A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

Polițiștii bistrițeni au deschis o mulțime de dosare penale în ultima săptămână. Unele dintre motive sunt cât se poate de amuzante. VEZI câteva ciudățenii cu care se ocupă bistrițenii, și care au primit „cadouri” de la polițiști:

S-a trezit că nu mai are bani să cinstească la nuntă!

Cinstitul la nuntă a costat-o mai scump decât se gândise, pe o femeie din Bistrița. Aceasta a reclamat la Poliție că o persoană i-ar fi furat banii pe care îi avea pregătiți ca dar de nuntă.

Polițiștii au reușit să identifice un bistrițean de 38 de ani bănuit de comiterea faptei.

„Ca urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la o nuntă, în municipiul Bistrița, bărbatul ar fi sustras, din poșeta femeii, un plic în care se afla suma de 1000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Banii au fost recuperați în totalitate de polițiști. Aceștia efectuează încă cercetări în acest caz.

„Arta” de a fura se învață de mic!

Un bărbat de 24 de ani și o femeie de 20 de ani din Năsăud au dat iama într-un supermarket pentru „a face cumpărături”. Aceștia au luat cu ei și o copilă minoră de 14 ani, să o învețe cum „se merge” la cumpărături.

„Polițiștii au depistat doi tineri, ambii din Năsăud, și au stabilit faptul că, împreună cu o minoră de 14 ani ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-un supermarket din Bistrița”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Cumpărăturile însușite pe nedrept au fost în valoare de 817 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă.

A reclamat că a fost furat, dar hoțul era el însuși!

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce ar fi mințit polițiștii. Acesta a reclamat că a fost jefuit de către o persoană necunoscută. În realitate însă, lucrurile au stat cu totul diferit.

„La data de 23 mai, un tânăr de 18 ani, din Figa, a sesizat printr-un apel la 112 faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu, a fost oprit de o persoană necunoscută care l-a agresat și care i-a sustras telefonul, suma de 780 de lei, carduri și documentul de identitate”, transmit reprezentații IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că sesizarea tânărului era nereală. Hoțul era de fapt chiar tânărul, care ar fi cheltuit banii. Toate bunurile declare furate au fost găsite.

Fiindcă a mințit polițiștii, tânărul s-a ales cu un dosar penal.

Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum O oră - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 2 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 3 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 4 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 5 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 6 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 7 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 8 ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum 23 de ore - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum O zi - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum O zi - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.
Mirela Riti este noul antrenor de fitness de la Casa EMA! acum O zi - De luna aceasta ai o nouă opțiune pentru antrenamentelede la sală iar Mirela aduce cu ea tot entuziasmul și toate cunoștințele acumulate în 8 ani de acțiune.
Un bistrițean, printre jurații la noul MasterChef. Ce îl „recomandă”: acum O zi - ProTv se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii culinare MasterChef. Noul sezon vine și cu un set proaspăt de jurați. Printre ei se numără un fost jurat al unei emisiuni culinare de la altă televiziune, un fost concurent al unui astfel de show și un...bistrițean. Despre cine este vorba:
Materom Automotive te recompensează! acum O zi - Acum te poți bucura de toate beneficiile pe care le oferă programul Service Select – la Materom Automotive! Aici te aşteaptă câteva oferte limitate. AFLĂ despre ce este vorba:
Interzis la Vlăduța Lupău la Zilele Sîngeorzului! AFLĂ de ce: acum O zi - Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, e supărat foc. O parte dintre consilierii locali, în frunte cu viceprimarul, i-au dat cu flit și nu au aprobat bugetul necesar organizării zilelor orașului, sărbărtorite în acest weekend.