BISTRIŢA: Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, în 4 decembrie, la Metropolis!

BISTRIŢA: Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, în 4 decembrie, la Metropolis!

Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” se desfăşoară şi în acest an, la Bistriţa: miercuri, 4 decembrie, de la ora 18:30, la Hotel Metropolis. Fundaţia Inocenţi Bistriţa a pregătit o mulţime de surprize celor care vor deveni eroii copiilor cu nevoi speciale.

Pregătirile sunt în toi, deopotrivă și emoțiile… Emoțiile pentru seara magică pe care o trăim împreună de 13 ani. E seara în care Moș Nicolae strânge laolaltă oameni de bine, prieteni dragi ai organizației, dornici să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale”, au transmis organizatorii Galei – Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

Micii beneficiari ai programelor Inocenţi Bistriţa au pregătit un adevărat spectacol pentru invitații Galei „Moş Nicolae”.

Cinci copii speciali vor fi protagoniștii unui moment artistic intitulat „Poveste de Crăciun”. Pe ei îi vom aplauda împreună la scenă deschisă. Ei sunt mesagerii zecilor de copii cu nevoi speciale pe care Fundația Inocenți Bistrița îi susține anual prin programele „Intervenție Timpurie” și „Eu și Familia mea”.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi descoperi pe pagina Gala Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi.

Zeci de premii și surprize pentru invitații Galei „Moş Nicolae”

„Numărul 13 este cu adevărat norocos. De unde știm acest lucru? Seara Galei cu numărul 13 se anunță a fi una plină de cadouri, premii și momente surprinzătoare pentru invitații noștri”, anunţă cei de la Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

În cadrul tombolei (Christmas Bingo, cum au numit-o organizatorii), participanții pot intra în posesia a numeroase vouchere care facilitează accesul gratuit la spații de joacă și divertisment, ședințe de fizioterapie, servicii de make-up și coafat. Ornamentele și produsele confecționate manual nu vor lipsi nici în acest an din peisaj.

Atmosfera va fi întreținută și de Magic Puppet care va prezenta un număr de magie și ventrilocie cu magicianul Florin Suciu, semifinalist la Românii au talent.

A XIII-a ediție a Galei „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” va avea loc în 4 decembrie 2019, la Restaurantul Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18:30.

Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susținuți de Fundația Inocenți Bistrița

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița susține peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: „Intervenție Timpurie” şi  „Eu și Familia Mea”.

O echipă multi-disciplinară asigură zilnic asistenţă fizică şi psihică, logopedie, activităţi educaţionale pentru copii, precum şi consiliere specializată pentru părinţi.

Pentru ca aceste activități să se desfășoare în cele mai bune condiții, Fundaţia Inocenţi Bistriţa are nevoie în mod constant de susținerea noastră.

Acum avem șansa să devenim eroii copiilor cu nevoi speciale. „Prin participarea dumneavoastră la Gala «Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități» scrieți alături de noi o pagină importantă din povestea copiilor speciali”, au mai transmis organizatorii.

Aquabis: Se sistează apa potabilă în Piața Mihai Eminescu din Bistrița ianuarie 18, 2020 - Astăzi, 18 ianuarie 2020, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Bistrița, Piața Mihai Eminescu și străzile aferente.
FOTO: Două case și o bucătărie de vară au ars la Măgura Ilvei ianuarie 17, 2020 - Cinci echipaje ale ISU BN, dar și SVSU Măgura Ilvei au intervenit la un incendiu. Două case și o bucătărie de vară au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, nu au fost victime.
Renumit profesor universitar bistrițean despre munca în ANAF: „spații improprii, multă nemulțumire de sine, relații conflictuale” ianuarie 17, 2020 - Profesorul universitar Cornel Ban, care predă la Copenhagen Business School a prezentat într-o conferință de presă cum a găsit sediile ANAF din Ardeal pe care le-a vizitat. Acesta a catalogat condițiile de muncă ca fiind foarte grele, presărate cu spații improprii, multă nemulțumire de sine și relații conflictuală.
Singura echipă de fotbal feminin din județ, ACS Heniu Prundu Bârgăului, dorită de campioana României, CFR Cluj. Bârgăuancele au spus ”PAS” ianuarie 17, 2020 - Stafful tehnic al singurei echipe de fotbal feminin din județul Bistrița-Năsăud, ACS Heniu Prundu Bârgăului, echipă care evoluează în prima ligă fotbalistică a țării, ocupând locul al șaselea, a susținut astăzi o conferință de presă.
Doris Rai: Primăria Bistrița să SANCȚIONEZE Supercom, nu să-l SUBVENȚIONEZE ianuarie 17, 2020 - Fosta șefă a femeilor liberale face încă un pas în ”atacul” asupra Supercom și a Primăriei Bistrița, implicit. Doris Rai solicită municipalității să SANCȚIONEZE operatorul de salubritate. Și nicidecum să-l SUBVENȚIONEZE. 
FOTO: Bărbat accidentat pe strada Libertății ianuarie 17, 2020 - Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Libertății din municipiu. Un bărbat a fost lovit de mașină.
Cât ne-a costat „spiritul Crăciunului” în 2019? Cam 200.000 de lei pentru doar 7 comune! ianuarie 17, 2020 - Într-un an dificil, în care multe unități administrativ teritoriale s-au plâns că nu le ajung banii, 7 comune din județ au cheltuit 200.000 de lei doar pentru iluminatul festiv...
Friptură de pasăre și cartofi gratinați la cuptor, bunătatea din farfuria pacienților de la spital ianuarie 17, 2020 - Investițiile în Spitalul Județean Bistrița cuprind și zona...bucătăriei. S-au achiziționat două cuptoare performante, pentru a oferi bunătăți în farfurie celor internați. ”Friptură de pasăre și cartofi gratinați la cuptor” este doar unul dintre meniurile care-i fac și pe medici să saliveze. Și să plătească pentru a mânca și ei.
VIDEO: Doctorul excentric care poate vorbi cu animalele, de azi și la Bistrița! ianuarie 17, 2020 - După ani de zile de viață retrasă, doctorul excentric revine în atenția noastră. Pregătit să găsească leacul salvator! Gata să ne amuze cu istețimea sa legendară și dispus să facă față unor creaturi nemaivăzute...
Deținuții apți de muncă, obligați să muncească ianuarie 17, 2020 - O nouă inițiativă legislativă îi are în vizor pe deținuți. Aceștia ar urma să fie obligați să muncească în perioada în care își ispășesc pedeaspa. AFLĂ ce alte măsuri ar putea fi luate pentru cei care doresc liberarea condiționată:
FOTO: Un MESAJ usturător pentru unii elevi din CNAM…! ianuarie 17, 2020 - Au îndurat în tăcere cât au putut, au curățat și au strâns după ei, dar astăzi au ajuns la limita răbdării. Au trimis un mesaj mai puțin obișnuit – pentru elevii Colegiului Național „Andrei Mureșanu”.
PATRU accidente într-o oră! O gravidă și un bărbat au ajuns la spital! ianuarie 17, 2020 - Salvatorii și oamenii legii au intervenit la patru accidente, într-o oră. Două au avut loc în Teaca, unul în Crainimăt și unul în Bistrița. O gravidă și un bărbat au ajuns la spital.
Cele aproape 200 de accidente cu trotinete electrice duc la schimbarea legislației: ianuarie 17, 2020 - Un mort, 36 de răniți grav și 152 de răniți ușor...Acesta e bilanțul accidentelor în care au fost implicați conducători de trotinete electrice. Creșterea explozivă a numărului acestor mijloace de deplasare a luat prin surprindere autoritățile. Așa că s-a decis schimbarea legislației. CE prevăd noile reglementări:
BĂTAIE în Gara Bistrița Nord! Au intervenit jandarmii: ianuarie 17, 2020 - Jandarmii au fost nevoiți să intervină aseară la un scandal în Gara Bistrița Nord. Doi clujeni s-au luat la bătaie, sub privirile celor ce așteptau trenul.
VIDEO: Performanță la Bistrița, ca în marile centre universitare! ianuarie 17, 2020 - A aflat despre Bistrița de la televizor, și a venit de probă, să tatoneze terenul. În doar doi ani a ajuns să facă performanță și intervenții cum doar în marile centre universitare se poate. Iar în spatele chipului de adolescent se ascunde un profesionist desăvârșit, apreciat nu doar de pacienți, ci și de colegi.