Bucate ca la mama acasă, de la Casa Doamnelor, la un click distanță!

Bucate ca la mama acasă, de la Casa Doamnelor, la un click distanță!

Ai vrea să mănânci ceva bun, bine gătit, ca la mama acasă? Nu ai timp să pregătești, dar nici să mergi undeva să mănânci? Nu-ți face probleme! Bucatele de la Restaurantul Casa Doamnelor sunt acum la un click distanță! Ba mai mult, poți plăti și online, astfel încât când sosește mâncarea, doar să te apuci de mâncat!

Cine nu știe de Restaurantul Țărănesc Casa Doamnelor? Localul din Bistrița unde bucatele sunt exact ca la mama acasă! Produse tradiționale, care-ți lasă gura apă. Mâncăruri extrem de gustoase servite în farfurii cu motive tradiționale. O ambianță plăcută și un personal ospitalier.

Vestea despre preparatele de la Casa Doamnelor a ajuns până departe.

„Mi-a obosit ficatul de la pălincă și sistemul digestiv de la mâncare (…) Mâncarea de la Bistrița este beyond orice. E ca o formă de tortură. Când crezi că ești cu gura plină de ceva foarte bun, auzi, la bistrițeni, ceva de genul: «mă bucur că-ți place, dar dacă o să mănânci asta în localul X o să vezi că e și mai bună». Păi cum să fie ceva mai bun decât cel mai bun? Plus că-s creativi, amestecă ardeii copți cu brânză, cu zacuscă și cu fasolea bătută de mori mâncând (…) Am mâncat în mai multe locuri din Bistrița, și pot să vă recomand să nu vă duceți la (…) Casa Doamnelor decât dacă aveți în plan să descoperiți că nu știti să gătiți, sau să vă îngrășati grav, sau să aflați că sunteți lăcomia întruchipată.”, a scris un turist ajuns pe aici.

Ei bine, acum totul a devenit mai ușor!

Dacă doriți să mâncați bucate gustoase, dar nu aveți timp să le faceți și nici vreme de pierdut pe la restaurant, atunci vă informăm că mâncarea e la un click distanță.

Restaurantul Țărănesc Casa Doamnelor și-a pus la punct site-ul. Aici puteți vedea preparatele, să le comandați și chiar să le achitați. Cu cardul sau prin transfer bancar.

Iar când sosesc, nu mai aveți nimic de făcut decât să le mâncați!

Așadar, îndrăzniți și dați click AICI!

PETIȚIE privind modul dezastruos în care se regularizează râurile din Bistrița-Năsăud noiembrie 12, 2019 - Partidul Verde Bistrița și trei ONG-uri au trimis o petiție către 8 instituții ale statului. Aceștia atrag atenția asupra modului dezastruos în care se fac lucrările de regularizare a râurilor din Bistrița-Năsăud.
La Holistic îți poţi face rapid testul de gripă! noiembrie 12, 2019 - Poate că nu știai, dar între gripă și răceală este o mare și periculoasă diferență! Gripa poate conduce la complicații severe, chiar mortale, precum pneumonie și encefalopatie, în rândul persoanelor vulnerabile, nevaccinate.
Aquabis: Se sistează apa potabilă, azi, în Sângeorz-Băi noiembrie 12, 2019 - Astăzi, 12 noiembrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Sângeorz-Băi. Cât durează remedierea defecţiunii:
A împușcat și ucis cu sânge rece un câine! Acum riscă ani buni după gratii noiembrie 12, 2019 - Un bistrițean riscă să petreacă următorii ani după gratii, după ce în vara anului trecut a împușcat și ucis un câine. Este vorba despre un câine cu stăpân.
MINORĂ dispărută dintr-o casă de tip familial! noiembrie 12, 2019 - Oamenii legii caută o minoră ce a plecat ieri dintr-o casă de tip familial din Teaca. Cei care o văd sunt rugați să anunțe imediat poliția.
Rostul de dimineaţă: Să nu ne uităm tradițiile…! Şi nici bicicleta… noiembrie 12, 2019 - Degeaba ne asaltează globalizarea din toate părţile şi unghiurile posibile... Degeaba încearcă unii să ne servească modernizare la pachet, cu linguriţa sau cu forţa... Bistriţenii fac ce fac şi nu îşi lasă baltă tradiţiile. O demonstrează o fotografie delicioasă – surprinsă de prietenul nostru, Dorin Cîrcu.
FOTO – La un pas de moarte! Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii noiembrie 12, 2019 - În această dimineață un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii. Incidentul s-a petrecut în localitatea Bichigiu.
SURPRIZĂ: Vine Iohannis la Bistrița! noiembrie 11, 2019 - Nici nu și-au revenit bine din bucuria rezultatului de ieri, când au colorat județul în albastru, că liberalii bistrițeni sunt iar în culmea extazului. Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat vizita la Bistrița, pentru această săptămână. AFLĂ care e ziua în care președintele României va veni la Bistrița:
VIDEO. Dr. Cristian Răchitan, la Bistriţa, despre greşeala „enorm de mare” a oamenilor de azi: Aşa apar insatisfacţiile noiembrie 11, 2019 - Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume - dr. Cristian Răchitan - a fost prezent ieri la Bistriţa, la Sinagogă. A vorbit bistriţenilor despre sindronul neurodepresiv, sentimentul împlinirii, dar şi despre greşeala „enorm de mare” a oamenilor de azi care degenerează în boli, insatisfacţii şi nemulţumiri...
FOTO: Acoperit de noroi din cap până-n picioare, dar campion european…! noiembrie 11, 2019 - După zeci de kilometri prin noroaie şi ploi, după ce au străbătut din nou traseele pline de dificultăţi, s-au întors acasă victorioşi! Bogdan Berende, de la Clubul Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud a cucerit încă o medalie de aur! 
Și-a lovit fiul cu securea! Acum e reținut! noiembrie 11, 2019 - Un bărbat din Budac risccă să ajungă după gratii. Asta după ce și-a rănit băiatul...cu securea! Acum e reținut și azi va ajunge în fața instanței.
EXTRA. Sclipirici: spectacol interactiv la Dacia, cu zâne și tărâmuri magice! noiembrie 11, 2019 - Trupa Sclipirici te invită la un spectacol interactiv pentru copii și părinti! Aici ne vom aminti cu toții cum e să fii copil, să te bucuri de zâne și tărâmuri magice! Vi se aşterne la picioare un tărâm magic, unde imaginația nu are limite...!
Peste 100 de buletine eliberate în weekend. Unii n-au mai venit să le ridice: noiembrie 11, 2019 - Datorită alegerilor prezidențiale, la Serviciul de Evidență al Populației s-a lucrat intens. Peste 100 de acte de identitate au fost eliberate. Unii au cerut eliberarea de noi acte, dar n-au mai mers după ele.
Se fac angajări la Amicii Building, IMP România şi Transcarpatica! NOI locuri de muncă, în Bistriţa noiembrie 11, 2019 - Dacă îți place să conduci, eşti responsabil, organizat şi comunicativ, ai toate şansele să-ţi găseşti un loc de muncă la Amicii Building! Se caută şofer categoria B, agent de vânzări, dar şi operatori CNC, ingineri sau bucătari! Vezi ce slujbă ţi se potriveşte:
FOTO: Lecția de ecologie de la Jeica! Și-au scos copiii de 2 ani pentru a-i învăța să iubească natura noiembrie 11, 2019 - 80 de persoane din Jeica au participat la o acțiune de ecologizare a unei porțiuni din deja celebrul drum Via Transilvanica. Printre ei s-au numărat și copii de doi ani, pe care părinții vor să-i învețe să iubească natura încă de mici.