Anunț șoc al Doinei Pană! Bistrițeanca spune că a fost otrăvită pe vremea când era ministru. Oamenii legii caută vinovații și acum

Anunț șoc al Doinei Pană! Bistrițeanca spune că a fost otrăvită pe vremea când era ministru. Oamenii legii caută vinovații și acum

Fostul ministru și actualul deputat Doina Pană a declarat într-o intervenție la o televiziune națională că pe vremea când conducea Ministerul Apelor și Pădurilor a fost intoxicată cu mercur, în concentrație mare. Parlamentarul a depus o plângere la poliție, la scurt timp după ce a părăsit ministerul.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, fostul ministru și actual deputat Doina Pană a precizat că a fost otrăvită cu mercur. S-a întâmplat în 2017, pe vremea când aceasta era în fruntea Ministerului Apelor și Pădurilor. La acea vreme, Doina Pană spunea că se retrage de la Ministerul Apelor și Pădurilor din cauza unor probleme de sănătate. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Parlamentarul bistrițean a depus o plângere la poliție la scurt timp după ce a părăsit ministerul și în momentul de față polițiștii desfășoară o anchetă în acest sens, pentru a-i găsi pe vinovați. Aceasta a dat de înțeles că vinovații nu au fost încă prinși.

„Problema este veche și nu aș fi intervenit. Eu nu acuz. Nu aș fi intervenit dacă nu era traficul de presă care duce în derizoriu o situație extrem de gravă. Eram ministrul Apelor și Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Spre sfârșitul lui noiembrie, am început să mă simt foarte rău. Am mers la medic și am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și cu toate astea mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiza toxicologică. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiză a reieșit intoxicație cu mercur, cu o concentrație mare. Îmi depusesem demisia din Guvern, pentru că mă simțeam foarte rău, pe 3 ianuarie, și nu am putut pleca până pe 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis. Am depus plângere la poliție la începutul lui februarie 2018. Nu am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că în caz că se afla ar fi dăunat imaginii României. Vă dați seama, un ministru din Guvernul României otrăvit. Mai mult nu vă pot spune. Este o anchetă în derulare și sper să îi prindă. Nu pentru mine. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza să mă pot trata, altfel muream de infarct și toata lumea zicea că de stres. Vreau să îi prindă, ca să se sperie, să nu mai încerce și cu alții”, a declarat Doina Pană la Antena 3.

Întrebată dacă este vorba despre un atac venit din zona mafiei lemnului, Doina Pană a mai spus că nu este sigură pentru că nu are dovezi, dar că evident că de acolo i s-ar trage aceste probleme de sănătate.

 

 

 

Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum 50 de minute - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 2 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 2 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 3 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 4 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 19 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 19 ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 20 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 21 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 22 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 23 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum 24 de ore - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.
Ioan Turc: Administrația PSD a transformat Parcul Industrial în pistă de carturi! acum O zi - Liderul PNL BN a explicat în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro că ideea unui Parc Industrial îi aparține. Dacă ar fi fost făcut așa cum îl propusese el încă din 2006, Bistrița ar fi ”bătut” Oradea. ”Administrația PSD și-a bătut joc de Parcul Industrial. A devenit o pistă de carturi” a susținut Ioan Turc.