Ai descărcat aplicația TOTAL TAXI?! E mai simplu ca niciodată să comanzi un taxi curat și sigur!

Ai descărcat aplicația TOTAL TAXI?! E mai simplu ca niciodată să comanzi un taxi curat și sigur!

Trebuie să recunoști că ai trecut prin câteva situații limită care ți-au pus nervii la încercare. Ca să nu mai faci spume pe viitor că nu îți răspunde un dispecer sau te pune în așteptare când tu îngheți afară după ce ai plecat de la nuntă, TOTAL TAXI are soluția! VEZI cum e posibil să nu mai aștepți bâțâind din picioare și să te încadrezi în timp, doar cu o apăsare pe ecranul telefonului:

Dacă nu te regăsești în situația de mai sus, poate ți s-a întâmplat să nu-ți pornească dimineața mașina și să ai nevoie urgent de un taxi. Dar ce te faci când în aglomerația de ora 8:00 nu îți răspunde nimeni din dispecerat? Nu s-a inventat încă teleportarea, dar cei de la Total Taxi sunt pe aproape să o descopere. Până atunci te ajută să sari rândul!

Fii deștept și nu mai sta la coadă! Cheamă-ți taxiul prin aplicație! Descarcă din App Store sau Google Play aplicația Total Taxi Bistrita, introdu rapid numele, numărul tău de telefon și adresa de email, după care apăsând butonul „comandă”, mașina îți e asigurată!

Ce e tare, e că cel care îți acceptă comanda va fi la ușa ta fix în timpul pe care ți l-a dat. Așa că nu ai de așteptat în ploaie sau vânt, iar coafura va rezista. Ba mai mult, descărcând pe telefonul mobil aplicația Total Taxi Bistrita ai siguranța că șoferul nu bâjbâie după adresă, jucându-se cu tine de-a v-ați ascunselea.

Ce e fain la TOTAL TAXI e că răsplătesc fidelitatea clienților. Tocmai de aceea, noua conducere a pregătit o SUPER TOMBOLĂ de Paște pentru toți clienții Total Taxi. Ceea ce trebuie să faceți este să scrieți pe spatele bonului fiscal pe care îl primiți de la șofer numele și numărul vostru de telefon. Dacă nu aveți timp să ajungeți să depuneți cu mâna voastră în urnă bonurile, la dispeceratul TOTAL TAXI de vizavi de Domus, le puteți lăsa șoferilor, iar aceștia le vor depune în urne la ieșirea din tură.

Premiile puse în joc sunt multe și bune, iar cu cât mai multe bonuri fiscale de la Total Taxi, mai multe șanse de a câștiga cel puțin unul dintre premiile puse la bătaie:

Premiul 1 – 300 Euro

Premiul 2 – telefon Huawei Y5 

Premiul 3 – un fotoliu Bean Bag pentru casă sau grădină

10 Mențiuni X 1 sticlă de vin roșu, nobil, de la Crama Vie Vin Lechința 

Extragerea câștigătorilor va avea loc în Vinerea Mare, 26 Aprilie 2019, în matinalul LIVE de pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro, ora 9:00.

Câștigătorii SUPER TOMBOLEI de Paște vor fi anunțați și în pagina Facebook Total Taxi Bistrița, dar și în cotidianul Bistrițeanul.ro.

(P)

Aquabis: Se sistează apa în Rebrişoara, Năsăud şi Mijlocenii Bârgăului acum 10 minute- Aquabis Bistriţa anunţă că e nevoită să sisteze apa în Rebrişoara, Năsăud şi Mijlocenii Bârgăului - astăzi, pentru câteva ore.
Dani Suciu: Ipoteza că dacă un baron local pune un funcționar public să facă o ilegalitate, doar funcționarul răspunde, e falsă acum 44 de minute- Ieri a fost adoptat, prin Ordonanță de Urgență, noul Cod Administrativ. Acesta integrează 16 acte normative. Dani Suciu, ministrul Dezvoltării a comentat pe marginea acestuia, imediat după ședință. ”Ipoteza că dacă un baron local pune un funcționar public să facă o ilegalitate, doar funcționarul răspunde, e falsă” a declarat acesta.
RECORD la alcoolemie: Cât a indicat etilotestul în cazul unui șofer din Odorhei acum 17 ore- Polițiștii au avut parte de un șoc, ieri. Aceștia au oprit în trafic un autoturism. La volanul acestuia, un bărbat, rupt de beat. Rezultatul indicat de etilotest a surprins pe oamenii legii.
PERCHEZIŢII în Bistriţa-Năsăud! Prejudiciu de peste 2.000.000 lei, creat prin angajări false acum 17 ore- PERCHEZIŢII în Bistriţa-Năsăud! Începând cu 2009 și până în prezent, trei persoane, având controlul mai multor societăți comerciale cu sediul în județul Bistrița-Năsăud, s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
EXTRA: Zestrea Nordului! Spectacol folcloric extraordinar, în weekend, pe pietonal! acum 18 ore- A doua ediţie a unui festival naţional iniţiat anul trecut - Zestrea Nordului - se va desfăşura în acest weekend, la Bistriţa: se anunţă un spectacol folcloric extraordinar la care vor participa ume importante ale folclorului naţional!
Cât durează căsniciile în județul nostru și la ce vârstă divorțează bistrițenii? acum 18 ore- Căsniciile din județul nostru nu sunt încheiate de moartea unui partener, cum spun jurămintele de la nuntă. În realitate în Bistrița-Năsăud multe căsnicii abia trec de „vârsta” de buletin. După cât timp de conviețuire se despart bistrițenii:
Revoltă-n PSD: Viorica Dăncilă, certată de Radu Moldovan acum 20 de ore- Reprezentanții PSD au avut o întâlnire la mare, la Neptun. Tensiunile au fost la ele acasă. Iar printre cei mai vocali lideri PSD din țară, s-a aflat și Radu Moldovan. Acesta a avut reproșuri și replici dure la adresa premierului Viorica Dăncilă.
FOTO – Între bucurie și tristețe: Un primar, hotărât să sancționeze tinerii ce vin acasă din străinătate, „dacă mai continuă așa” acum 20 de ore- Pe perioada verii comunitățile de la sat, în mod special, se bucură de revenirea acasă a copiilor. Fie că e pe o perioadă scurtă sau mai lungă, bucuria e o stare de fapt. Doar că primarul unei comune e cuprins și de tristețe! ”Sperăm să nu ne puneți în situația de a lua măsuri și de a sancționa” le transmite acesta.
Primele rezultate la Evaluarea Națională! Cum s-au descurcat elevii din Bistriţa-Năsăud acum 22 de ore- Ministerul Educaţiei Naţionale a făcut publice, cu puţin timp în urmă, primele rezultate ale examenului de Evaluare Naţională. În Bistriţa-Năsăud s-au obţinut trei medii de 10. Iată cum s-au descurcat elevii din Bistriţa-Năsăud:
ATENȚIE! Pericol de West Nile! AFLĂ cum te protejezi: acum 23 de ore- Cald și ploi, ploi și cald! Pericolul contaminării cu West Nile e crescut, dată fiind înmulțirea numărului de țânțari. AFLĂ cum te poți proteja:
Aquabis: Se sistează apa în câteva localităţi de pe Valea Bârgăului acum 23 de ore- Astăzi, 25 iunie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în câteva localităţi de pe Vale Bârgăului.
ANUNȚ PUBLIC: Primăria comunei Șanț achiziționează utilaj multifuncțional! acum 24 de ore- Primăria comunei Șanț anunță intenția de a achiziționa un utilaj multifuncțional. Procedura va fi scoasă la licitație prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice în cel mai scurt timp.
FOTO: O imensă bucurie, surprinsă într-un impresionant album foto, la Bistrița acum O zi- O imensă bucurie, dar și mândria de a purta o cămașă tradițională românească a strălucit ieri pe chipurile a zeci de bistrițeni care și-au dat întâlnire la Muzeul Județean. Aici s-a „construit” un inedit album foto: „Chiar cred asta și s-a dovedit că este adevărat: ia  aduce comunitatea împreună și împrăștie în jur multă bucurie…”, a povestit Doris Rai pentru Bistrițeanul.ro.
FOTO/VIDEO: Inedită paradă de modă, de Ziua Universală a Iei, la Muzeul Judeţean acum 2 zile- Curtea Muzeului Judeţean s-a animat în această după-amiază: zeci de doamne şi domnişoare îmbrăcate în minunatele culori ale unor cămăşi tradiţionale româneşti au celebrat aici Ziua Universală a Iei. Inedită paradă de modă, expoziţie, dar şi un micro concert, la Muzeu.
Trei femei agresate fizic de doi bărbați! Unul a fost reținut! acum 2 zile- Un tânăr de 27 de ani și-a bătut soția. Un bărbat de 62 de ani a agresat fizic două femei. Ambii se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 62 de ani a fost reținut. AFLĂ ce s-a întâmplat: