A murit Horia Ungur, „prietenul nostru cu care ucideam odată lei”… „O pierdere devastatoare”

A murit Horia Ungur, „prietenul nostru cu care ucideam odată lei”… „O pierdere devastatoare”

Horia Ungur, director Vânzari şi Distribuţie (CSO) al ALLIANZ-ŢIRIAC și membru în Boardul companiei, s-a stins din viaţă la doar 42 de ani. „O pierdere devastatoare pentru familie, pentru rugby-ul românesc şi pentru România”, a transmis unul dintre prietenii săi…

Horia Ungur a absolvit Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” şi Universitatea Babeş Bolyai, Facultatea de Studii Europene. Era pasionat de istorie, tradiţii şi rugby, iar de câţiva ani era stabilit la Bucureşti.

O pierdere devastatoare pentru familie, pentru rugby-ul românesc şi pentru România”, a scris unul dintre prietenii săi pe pagina sa Facebook.

Imposibil, nu se poate, nu e adevărat! Au fost primele cuvinte care mi-au venit în minte la aflarea necruțătoarei vești. Horia, pentru prima dată ne-ai lăsat triști, tu care întotdeauna aveai o vorbă de duh în orice situație… Odihnește-te în pace prieten drag. De astăzi suntem mult, mult mai săraci fără tine. Sincere condoleanțe familiei!“, a transmis un alt prieten.

În urmă cu aproape două săptămâni Horia Ungur a suferit un anevrism masiv cu inundare de trunchi cerebral. A fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, în comă profundă, până azi dimineaţă, în jurul orei 6:30, când a pierdut lupta cu viaţa.

A încetat din viața Horia Ungur (42 de ani), Director Vânzări și Distribuție (CSO) al ALLIANZ-TIRIAC și membru în Boardul companiei. Cu o experiență de peste 20 de ani în companie, Horia UNGUR și-a început parcursul profesional la Bistrița, orașul său natal şi la Cluj, oraşul în care şi-a urmat studiile, interacţionând direct cu clienţii şi produsele de asigurare. Şi-a continuat dezvoltarea carierei rămânând loial domeniului de suflet, ocupând diferite funcţii de coordonare şi management atât în reţeaua dedicată vânzărilor de asigurări de viață și sănătate, cât și în rețeaua de vânzări asigurări generale.

În 2008, s-a mutat în București unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuției, 3 ani mai târziu punând bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia UNGUR a fost promovat la conducerea Diviziei Rețele Proprii, cea mai puternică rețea de distribuție prin agenți și angajați din piața locală de asigurări. Transport Academy transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească!”, au transmis cei de la Academy Transport.

Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la Horia Ungur o pot face sâmbătă seara, la ora 18.00 la slujba de priveghi, în capela Cimitirului Evanghelic de pe Bulevardul General Grigore Bălan. 

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, de la ora 12.30, la Cimitirul Evanghelic de lângă Domus.

Dumnezeu să-l odihnească în pace…! Sincere condoleanţe familiei…

Ghilgameş @ Nichita Stănescu

A murit prietenul care a ucis lei cu mine…

Priveşte-ţi mâinile şi bucură-te, căci ele sunt absurde,
Și picioarele privește-ţi-le, seara, drept cum stai, atârnând spre lună.
Poate că sunt mult prea aproape ca să mă vezi,
dar şi aceasta e altceva decât nimic…

Mă voi face depărtare, ca să-ţi încap în ochi,
ori cuvânt, cu sunete de mărimea furnicii – ca să-ţi încap în gură.

Umerii priveşte-mi-i, şi spune-ţi că sunt cei mai
puternici pe care i-ai văzut, după iarbă și bivoli,
căci fără pricina sunt așa.

Ieși din cort, prietene, să stăm față în față,
privindu-ne, să tăcem împreună, mereu întrebându-ne
în sine celălalt dacă e…”

Sursa foto & video @ Alina Schreglmann

ALEGERI 2019. Ovidiu Crețu: De ce nu pot vota Klaus Johannis noiembrie 20, 2019 - Faptul că actualul președinte al României mai vrea un mandat este discutabil. Felul în care s-a comportat pe durata primului mandat de președinte este lamentabil. Felul în care s-a manifestat pe parcursul campaniei electorale este deplorabil.
Avocată din Bistrița sancționată după ce a înjurat la primul tur al alegerilor un reprezentant PSD. Ce s-a întâmplat: noiembrie 20, 2019 - O avocată din Bistrița care deținea funcția de președinte al unei secții de votare a fost înlocuită, ieri, după ce la primul tur al alegerilor prezidențiale a înjurat un reprezentant al PSD și a refuzat să îi înregistreze o cerere.
Viitoare mireasă? Treci pe la Wedding Land, și poți pleca acasă cu rochia de mireasă- cadou! noiembrie 20, 2019 - În acest weekend la Restaurant Terra are loc târgul de nunți – Wedding Land. Firme cu renume din industria organizării nunților vin cu o gamă largă de oferte. Mai mult, se organizează o tombolă pentru toate miresele ce ajung la târg. Iar premiul este o rochiță de mireasă în valoare de 3.600 de lei.
INCREDIBIL: Prostituție la un hotel din Bistrița! Patronul unității de cazare, acuzat de proxenetism noiembrie 20, 2019 - Mai bine de 50 de polițiști au descins la un hotel din Bistrița, vizând o rețea de prostituție. Acuzat de proxenetism este tocmai patronul unității de cazare, care ar fi instruit inclusiv personalul hotelului să ascundă ce se întâmplă.
FOTO Confort sporit pentru pacienții Spitalului Județean. Perioada paturilor secod-hand se încheie! noiembrie 20, 2019 - Spitalul Județean de Urgență Bistrița a început achiziționarea de paturi noi, până acum bazându-se mai mult pe mobilier medical second-hand. Printre facilitățile oferite de noile paturi se numără și posibilitatea luării mesei la pat.
Aquabis: Se sistează apa, astăzi, în Rebrișoara noiembrie 20, 2019 - Astăzi, 20 noiembrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Rebrișoara. Ce străzi vor fi afectate:
VIDEO: 4 motive pentru care nu ai voie să ratezi NOSA Film Festival, la Bistriţa! noiembrie 19, 2019 - „Știu că Bistrița merită un festival de film de înaltă ținută. Îmi doresc ca NOSA Film Festival să ajungă în câțiva ani la nivelul unor festivaluri recunoscute național și chiar internațional." Mai jos - patru motive care să vă convingă să nu rataţi proiecţiile:
CÂT vă costă pomul de Crăciun de la Romsilva: noiembrie 19, 2019 - Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva scoate la vânzare în acest an 40.000 de pomi de Crăciun. Dintre aceștia, 26.000 sunt din specia brad şi 14.000 din specia molid. Prețul diferă în funcție de specie și înălțime.
ALEGERI 2019: Klaus Iohannis a explicat de ce este important ca românii să meargă la vot pe 24 noiembrie noiembrie 19, 2019 - Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă (PSD), pentru că aceasta reprezintă un ”partid nereformat” care ”a atacat românii în stradă” şi a tolerat ”atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă”.
O companie bistrițeană este nevoită să importe anual deșeuri în valoare de aproape 500.000 de euro noiembrie 19, 2019 - Deși pare greu de crezut, o companie bistrițeană este nevoită să cheltuie an de an aproape 500.000 de euro pentru a aduce deșeuri din Europa de Vest. România nu a fost capabilă până acum să scoată bani din așa ceva.
FOTO: Sărbătoare la Cristeștii-Ciceului noiembrie 19, 2019 - Vestea că Tudor va fi prezent în localitate s-a răspândit repede. Elevii școlii l-au așteptat în clase, unde și-au făcut poze cu ei. Și, câți prieteni nu și-a făcut micuțul? Cu toții îl vor susține și îi vor aplauda ascensiunea, prin vreme! Este prietenul lor!
Tăiatul porcului, doar cu aviz și cu veterinarul de față noiembrie 19, 2019 - O veste trăznet a creat nemulțumiri printre crescătorii de porci, chiar înainte de Crăciun. Sacrificarea porcilor în gospodării se mai poate face acum numai sub supravegherea unui veterinar.
Există speranță pentru Pădurea Transilvaniei! Sute de voluntari se înghesuie să facă bine naturii: noiembrie 19, 2019 - Un proiect ce a început acum cinci ani de zile are sorți de izbândă. Pădurea Transilvaniei se va ridica semeață, în timp. Și asta, datorită voluntarilor. Și pentru ediția de plantare puieți din acest an, sute de voluntari s-au înghesuit să facă bine naturii.
Deputatul PMP Ionuț Simionca sare în apărarea micilor fermieri: Propune mărirea la 15 a numărului de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie noiembrie 19, 2019 - Deputatul PMP Ionuț Simionca critică aspru reglementarea care limitează la 5 numărul de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie și propune mărirea acestui număr la 15.
O secție a spitalului „toacă” bani cu duiumul! CUM se dorește rezolvarea pierderilor: noiembrie 19, 2019 - Fiecare intervenție asupra unui pacient, la Spital, implică diferite costuri. La Bistrița, unele costuri sunt suportate de unitatea medicală, chiar dacă în alte centre acest lucru revine pacientului. Managerul Lazany a declarat că există o secție care ”este pe pierdere”. Acesta a găsit o soluție de remediere și speră să primească aprobare.