AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

AMICII Building sunt un reper al calității în construcții în Bistrița-Năsăud. Au ridicat deja zeci de clădiri, pensiuni și spații comerciale în tot județul, iar acum sunt în plin șantier cu construirea unui ansamblu rezidențial pe str. Constantin Brăiloiu din Bistrița. Trei blocuri, cu 33 de apartamente, într-un proiect special gândit să facă tot atâția proprietari mulțumiți pe viață de investiția într-un apartament generos, luminos, cu facturi mici pentru încălzire. 

Au peste 10 ani de activitate în România și au adunat în portofoliu zeci de lucrări, care pot servi oricând ca exemplu de bună practică în construcții de orice tip pentru că n-a prea fost provocare în domeniu căreia să nu-i facă față. 

După primul bloc construit de Amicii Building pe str. Subcetate din Bistrița, a venit momentul unui ansamblu rezidențial cu amprenta lor. 

„Am gândit un ansamblu cu o arhitectură modernă, în care viziunea arhitecților noștri s-a suprapus perfect peste ceea ce știm că își doresc clienții: utilitate, confort și siguranță. Locuințele sunt izolate cu vată bazaltică, au geamuri termopan cu sticlă triplă și încălzire prin pardoseală” – a declarat ing. Nicu Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița, echipele Amicii Building lucrează astăzi la finalizarea primului bloc din cele trei ale ansamblului rezidențial, care urmează a fi finalizat în toamnă.

Proiectul arhitectural este unul special, cu apartamente generoase, luminoase, pe trei etaje (P+2+ Etaj retras – Mansardă). Fiecare bloc va avea 11 apartamente, cu ferestre mari, băi cu geam pentru o ventilație mai bună a spațiului și balcoane mari. Apartamentele vor avea două sau trei camere și suprafețe între 70 și 100 de metri pătrați. Fiecare apartament se bucură de ferestre mari, care vor permite o iluminare naturală pe toată durata zilei, prin geamuri cu sticlă triplă și profil cu șapte camere de cea mai bună calitate – marca Geoplast, care asigură o izolare termică și fonică perfectă. Încălzirea tuturor apartamentelor va fi prin pardoseală, iar izolarea blocurilor se face cu vată bazaltică, o soluție mai scumpă, dar mult mai eficientă decât clasicul polistiren.

„Noi ne-am propus prin acest proiect să facem apartamente de care proprietarii să fie mulțumiți toată viața. Cei care vor cumpăra aceste apartamente vor face o investiție în calitate, cu beneficii pe termen lung. Și proiectul este unul aparte, l-am gândit nu ca o afacere bună, ci ca un proiect care să facă fericite câteva zeci de familii. Vrem să fie mulțumiți de apartamente, de calitatea lucrărilor, de economia oferită la utilități, de spațiul verde, de tot proiectul în ansamblu. L-am făcut cu gândul la oameni fericiți că vor locui aici” – a declarat Ionuț Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Fiecare apartament va avea un loc de parcare asigurat, iar tot ansamblul rezidențial are parte de o curte generoasă, cu multe spații verzi, unde locatarii să stea cu plăcere.

Surpriza proiectului este grădinița prevăzută la parter, cu o curte imensă, unde copiii să se poată juca fericiți și în siguranță. Grădinița a fost gândită pentru un număr de 40 de copii și are prevăzute toate spațiile și utilitățile cerute de normativele în vigoare.

Prețul apartamentelor va fi calculat la 650 Euro/mp construit și vor fi predate finisate, cu băi faianțate, iar, la cerere, se pot executa finisaje superioare, în funcție de dorința și disponibilitatea financiară a fiecărui locatar. Echipa de arhitecți care lucrează la Amicii Building se poate ocupa și de proiecte de amenajare interioară, la cerere.

În câteva luni, tot ansamblul rezidențial va fi gata, iar în toamnă va fi finalizat primul bloc dintre cele trei.

Mai multe detalii despre acest proiect, apartamente sau spațiul destinat grădiniței vă oferă ing. Nicolaie Gîvan – tel. 0758086216.

FOTO/VIDEO: Incendiar. Tonic. Energizant: Bistriţa Robotics Demo decembrie 7, 2019 - Atmosferă incendiară, în sala de sport a Colegiului „Liviu Rebreanu”: Îmbrăţişări, ţipete de victorie, încleştări, priviri dezamăgite, suspine sau chiote de bucurie. Deasupra tuturor, învăluitoare şi molipsitoare – pasiunea pentru robotică.
FOTO: Sense lansează colecţia de tricotaje premium din lână pură virgină şi fire de caşmir decembrie 7, 2019 - Garderoba de iarnă este sinonimă cu tricotajele, piese eminamente indispensabile, însă totodată extrem de versatile şi de adaptabile oricărui context, indiferent că este vorba despre o masă în familie, o escapadă de weekend la munte sau un eveniment semi-formal.
Crăciunul de altădată, într-un spectacol de excepţie, în 10 decembrie! decembrie 7, 2019 - Cuverturi tradiţionale, coşuri cu mere, nuci sau colaci – felinare şi spectaculoase costume populare – ne vor ajuta să retrăim Crăciunul de altădată: într-un spectacol extraordinar, marţi, 10 decembrie, la Centrul cultural Dacia. Cine sunt protagoniştii:
FOTO/VIDEO: Diamantul nostru. Încă neşlefuit cum se cuvine… Unde vă puteţi trata natural depresiile decembrie 7, 2019 - De ani de zile se discută despre această problemă, fără să se facă prea multe lucruri concrete, în această direcţie. „Este diamantul nostru.” Este locul în care s-ar putea trata natural depresiile sau bolile psihice. Celebrăm azi şi mâine la Bistriţa primii 20 de ani de învăţământ geografic universitar în oraş.
Ciobanul înjunghiat de colegul de stână a fost operat. Acesta a fost tăiat cu briceagul inclusiv pe față decembrie 7, 2019 - Doi ciobani de la o stână din Matei au ajuns aseară la spital, după ce au început să își care pumni. Unul s-a folosit la un moment dat de o bâtă, iar altul de un briceag. Cel mai „șifonat” a ajuns la spital ciobanul înjunghiat, care a fost tăiat inclusiv pe față.
FOTO: Patinoar pe Valea Șieului decembrie 7, 2019 - A nins, a înghețat și în unele zone s-a făcut patinoar. Chiar și pe carosabil! E situația de pe Valea Șieului, unde un drum județean e locul perfect pentru sporturi de iarnă.
Trecerea CF de pe Slavici rămâne închisă! CE spune șeful de șantier: decembrie 7, 2019 - Luni au început lucrările de montare a dalelor de cauciuc la calea ferată de pe Slavici. Deși azi circulația ar fi trebuit reluată, nu s-a întâmplat deloc așa. Șeful de șantier a explicat care sunt motivele și cât ar mai putea dura lucrările:
Copilașul care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit decembrie 7, 2019 - Băiețelul de 3 ani care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit în această dimineață. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul capului, însă organismul său nu a reușit să îi facă față.
VIDEO – GRAV: Un bunic și nepoțelul lui au căzut de la etaj pe casa scării decembrie 6, 2019 - Un GRAV incident a avut loc în urmă cu puțin timp pe o stradă din Bistrița. Un bunic împreună cu nepotul său au căzut de la etajul doi pe casa scării.
GRAV incident la o stână! S-a lăsat cu lovituri de briceag și de bâtă decembrie 6, 2019 - Un grav incident a avut loc în această după-masă la o stână din comuna Matei. Doi ciobani s-au luat la bătaie, unul dintre ei încercând să își facă dreptate cu o bâtă, iar celălalt cu un briceag. Ambii au ajuns la spital.
Băut bine, un bărbat a fost accidentat în Beclean în timp ce trecea strada neregulamentar decembrie 6, 2019 - Un bărbat a fost accidentat în Beclean în timp ce traversa strada neregulamentar. Polițiștii au testat pietonul cu aparatul etilotest și au descoperit că era băut bine.
FOTO: Accident în Dumitra. O tânără a rămas încarcerată decembrie 6, 2019 - Un accident rutier a avut loc în localitatea Dumitra. O tânără a rămas încarcerată. Pentru extragerea victimei, pompierii au fost nevoiți să taie mașina.
FOTO: SCANDAL din cauza podețelor din Dumitra decembrie 6, 2019 - Un proiect al Primăriei Dumitra, prin fonduri europene, prevede realizarea de zeci de podețe, din beton, în localitățile din comună. Redacția Bistrițeanul.ro a fost contactată de o femeie din Dumitra supărată că podețul ei a fost lăsat de izbeliște. Mai mult, susține că primarul ar fi înjurat-o. CE spune edilul comunei:
FOTO/VIDEO. Premiile Antidiscrimare. Radu Moldovan, către agenţii economici din judeţ. „Nu avem încă maturitatea necesară” decembrie 6, 2019 - Cum să înveţi un copil să-şi accepte colegul cu cerinţe speciale, într-o lume în care până şi adulţii se înţeleg anevoios? Cum faci un copil să-şi îmbrăţişeze colegul şi să-l accepte – aşa diferit cum este el? Cum se poate instaura armonia într-o societate dezechilibrată, sfâşiată de vizibile dificultăţi de comunicare?
Astăzi are loc Cupa Moș Nicolae la înot, ediția a 6-a: La Casa EMA! decembrie 6, 2019 - În această zi de sărbătoare, aproximativ 150 de copii vor concura la Cupa Moș Nicolae pentru a-l impresiona pe Moșul!