AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

Centrul de Imagistică de la Policlinica Nouă Sanovil beneficiază, de curând, de expertiza unuia dintre medicii români de top în domeniul radiologiei și imagisticii medicale…! VEZI despre ce profesor universitar de talie europeană este vorba:

De curând, în echipa Sanovil a intrat și profesor dr. Silviu Sfrângeu – profesor universitar al Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și Director al Colegiului de tehnicieni superiori în imagistică. Dr. Silviu Sfrângeu a luat decizia de a se muta în Bistrița și de a face parte din echipa de medici de la Policlinica Nouă Sanovil.

Prof. Dr. Silviu Sfrângeu are o vastă experiență clinică și didactică, fiind Șef al Catedrei de Imagistică a UMF Cluj încă din anul 2001. Doctor în Științe medicale, a participat la numerose stagii de specializare în Europa și SUA, dobândind competențe în Rezonanța Magnetică Nucleară – RMN, Computer Tomografie – CT, Ecografie și Histerosalpingografie.

A introdus în România tehnici radiologice noi precum Flebografia Suprarenală și a fost unul dintre primii medici care a practicat dilatarea endoluminală percutană și embolizarea terapeutică a tumorilor renale.

„Prof. Dr. Sfrângeu este un profesionist desăvârșit și un om de excepție. Datorită faptului că la Sanovil avem un centru de imagistică la cele mai înalte standarde, dotat cu RMN, CT, Radiologie digitală, Mamografie, Osteodensitometrie, unde facem medicină de calitate și onestă, am reușit să aducem în echipa noastră medici de valoare. Colaborez îndeaproape cu dl. profesor și pot spune că rezultatele și interpretările pe care le oferă sunt de o calitate deosebită, care ne este absolut necesară pentru stabilirea unui diagnostic corect. Consider că noi, bistrițenii, avem un mare privilegiu să putem beneficia de expertiza unei echipe medicale cu o asemenea experiență”, mărturisește Dr. Mureșan Gavrilaș.

„În centrul nostru de imagistică medicală, mai lucrează încă 2 medici radiologi:  dr. Ovidiu Udrescu – medic specialist și dr. Laura Sfrângeu, medic specialist cu competență în Ecografie Mamară, RMN mamar și Mamografie. Este important de știut că RMN-ul de sân se face în județul nostru doar la Policlinica Nouă Sanovil. Astfel, pacientele din Bistrița au un acces facil la opinii medicale competente pe partea de Imagistică a Sânului și toată patologia aceasta poate fi diagnosticată și tratată în cadrul Sanovil... ”, adaugă dr. Mureșan.

Clinica Sanovil este singura unitate medicală din județ care tratează tumorile sânului, atât cele benigne, cât și cele maligne. Dr. Mureșan Gavrilaș este unicul medic din Bistrița care are competență în Ginecologie Oncologică și tratează în mod curent atât paciente cu cancer la sân, cât și cu alte cancere ginecologice precum cancerul de col uterin, de endometru sau de ovar.

Aquabis: Fără apă rece, până mâine, în Ilva Mică acum 2 ore- Locuitorii din Ilva Mică rămân fără apă rece, din cauza unei avarii accidentale pe rețeaua de distribuție a apei potabile făcută de firma care reabilitează drumul din Ilva Mică spre Strâmba.
Expoziție istorică la Bistrița: lucrările celor mai renumiți pictori ai lumii vor putea fi admirate în micul burg săsesc acum 4 ore- Bistrița se află pe lista scurtă a orașelor din România unde vor poposi lucrări semnate de cei mai renumiți pictori ai lumii. Este vorba despre Picasso, Matisse, Dali și Klimt.
Detoxifiere în paradis! Un concediu pentru sănătate, echilibru şi armonie între trup şi suflet! acum 6 ore- Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării sunt așteptate la Colibița. Nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.
Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019! acum 6 ore- A mai rămas exact o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!
SĂRBĂTOARE: Se anunţă câteva delicii muzicale, în weekend, la Bistriţa! acum 7 ore- O adevărată sărbătoare a muzicii se întâmplă, în acest weekend, la Bistriţa: vom avea ocazia să-i ascultăm pe copiii şi tinerii care ştiu să cânte dumnezeieşte - în două concerte extraordinare, la Sinagogă şi la "Dacia".
Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă acum 8 ore- E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea , cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.
FOTO/VIDEO: Persoane încarcerate, rănite și salvatori ce luptă contra cronometru pentru a salva vieți acum 10 ore- Zeci de pompieri și paramedici și-au dat ”întâlnire” azi în parcarea de la Selgros. Aici, pe baza unor scenarii secrete pentru ei, au de acordat primul ajutor și să descarcereze victimele unor accidente. Totul se întâmplă contra cronometru, în cadrul concursului regional al salvatorilor.
FII REPORTER: Bistrița, orașul pasajelor… degradate! acum 11 ore- Bistrița este numit și ”orașul pasajelor”. Doar că atunci când localnicii se gândesc la această sintagmă…și ”simt” mirosurile specifice și ”văd” starea de degradare a unora. Chiar și cele reabilitate prezintă aceleași semne..plus că se degradează.
Trecerea de pietoni de la Prefectură, vizibilă până la prima ploaie. Municipalitatea a ieșit cu pensula la două luni de la inaugurare acum 12 ore- Două luni, cam atât țin marcajele din oraș, plătite cu bani frumoși. Trecerea de pietoni de la Prefectură, „inaugurată” acum două luni deja nu mai este vizibilă, Primăria Bistrița fiind nevoită să o revopsească în miez de noapte ca să vadă pietonii pe unde să treacă… În luna aprilie una dintre trecerile de pietoni a...
Cristina Iurișniți (USR): Peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud! acum 13 ore- Ieri a început examenul național de Evaluare Națională, cu proba la Limba și Literatura Română. Deputatul USR Cristina Iurișniți a atras atenția că peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud
Aquabis Bistriţa: Străzi fără apă, azi, în Năsăud! acum 13 ore- Astăzi, 19 iunie 2019, se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile, în localitatea Năsăud, pe câteva străzi.
Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea acum O zi- Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.
FOTO: Tractor în loc de elicopter, pentru a salva viața unui bunic! acum O zi- O intervenție mai neobișnuită ieri, în Poiana Ilvei. Un bărbat a suferit un atac cerebral. Deși s-a solicitat intervenția elicopterului, zona fiind una dificilă...pacientul a fost transportat cu tractorul.
EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru! acum O zi- În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”
ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă! acum O zi- Ploile fac să răsară plante, buruieni... și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ... fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.