Agresorul de la Bistrița Bârgăului are un palmares de infracțiuni. AFLĂ detalii:

Agresorul de la Bistrița Bârgăului are un palmares de infracțiuni. AFLĂ detalii:

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu leziuni grave după o altercație. Totul a început la un bar din Bistrița Bârgăului. Agresorul are un palmares „impresionant” de infracțiuni, iar jumătate din copiii pe care îi are i-au fost luați de stat. AFLĂ detalii:

Un scandal a izbucnit azi noapte în localitatea Bistrița Bârgăului. Un bărbat de 35 de ani a lovit cu un cuțit mic, cel mai probabil briceag, un tânăr de 25 de ani. Victima a ajuns la spital și agresorul a fost reținut.

Mai multe puteți reciti aici:

FOTO ȘOCANT: A vrut să-l omoare cu un cuțit!

Vasile B., agresorul, nu e la prima „ieșire” de acest gen. Bărbatul e cunoscut ca fiind scandalagiu și mai ales când e sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta mai are pe rol un dosar de lovire deosebit de gravă și are la activ adunate și alte dosare penale pentru violența în familie, nerespectarea ordinului dat de judecător etc.

Acesta nu e căsătorit, însă stă în concubinaj de ani de zile cu o femeie, care la rându-i ar avea ceva probleme. Aceștia au împreună mai mulți copii, dar pe o parte dintre ei i-a luat Statul.

Aseară, Vasile B. și victima sa se aflau în barul „La Velu”. Cei doi, vecini fiind, au consumat băuturi alcoolice împreună. Apoi, alcoolul i s-a urcat la cap lui Vasile, și a început să se certe.

Patronul localului le-a cerut celor doi să plece. Aceștia s-au conformat, dar cearta a contiuat pe stradă. Iar undeva la 100 de metri spre Colibița, în zona CFR, Vasile a scos un briceag și l-a înjunghiat pe tânăr. Acesta din urmă nu e cunoscut ca fiind o persoană problematică, polițiștii spunând că nu au mai avut de-a face cu el.

Din fericire, tânărul a scăpat și este în afara oricărui pericol.

„Un bărbat de 25 de ani, din Bistrița Bârgăului, a ajuns la UPU cu plagă axiliară stângă, în urma agresiunii cu un cuțit de mici dimensiuni. Acesta prezenta hemoragie, care a fost oprită în UPU. Apoi, tânărul a fost internat pe secția Chirurgie generală. Pacientului nu i-a fost atins niciun vas important de sânge. Plaga i-a fost toaletată și suturată. Este stabil hemodinamic și respirator, primind antibiotic. Evoluția este favorabilă”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud, Camelia Strungari.

VIDEO: Om de afaceri din Bistrița reținut pentru 24 de ore. AFLĂ pentru ce acum 3 ore - Un om de afaceri din Bistrița a fost reținut în această seară pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în cătușe, cu mascații la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Ce s-a întâmplat:
FOTO: A luat-o la sănătoasa prin porumb după ce a lovit două fete pe marginea drumului acum 9 ore - Un accident rutier destul de neobișnuit s-a petrecut în Nimigea de Sus. După ce a lovit două fete pe marginea drumului, șoferul a luat-o la sănătoasa prin porumb.
VIDEO: Ce le poate oferi Bistriţa celor din diaspora… ?! Cum îi încurajăm pe bistriţeni să revină acasă acum 10 ore - Cum îi încurajăm pe cei din diaspora să revină acasă? Cei care se aşteaptă la flori şi un covor roşu – să nu se întoarcă...! „Dacă la întoarcere, te aştepţi să găseşti o ţară plină de zâmbet, nu te întoarce! Dacă vrei să te întorci acasă, să pui umărul să faci o ţară mai frumoasă, atunci întoarce-te… Nu este uşor, dar..."
VIDEO: Se întâmplă în Bistriţa! acum 11 ore - Se propie Târgul Mare al Bistriței iar organizatorii au pregătit pentru melomanii din oraş câteva surprize imposibil de refuzat:
Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum 12 ore - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 13 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 14 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 15 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 16 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 17 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 17 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 18 ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum O zi - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum O zi - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum 2 zile - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.