Bătaie de joc! Ce pedeapsă ridicolă a primit un fost antrenor de fotbal care i-a propus unui băiat de 12 ani „lecții de sex anal”

Bătaie de joc! Ce pedeapsă ridicolă a primit un fost antrenor de fotbal care i-a propus unui băiat de 12 ani „lecții de sex anal”

Un fost antrenor de fotbal de 37 de ani a primit o pedeapsă ridicol de mică după ce a încercat, în urmă cu doi ani, să convingă un băiat de 12 ani să întrețină sex anal cu el. Culmea, judecătorii nu i-au interzis nici să fie antrenor de fotbal, meserie prin intermediul căreia a încercat să racoleze băiatul.

Potrivit Adevărul.ro, un fost antrenor de fotbal din Bistrița, de 37 de ani, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare, pentru racolare a minorilor în scopuri sexuale. Bistrițeanul.ro a scris despre asta AICI.

Totul s-a petrecut în anul 2017, victima având pe atunci doar 12 ani. Antrenorul ar fi luat legătură cu mama copilului, pe care a rugat-o să își lase fiul la antrenamente, susținând că acesta este talentat. Femeia a fost de acord și și-a lăsat copilul să participe la antrenamente.

Primele mesaje indecente au apărut câteva zile mai târziu. Acestea au fost din start nepotrivite, având tentă sexuală. Bărbatul de 37 de ani l-a întrebat pe copil dacă știe cum e „în fund”, făcând referire la raporturile sexuale anale. Băiatul a spus că nu știe, moment în care bărbatul i-a propus să îl însoțească pe teren pentru a-i arăta cum e.

În aceeași zi, bărbatul i-a propus copilului să vizioneze împreună un film porno, chiar pe terenul de fotbal. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în aceeași zi și a durat 10-15 minute, timp în care bărbatul a discutat cu copilul despre sex. Antrenorul i-ar fi explicat minorului cum se întrețin raporturi sexuale între persoane de același sex.

Tot în ziua respectivă, bărbatul i-a trimis un mesaj puștiului în care îi spunea că îl iubește. Acesta însă nu a mai răspuns la mesaje.

Bărbatul a mers atât de departe, încât s-a oferit să plătească pentru cantonamentul copilului din Danemarca. Mama băiatului a intrat la bănuieli însă și a început să caute în telefonul acestuia, descoperind mesajele cu tentă sexuală. Aceasta a fost cea care a sesizat Poliția.

La audieri, antrenorul a recunoscut comiterea faptelor, susținând că discuțiile cu tentă sexuală s-ar datora „unei scăpări psihice”. Acesta a cerut inclusiv să fie supus unei expertize  medico-legale psihiatrice, invocând probleme de natură psihică pe care le-ar fi avut de la naștere.

Deși s-a constatat că bărbatul are o întârziere mintală ușoară, s-a ajuns la concluzia că antrenorul avea discernământ cu privire la conținutul și consecințele faptelor sale.

Judecătoria Bistrița l-a condamnat pe bărbat la 8 luni de închisoare cu suspendare și i-au cerut să presteze muncă în folosul comunității și să frecventeze cel puțin un program de reintegrare socială. Judecătorii nu i-au interzis bărbatului nici să profeseze. Decizia nu este una definitivă.

Foto: academiarebeja.md

 

 

 

Rostul de dimineaţă: Cum ne credem şi cum suntem de fapt… noiembrie 17, 2019 - Cum ne credem şi cum suntem de fapt… Cum e distribuită puterea la noi? Cât de religioşi ne credem şi cât suntem în realitate…?! Cât de masculini, servili, liberi sau ospitalieri ne credem? Cum suntem în realitate...?
La Spital, ca-n marile centre: O comisie de medici analizează fiecare caz și stabilesc împreună tratamentul! noiembrie 17, 2019 - Un chirurg din cadrul Spitalului Județean a fost prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro. Acesta a vorbit despre relația extraordinară care există între chirurgi. Dar a explicat că există și o comisie oncologică ce dezbate fiecare caz în parte. ”Ne consultăm ca să putem lua cea mai bună decizie pentru pacient!” a explicat dr Radu Elisei.
FOTO – GROAZNIC: Bunic mort într-un incendiu în Budac noiembrie 17, 2019 - Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu, în Budacu de Sus. Din nefericire, după ce locuința a ars în întregime, înăuntru a fost găsit cadavrul unui bărbat.
VIDEO – Klaus Iohannis: PNL BN, ați câștigat bronzul! Vreau să câștigați atâtea primării încât sediul să vă fie neîncăpător! noiembrie 16, 2019 - În cadrul întâlnirii de la Sala Polivalentă, mai mulți reprezentanți ai PNL au luat cuvântul. Cu toții au felicitat filiala PNL BN și bistrițenii. ”Ați câștigat medalia de bronz. Sunteți în pole position pentru Primăria Bistrița. Vă doresc să câștigați atâtea primării la alegerile locale în așa fel încât sediul să fie neîncăpător când se întâlnesc toți primarii liberali” a declarat președintele Klaus Iohannis.
FOTO/VIDEO – Klaus Iohannis: Nu vreau dezbatere cu doamna Dăncilă! Sunt în război cu PSD! noiembrie 16, 2019 - Președintele României în exercițiu, Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la Bistrița. A vorbit cu oamenii, a făcut declarații de presă și și-a provocat electoratul. ”Nu vreau o dezbatere cu doamna Dăncilă! Cu PSD nu sunt în competiție, sunt în război!” a declarat acesta.
FOTO: Tulburătoare poveşti despre eroi şi tragedii aviatice petrecute la câţiva paşi de Bistriţa noiembrie 16, 2019 - Poveşti extraordinare despre eroii care au pilotat avioane de vânătoare, pe aceste meleaguri, acum 75 de ani – vă stau la dispoziţie în aceste zile, la Muzeul Judeţean din Bistriţa. Aici a fost inaugurată o expoziţie cu totul specială, din care nu lipsesc tulburătoare fragmente de istorie.
Pepiniera de handbaliste junioare a județului se prezintă într-o super-competiție noiembrie 16, 2019 - La finalul acestei luni, bistrițenii vor avea ocazia să le cunoască pe cele aproape 300 de handbaliste care se pregătesc pentru ca peste câțiva ani să li se alăture sportivelor de la CS Bistrița. Totul va lua forma unei super-competiții!
VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, așteptat de sute de bistrițeni pe Pietonal noiembrie 16, 2019 - Sute de bistrițeni au așteptat întâlnirea de astăzi cu președintele României, Klaus Iohannis. În scurt timp acesta va ajunge în fața Sălii Polivalente de unde le va vorbi bistrițenilor.
Dr. Radu Elisei: Suntem o echipă extraordinară de chirurgi, la Spital! noiembrie 16, 2019 - În luna august 2018 la Spitalul Județean Bistrița a început să lucreze dr Radu Elisei, medic specialist în chirurgia generală. Acesta a fost prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, vorbind despre activitatea sa și operațiile în premieră făcute la Bistrița. ”Suntem o echipă extraordinară de chirurgi, la Spital!” a spus acesta.
VIDEO: Accident cu victimă încarcerată, la Rebrișoara! noiembrie 16, 2019 - Un accident rutier a avut loc în Rebrișoara. Un autoturism cu semn de începător a intrat din plin în remorca unui tractor, încărcată cu pământ. Un tânăr a rămas încarcerat. 
RECORD de Black Friday: Un bistrițean a cumpărat un televizor de 30.000 de lei noiembrie 16, 2019 - Un bistrițean a bifat unul dintre recordurile înregistrate de Black Friday, după ce a cumpărat un televizor de 30.000 de lei. De unde este cumpărătorul cu mână largă
Rostul de dimineaţă: Prăbuşit la pământ, ca o glazură pe deasupra drumului… noiembrie 16, 2019 - Nu e uşor să-l priveşti în ochi. E de-al drumului. Este din zodia celor care păşesc graţios, te izbesc fulgerător cu o privire şi pleacă elegant mai departe... Fără să întoarcă privirea. Fără să te bage în seamă. Fără să-i pese...
Președintele Iohannis se va plimba mâine pe Pietonal! Între 14.00-15.00 noiembrie 15, 2019 - Președintele Klaus Iohannis va fi mâine în Bistrița-Năsăud, așa cum Bistrițeanul.ro vă anunța încă de luni. Susținătorii candidaturii sale la un nou mandat în fruntea țării, nu puțin în Bistrița-Năsăud după rezultatul obținut în primul tur, îl pot întâlni mâine în centrul Bistriței sau la Sala Polivalentă, acolo unde are loc întâlnirea oficială cu susținătorii săi.
Ioan Turc: Împreună putem trimite PSD să se reformeze în liniște! Cer liberalilor mobilizare totală! noiembrie 15, 2019 - Ioan Turc cere bistrițenilor să trimită PSD-ul să se reformeze în liniște. Liderul PNL BN le solicită membrilor de partid mobilizare totală pentru al doilea tur de scrutin.
Central Motors dă startul la Black Friday! noiembrie 15, 2019 - Black Friday a devenit o tradiție pentru Central Motors, aducând în prim-plan oferte de neratat și în acest an.  Central Motors – dealer autorizat al mărcilor Ford și Hyundai pe plan local – a organizat campanii speciale cu ocazia zilei de Black Friday.