Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Învățătoarea din Piatra Fântânele, anchetată și înlocuită din funcție!
VIDEO - EMOȚIONANT: Cel mai mare vis al lui Ionuț Zăvoianu - să fie un copil normal
Oferte incendiare de Black Friday, la BIASICOM
Brandul Sense anunță mari reduceri de Black Friday
Vânătoarea de reduceri a început în Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO
Se fac angajări la Dacia-Renault Bistrița, AGRO-Invest, Masterfoam și Comautosport! Alte oferte atractive
EDITORIAL: Când bătaia e ruptă din rai și măicuțele care ocrotesc copii sunt acuzate că fac rău

  155 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Bivolaru, la un pas de libertate! Când ar putea ieși Guru din Penitenciarul Bistrița

12/09/2017 11:16:59 Bianca SARA  
Judecătoria Bistrița a decis liberarea condiționată a lui Gregorian Bivolaru, încarcerat de anul acesta în Penitenciarul Bistrița. Când s-ar putea întoarce acasă fondatorul MISA:

Încă de la începutul acestui an, Gregorian Bivolarul își duce traiul în Penitenciarul Bistrița. Acesta a încercat în repetate rânduri să scape de închisoare, cerând liberarea condiționată.

În urmă cu câteva zile, Judecătoria Bistrița a admis cererea de liberare condiționată depusă de Guru încă din luna august.

„În baza art. 587 Cod procedură penală admite cererea de liberare condiţionată formulată de domnul B.G., fiul lui Constantin, încarcerat în Penitenciarul Bistriţa în executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, aplicată prin SP nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucureşti, în baza căreia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea condiţionată a petentului Bivolaru Gregorian. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.09.2017.”, se arată în decizia Judecătoriei Bistrița făcută publică în 7 septembrie.

Deși are okey-ul Judecătoriei Bistrița, e posibil ca fondatorul MISA să nu poată ieși încă din penitenciar, hotărârea nefiind una definitivă. Dacă procurorii o vor contesta, acesta nu se va bucura de libertate prea curând. În caz contrar, acesta va putea merge acasă zilele acestea.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat în 2013 la 6 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor. Acesta a fost prins abia în anul 2016 în Franța și adus în România.

Puteți urmări un interviu cu Gregorian Bivolaru realizat de către Bistrițeanul.ro la Penitenciarul Bistrița AICI.

 

 

3849 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro