AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

Centrul de Imagistică de la Policlinica Nouă Sanovil beneficiază, de curând, de expertiza unuia dintre medicii români de top în domeniul radiologiei și imagisticii medicale…! VEZI despre ce profesor universitar de talie europeană este vorba:

De curând, în echipa Sanovil a intrat și profesor dr. Silviu Sfrângeu – profesor universitar al Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și Director al Colegiului de tehnicieni superiori în imagistică. Dr. Silviu Sfrângeu a luat decizia de a se muta în Bistrița și de a face parte din echipa de medici de la Policlinica Nouă Sanovil.

Prof. Dr. Silviu Sfrângeu are o vastă experiență clinică și didactică, fiind Șef al Catedrei de Imagistică a UMF Cluj încă din anul 2001. Doctor în Științe medicale, a participat la numerose stagii de specializare în Europa și SUA, dobândind competențe în Rezonanța Magnetică Nucleară – RMN, Computer Tomografie – CT, Ecografie și Histerosalpingografie.

A introdus în România tehnici radiologice noi precum Flebografia Suprarenală și a fost unul dintre primii medici care a practicat dilatarea endoluminală percutană și embolizarea terapeutică a tumorilor renale.

„Prof. Dr. Sfrângeu este un profesionist desăvârșit și un om de excepție. Datorită faptului că la Sanovil avem un centru de imagistică la cele mai înalte standarde, dotat cu RMN, CT, Radiologie digitală, Mamografie, Osteodensitometrie, unde facem medicină de calitate și onestă, am reușit să aducem în echipa noastră medici de valoare. Colaborez îndeaproape cu dl. profesor și pot spune că rezultatele și interpretările pe care le oferă sunt de o calitate deosebită, care ne este absolut necesară pentru stabilirea unui diagnostic corect. Consider că noi, bistrițenii, avem un mare privilegiu să putem beneficia de expertiza unei echipe medicale cu o asemenea experiență”, mărturisește Dr. Mureșan Gavrilaș.

„În centrul nostru de imagistică medicală, mai lucrează încă 2 medici radiologi:  dr. Ovidiu Udrescu – medic specialist și dr. Laura Sfrângeu, medic specialist cu competență în Ecografie Mamară, RMN mamar și Mamografie. Este important de știut că RMN-ul de sân se face în județul nostru doar la Policlinica Nouă Sanovil. Astfel, pacientele din Bistrița au un acces facil la opinii medicale competente pe partea de Imagistică a Sânului și toată patologia aceasta poate fi diagnosticată și tratată în cadrul Sanovil... ”, adaugă dr. Mureșan.

Clinica Sanovil este singura unitate medicală din județ care tratează tumorile sânului, atât cele benigne, cât și cele maligne. Dr. Mureșan Gavrilaș este unicul medic din Bistrița care are competență în Ginecologie Oncologică și tratează în mod curent atât paciente cu cancer la sân, cât și cu alte cancere ginecologice precum cancerul de col uterin, de endometru sau de ovar.

Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum 48 de minute - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 2 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 2 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 3 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 4 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 19 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 19 ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 20 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 21 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 22 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 23 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum 24 de ore - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.
Ioan Turc: Administrația PSD a transformat Parcul Industrial în pistă de carturi! acum O zi - Liderul PNL BN a explicat în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro că ideea unui Parc Industrial îi aparține. Dacă ar fi fost făcut așa cum îl propusese el încă din 2006, Bistrița ar fi ”bătut” Oradea. ”Administrația PSD și-a bătut joc de Parcul Industrial. A devenit o pistă de carturi” a susținut Ioan Turc.