TU viața celui drag ție! ÎNVAȚĂ să resuscitezi, să acorzi primul ajutor! octombrie 16, 2019 - Ziua Europeană a Resuscitării e sărbătorită de câțiva ani încoace, accentuând importanța cunoașterii acestui protocol! Într-o clipită, inima celui drag nouă se poate opri. Dar dacă i se aplică manevrele de resuscitare imediat, șansele de supraviețuire sunt mult mai mari. ÎNVAȚĂ să resuscitezi, să acorzi primul ajutor!
DEZASTRU la spitalele de psihiatrie din țară! Cum stă treaba la Bistrița și Beclean: octombrie 16, 2019 - Spitalele de psihiatrie din țară au fost luate la puricat de direcțiile de sănătate publică, la ordinul fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea. Unele spitale din țară au grad de ocupare și de 170%. Cum stă treaba la Bistrița.
FOTO/VIDEO. Neobişnuit şi răscolitor concert: Eduard Kunz şi Yuri Medianik au umplut până la refuz Sinagoga octombrie 16, 2019 - Neobişnuit şi răscolitor concert, ieri seară, la Singogă: pianistul Eduard Kunz s-a prezentat din nou impecabil în faţa melomanilor din Bistriţa. De data aceasta într-o neobişnuită formulă, alături de violonistul şi acordeonistul Yuri Medianik
A luat bani să facă să dispară amenzi de circulație! Polițist bistrițean reținut, după ce a fost prins în flagrant octombrie 16, 2019 - Un polițist bistrițean a fost reținut, după ce ieri a fost prins în flagrant de ofițerii anticorupție, în timp ce lua 200 de lei pentru a face să dispară abateri la regimul rutier.
INCREDIBIL: Cum se spală pe mâini Suciu, Pană și Deneș când e vorba de efectele Legii recursului compensatoriu. Simionca se dă lovit octombrie 16, 2019 - O constănțeancă a trimis o scrisoare dureroasă parlamentarilor ce au votat legea recursului compensatoriu. Aceasta le spunea că părinții ei au fost omorâți de un recidivist. Parlamentarii bistrițeni nu știu nimic despre scrisoare. Iar justificarea votului dat pentru această lege e de-a dreptul…incredibilă.
De ce a ajuns cel mai mare producător de materiale de construcții din țară să „evite” lucrările pe fonduri europene octombrie 16, 2019 - Grupul Teraplast este cel mai mare producător de materiale de construcții din țară. Cu toate acestea, bistrițenii au ales să își reducă dependența de proiectele pe fonduri europene. Cum explică directorul companiei această alegere:
Guvernul demis a împărțit din pix 30 de milioane de lei în județ. Cum au fost distribuiți banii: octombrie 16, 2019 - 30 de milioane  din 1,4 miliarde de lei. Atât primește județul Bistrița-Năsăud pentru asigurarea  tuturor  cheltuielile secţiunii de funcţionare a bugetelor locale. Din 58 de comune doar 34 au primit bani, lozul câștigător fiind tras de municipiul Bistrița: 10 milioane de lei.
FOTO: Tragedie evitată la Măgheruș datorită mobilizării localnicilor octombrie 16, 2019 - Un coș de fum necurățat a produs un incendiu, aseară, în Șieu Măgheruș. Mobilizarea localnicilor a dus la evitarea unei tragedii. 
VIDEO INEDIT! Proful care și-a amenajat o clasă pentru meditații în propria casă, subiect de documentar octombrie 15, 2019 - Dorin Ioniță, profesorul de matematică ce a ieșit din sistem în urmă cu 10 ani și și-a amenajat în propria casă o clasă pentru meditații, a ajuns subiect de documentar. Filmul este realizat tot de un bistrițean, Alex Brendea, și urmează să fie prezentat la un festival de film. Are 54 de ani și a...
Au străbătut mii de kilometri ca să pună umărul la un proiect din județul nostru! GRATUIT! octombrie 15, 2019 - Un proiect de suflet al românilor, și al bistrițenilor deopotrivă, a atras și străini. Au venit tocmai din Regatul Unit pentru a pune umărul la ridicarea depoului și vopsirea mocăniței.
Au băut până s-au ales cu dosare penale! octombrie 15, 2019 - Cu alcoolul nu se face casă bună! Și nici nu iei decizii înțelepte! Ieri, polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbați. Infracțiunile făcute de aceștia au la bază consumul de alcool.
Economiile copiilor puse la dispoziția Guvernului? Nu și în Bistrița-Năsăud: octombrie 15, 2019 - Conturile Junior, programul prin care Guvernul sprijină românii să economisească pentru copiii lor până la vârsta majoratului, nu prea au succes în Bistrița-Năsăud. Județul nostru se numără printre cele cu numărul cel mai mic de aplicanți.