Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  147 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
pub[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A rămas și fără brazi, și fără tractor!

06/12/2017 10:52:54 Cristina MILEA  
Un bărbat din localitatea Șanț a fost surprins în timp ce transporta cu o căruță tractată de un tractor zeci de pomi de Crăciun, fără documente legale de proveniență. Acesta s-a ales cu o amendă usturătoare. Mai mult, polițiștii i-au confiscat și tractorul:

Polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere județene Bistrița-Năsăud au desfășurat ieri acțiuni pentru combaterea delictelor silvice, pe valea Someșului.

Un bărbat din localitatea Șanț a fost surprins în timp ce transporta cu o căruță tractată de un tractor 47 de pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență.

Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați în custodia Ocolului Silvic Izvorul Someșului Mare Șanț.

De asemenea, polițiștii au dispus confiscarea mijlocului de transport folosit de contravenient.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au depistat un alt bărbat, din aceeași localitate, care transporta cu o autoutilitară 6 pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență. Bărbatul a fost sancționat cu avertisment conform Legii 171/2010, iar brazii au fost confiscați.

Astfel de acțiuni vor avea loc în perioada următoare pe raza întregului județ.

10020 vizualizari


loading...


IPJ4.jpg :: Bistriteanul.ro
IPJ2.jpg :: Bistriteanul.ro
IPJ3.jpg :: Bistriteanul.ro
IPJ1.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro