AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

AMICII Building sunt un reper al calității în construcții în Bistrița-Năsăud. Au ridicat deja zeci de clădiri, pensiuni și spații comerciale în tot județul, iar acum sunt în plin șantier cu construirea unui ansamblu rezidențial pe str. Constantin Brăiloiu din Bistrița. Trei blocuri, cu 33 de apartamente, într-un proiect special gândit să facă tot atâția proprietari mulțumiți pe viață de investiția într-un apartament generos, luminos, cu facturi mici pentru încălzire. 

Au peste 10 ani de activitate în România și au adunat în portofoliu zeci de lucrări, care pot servi oricând ca exemplu de bună practică în construcții de orice tip pentru că n-a prea fost provocare în domeniu căreia să nu-i facă față. 

După primul bloc construit de Amicii Building pe str. Subcetate din Bistrița, a venit momentul unui ansamblu rezidențial cu amprenta lor. 

„Am gândit un ansamblu cu o arhitectură modernă, în care viziunea arhitecților noștri s-a suprapus perfect peste ceea ce știm că își doresc clienții: utilitate, confort și siguranță. Locuințele sunt izolate cu vată bazaltică, au geamuri termopan cu sticlă triplă și încălzire prin pardoseală” – a declarat ing. Nicu Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița, echipele Amicii Building lucrează astăzi la finalizarea primului bloc din cele trei ale ansamblului rezidențial, care urmează a fi finalizat în toamnă.

Proiectul arhitectural este unul special, cu apartamente generoase, luminoase, pe trei etaje (P+2+ Etaj retras – Mansardă). Fiecare bloc va avea 11 apartamente, cu ferestre mari, băi cu geam pentru o ventilație mai bună a spațiului și balcoane mari. Apartamentele vor avea două sau trei camere și suprafețe între 70 și 100 de metri pătrați. Fiecare apartament se bucură de ferestre mari, care vor permite o iluminare naturală pe toată durata zilei, prin geamuri cu sticlă triplă și profil cu șapte camere de cea mai bună calitate – marca Geoplast, care asigură o izolare termică și fonică perfectă. Încălzirea tuturor apartamentelor va fi prin pardoseală, iar izolarea blocurilor se face cu vată bazaltică, o soluție mai scumpă, dar mult mai eficientă decât clasicul polistiren.

„Noi ne-am propus prin acest proiect să facem apartamente de care proprietarii să fie mulțumiți toată viața. Cei care vor cumpăra aceste apartamente vor face o investiție în calitate, cu beneficii pe termen lung. Și proiectul este unul aparte, l-am gândit nu ca o afacere bună, ci ca un proiect care să facă fericite câteva zeci de familii. Vrem să fie mulțumiți de apartamente, de calitatea lucrărilor, de economia oferită la utilități, de spațiul verde, de tot proiectul în ansamblu. L-am făcut cu gândul la oameni fericiți că vor locui aici” – a declarat Ionuț Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Fiecare apartament va avea un loc de parcare asigurat, iar tot ansamblul rezidențial are parte de o curte generoasă, cu multe spații verzi, unde locatarii să stea cu plăcere.

Surpriza proiectului este grădinița prevăzută la parter, cu o curte imensă, unde copiii să se poată juca fericiți și în siguranță. Grădinița a fost gândită pentru un număr de 40 de copii și are prevăzute toate spațiile și utilitățile cerute de normativele în vigoare.

Prețul apartamentelor va fi calculat la 650 Euro/mp construit și vor fi predate finisate, cu băi faianțate, iar, la cerere, se pot executa finisaje superioare, în funcție de dorința și disponibilitatea financiară a fiecărui locatar. Echipa de arhitecți care lucrează la Amicii Building se poate ocupa și de proiecte de amenajare interioară, la cerere.

În câteva luni, tot ansamblul rezidențial va fi gata, iar în toamnă va fi finalizat primul bloc dintre cele trei.

Mai multe detalii despre acest proiect, apartamente sau spațiul destinat grădiniței vă oferă ing. Nicolaie Gîvan – tel. 0758086216.

Captură impresionantă de infractori! CINE sunt cei cărora poliția le-a venit de hac, ieri: octombrie 18, 2019 - Zi plină ieri pentru polițiștii bistrițeni. Aceștia au reușit să bifeze o captură interesantă de...infractori. Pe lângă zeci de amenzi aplicate. CE au făcut cei ce le-au dat ”de lucru” oamenilor legii:
De ce nu s-a înscris Theodor Paleologu în partidul care, culmea, îl susține la alegerile prezidențiale? octombrie 18, 2019 - Candidează la alegerile prezidențiale, dar nu este membru în partidul care, culmea, îl susține. Cum explică Theodor Paleologu această „anomalie”, mai ales că, în trecut, a avut carnet de membru de partid.
VIDEO – AVERTISMENTUL lui SUCIU: Să nu îndrăznească nimeni să oprească investițiile din județ! octombrie 18, 2019 - La final de mandat ca si ministru al dezvoltării, Daniel Suciu a ținut să sublinieze proiectele care le-a făcut ”să prindă viață”. Acesta a enumerat investițiile și s-a declarat mulțumit de munca depusă pentru conjudețenii săi. Mai mult, a lansat și un avertisment. ”Să nu îndrăznească nimeni să oprească investițiile din județ!” a avertizat Daniel Suciu.
Theodor Paleologu: Campania pentru alegerile prezidențiale este total bruiată de criza politică și guvernamentală octombrie 18, 2019 - Prezent vineri la Bistrița, Theodor Paleologu, candidatul PMP la președinția României a criticat dur criza guvernamentală care are loc în plină campanie electorală. Cât despre dezbateri, Paleologu a spus că i-au fost refuzate, deși sunt chiar esența democrației. 
CONTRABANDĂ cu țigări: Două femei și un bărbat, reținuți! octombrie 18, 2019 - Trei bistrițeni, două femei și un bărbat, au fost reținuți de polițiști. Aceștia sunt suspecții principali într-un dosar penal de contrabandă. În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat peste 20.000 de țigarete contrafăcute.
VIDEO – Ovidiu Crețu: Investițiile din Wonderland vor pune Bistrița pe o hartă specială a sportului și agrementului octombrie 18, 2019 - Cu ocazia semnării contractului de finanțare a Complexului Sportiv din Wonderland, primarul orașului a vorbit despre dezvoltarea zonei respective. Acesta a prezentat lucrările care se vor face în continuare în Wonderland. ”Investițiile acestea vor pune Bistrița pe o hartă specială a sportului și agrementului” a susținut Ovidiu Crețu.
FOTO: În căutarea locului de muncă perfect…! octombrie 18, 2019 - Aproape 300 de absolvenţi de liceu sau facultate au luat cu asalt în această dimineaţă sediul AJOFM, în căutarea unui loc de muncă perfect sau pur şi simplu pentru a studia oferta.
SENSE aniversează 18 ani de modă românească! Discounturi speciale, pentru toţi clienţii, drept răsplată octombrie 18, 2019 - SENSE, marca românească de modă, înfiinţată la Roman ca un business de familie, de soţii Cristina şi Sorin Chiriac, aniversează 18 ani de excelenţă şi inovaţie permanentă! Sense îşi va răsplăti clienţii cu reduceri speciale la cea mai recentă colecţie – “La Dolce Vita” toamnă-iarnă 2019, concepută de designerul Andreea Tincu şi prezentată în premieră pe podiumul MQ Vienna Fashion Week, la începutul acestei toamne.
FOTO/VIDEO: Vom avea și stadion de atletism în Wonderland! S-a semnat contractul de finanțare pentru Complexul sportiv! octombrie 18, 2019 - Astăzi s-a semnat contractul de finanțare pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Noutatea e stadionul de atletism care se va face. Mai mult, Consiliul Județean va scoate din buzunar bani pentru amenajarea unei parcări de 500 de locuri în acea zonă.
A curs cu amenzi date pentru consumul de aurolac octombrie 18, 2019 - Consumatorii de aurolac terorizează comunitatea bistrițeană. Săptămâna trecută a curs cu amenzi date celor surprinși inhalând din pungi. Două persoane au fost amendate și pentru că, în urma inhalării, s-au apucat de făcut scandal.
VIDEO – PETELEU, marele supărat din Consiliul Local! octombrie 18, 2019 - Supărare mare ieri, în ședința de Consiliu Local. Ioan Peteleu și-a luat jucăriile și a plecat din sala mare a Primăriei. Culmea, supărarea a fost pe colegii de partid, care nu i-au înțeles dorința inimii.
Aquabis: Se sistează apa în Reteag octombrie 18, 2019 - Astăzi , 18 octombrie 2019, se va sista total furnizarea apei potabile în localitatea Reteag. Ce stradă va fi afectată:
VIDEO: Ursul a coborât și pe șoseaua din Strâmba octombrie 18, 2019 - Urșii și-au făcut deja un obicei să coboare în localități. Azi noapte, încă un urs a fost suprins fugind pe șoseaua din localitatea Strâmba. 
FOTO: Suntem în top la risipă alimentară, avertizează elevii Liceului Sanitar şi cei de la „Carol Davila” octombrie 18, 2019 - Suntem în top când vine vorba de risipă alimentară, avertizează elevii Liceului Teoretic Sanitar şi cei de la Şcoala Postliceală „Carol Davila” din Bistriţa. Cum au celebrat tinerii Ziua Mondială a Alimentaţiei:
GRAV accident în centrul Sâniacobului. Un ATV s-a răsturnat, iar victima este în stop cardiorespirator octombrie 17, 2019 - Un GRAV accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Sâniacob. Un ATV s-a răsturnat în centrul localității, iar victima este în stop cardiorespirator. UPDATE: Din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, trupul victimei a cedat, iar medicii au declarat decesul.