”Administratorul problemă” lovește din nou! Acum e acuzat de delapidare

”Administratorul problemă” lovește din nou! Acum e acuzat de delapidare

Marius Pașca se află din nou pe lista „neagră”. Locatarii unui bloc din Subcetate îl acuză pe acesta de delapidare. Ar fi rămas trei luni de zile și fără lift funcțional. Deși ei susțin că au plătit, chiar dacă uneori sumele scrise în tabel li se par aberante.

Locatarii blocurilor din Subcetate, cartierul „cu blocuri a lui Negrea”, sunt supărați pe administrator.

E vorba de administratorul Marius Pașca. Ceva fost consilier PSDPur și simplu delapidează banii. Oricât am încercat să îl schimbăm, nu am putut. Nu vrea să plece. Pentru lift și curent pe scară plătim câte 50 de lei. Am stat și fără lift trei luni. El a zis că din cauză că suntem restanți. D-apoi noi plătim, deși pune acolo în tabel ce valori vrea el. Plătim fond de rulment. Da cu banii ăia ce se întâmplă? La ce îi folosește că și femeia de serviciu o plătim noi. NU a cumpărat un bec veci!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Mălina F.

Bistrițeanca a mai explicat că deși stă la un etaj inferior, plătește pentru lift mai mult decât alții de la etajele superioare. Tototdată, Marius Pașca „ar da rar” pe la blocuri, iar când i se cer facturi, nu ar vrea să le arate.

I-am cerut să ne arate facturile. Nu vrea să ne arate niciodată nimic. Chiar dacă am fi restanți, să predea la altcineva. De atâta timp, de trei ani de zile de când stăm aici e aceeași situație Și nu putem scăpa de el. Mi se pare inadmisibil. Ia câți bani vrea, face ce vrea cu ei. Nouă nu ne spune, nu ne arată facturi, nu nimic. Nu știu unde să mai încercăm, că am fost și pe la Primărie, am cerut să se facă și audit… nu am reușit nicicum. E inadmisibil ce se întâmplă.”, a mai spus femeia.

Marius Pașca a mai fost în „vizorul” presei și a cetățenilor, după ce la începutul lunii aprilie 2017 ar fi lăsat locatarii unui alt bloc, fără apă. Despre acest subiect puteți reciti AICI.

La finalul lunii aprilie 2017, acesta și-a dat demisia din funcția de consilier local din partea PSD, preluând șefia Supercom, funcție pe care nu o mai deține în prezent.

UPDATE

Marius Pașca a recunoscut că nu mai merge în zona blocurilor respective, din cauza unui incident din luna iunie.

În luna iunie am avut o întâlnire cu locatarii de acolo pentru a discuta. La un moment dat, unul dintre ei, de vreo 100 și ceva de kilograme, m-a ridicat de piept și m-a scuipat. Eu atunci le-am zis să își caute administrator și nu am mai mers acolo. Pentru că nu de-aia sunt administrator să mă scuipe”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Marius Pașca.

Acesta a mai explicat că și liftul, și curentul sunt funcționale acum, chiar dacă sunt restanțe.

Au restanțe, în zona respectivă, de aproape 4.000 de lei. La curent și la lift. Cu toate astea, am rezolvat să le fie funcționale. Doamna care v-a sesizat, dar și alți locatari, într-adevăr mi-au cerut facturile, să le vadă, pentru că tot la 3 luni e regularizare. Și factura automat vine mai mare. Și atunci au vrut să vadă de ce. Dar le-am arătat facturile”, a mai spus Marius Pașca.

Contrar celor susținute de Mălina, administratorul spune că nu există niciun fond de rulment, și că cel mai sigur, cineva are ceva personal cu el.

„Dar eu le-am spus din luna iunie, de când am avut incidentul ăla, să își caute administrator, că eu acolo nu mai merg”, a conchis Marius Pașca.

 

 

Arma soțului mort i-a adus un dosar penal. Pățania unei bistrițence: ianuarie 21, 2020 - Arma neletală a soțului care a murit în urmă cu mai bine de jumătate de an i-a adus necazuri unei bistrițence de 44 de ani. Cu ce a greșit femeia:
Cum au ajuns persoanele cu handicap de la taxe 0 la gunoi, la preț întreg ianuarie 21, 2020 - Bistrițenii plătesc, din această lună, suma integrală pentru serviciul de salubritate. Asta deoarece Primăria nu mai subvenționează, cel puțin momentan, din bugetul municipiului. Persoanele cu handicap își amintesc de perioada în care plăteau 0 lei pentru aceste servicii. S-ar mulțumi și cu o reducere de 50 la sută...
Rostul de dimineață: Dacă iarna e în toi, nici primăvara nu poate fi prea departe… ianuarie 21, 2020 - În timp ce Bistrița zace copleșită de cerul plumburiu și mohorât, departe de lumea dezlănțuită, pe crestele Munților Rodnei primăvara își face loc cu coatele iar peisajele îți taie respirația…!
SCHIMBĂRI DE PROPORȚII! Jandarmii ar putea dispărea din orașe. Ce se va întâmpla cu ei: ianuarie 21, 2020 - Adevărul.ro a publicat un document în care se vorbește despre planurile pe care le are ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela pentru Poliție și Jandarmerie. Una dintre schimbările de proporții despre care se vorbește în document presupune dispariția jandarmilor din orașe. Ce se va întâmpla cu ei:
Maternik vs. școala din Șanț – conducerea unității mai bifează o victorie. Mesajul profesorului: „Nu pui mâna pe mine că eu te omor!” ianuarie 21, 2020 - Scandalul dintre profesorul de sport Vasile Maternik și conducerea unității de învățământ unde acesta predă este departe de a lua sfârșit. Ieri, profesorul a încercat din nou să se întoarcă în școală și a fost îndepărtat cu jandarmii, conducerea școlii mai bifând o victorie, folosindu-se de o prevedere din Legea Educației:
Aquabis: O stradă din Năsăud, fără apă potabilă astăzi ianuarie 21, 2020 - O stradă din Năsăud rămâne astăzi, 21 ianuarie 2020, fără apă potabilă pentru câteva ore – anunță Aquabis.
Carne de pasăre, dintr-o zonă cu gripa aviară, a ajuns la noi în județ! ianuarie 21, 2020 - Peste 17.000 de kilograme de carne de curcan din Ungaria a ajuns în 26 de județe ale țării. Aceasta provine dintr-o zonă cu restricție, din cauza gripei aviare. Se pare că în Bistrița-Năsăud nu s-a mai găsit niciun kilogram de carne de curcan, aceasta fiind cel mai probabil deja achiziționată.
FOTO: Pârtia Cocoș a devenit sursă de inspirație pentru artiști ianuarie 20, 2020 - Pârtia Cocoș a devenit sursă de inspirație pentru artiștii din Bistrița. „Este o lucrare specială care are toate șansele să devină piesă de muzeu! Este chiar pârtia de schi în miniatură… De fapt Dumnezeu a făcut-o, eu doar am văzut-o și i-am dat viață”, ne-a explicat Sorin Tisa, artistul care a conceput-o.
Crește ajutorul de deces! Aproape 5500 lei pentru pensionari și asigurați ianuarie 20, 2020 - E publicat în Monitorul Oficial, că de luna aceasta, ajutorul de deces crește. Pensionarii și asigurații vor primi aproape 5.500 lei. Rudele acestora vor primi o indemnizație de peste 2.700 lei.
Patru minori găsiți de polițiști, în weekend! O fată n-a mai vrut acasă! ianuarie 20, 2020 - Poliția bistrițeană a fost alertată cu privire la dispariția a patru copii minori, din care trei din Centre de plasament. O adolescentă nu a mai vrut înapoi acasă.
Un maramureșean și-un bistrițean, reținuți de polițiști! Unul pentru tâlhărie, altul c-a făcut accident! ianuarie 20, 2020 - În acest weekend, polițiștii au reținut doi tineri. Unul din Ruscova, altul din Bistrița. Unul a intrat cu mașina, rupt de beat, într-o poartă. Altul, pentru tâlhărie calificată. Ambii au ajuns în fața instanței de judecată:
VIDEO Cum au înțeles bistrițenii să selecteze gunoiul? Ce „se ascunde” în pubelele dedicate reciclabilelor ianuarie 20, 2020 - Haine, deșeuri menajere și orice altceva ! Asta au găsit reprezentanții ADI Deșeuri în containerele semi-îngropate dedicate deșeurilor reciclabile. Agenția atrage atenția că așa nu facem altceva decât să „contaminăm” deșeurile reciclabile, care nu mai pot fi refolosite ulterior.
Stewo Plastic Prod Năsăud caută un inspector resurse umane! Amicii Building angajează ingineri! ianuarie 20, 2020 - Amicii Building caută pentru angajare șoferi categoria B și C+E! De asemenea, firmele din Bistrița caută farmacist, economist, ajutor de bucătar, ingineri sau agent de vânzări. Află ce avantaje și beneficii primești în schimb:
FOTO/VIDEO – MODELZO: 1 + 1 GRATIS! Rămâne cum s-a stabilit ianuarie 20, 2020 - Este mijlocul sezonului rece și încă există atâtea piese vestimentare pe care ai dori să le încerci în peisajul de basm. La Modelzo, poți face o achiziție extraordinară. La un produs cumpărat, primești unul gratis! Așa că poți avea un outfit diferit pentru fiecare zi de iarnă! Rămâne cum s-a stabilit!
PERFORMANȚĂ! De ziua sa și-a făcut cadou al 10-lea titlu de campion național la GO ianuarie 20, 2020 - Unul dintre frații Dobraniș, care au pus Bistrița pe harta națională a GO-ului și România pe cea internațională, a reușit performanța de a-și face cadou de ziua sa al 10-lea titlu de campion național la sportul minții.