Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  150 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Business Park Bistrița Sud scoate la licitație noi parcele în parcul industrial! AFLĂ care sunt condițiile:

18/05/2017 08:00:04  
ANUNȚ privind organizarea celei de-a șasea licitații publice în vederea atribuirii în folosință a parcelelor disponibile în perimetrul parcului industrial Bistrița Sud.

În conformitate cu prevederile Legii 215/2001 republicată a administrației publice locale, ale Legii nr. 186/2013 privind constituirea și funcționarea parcurilor industriale și în baza Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Bistrița nr. 157 din 26.11.2015 privind mandatarea societății Business Park Bistrița Sud SRL, în calitate de Societate-administrator a Parcului Industrial, în vederea concesionării sau vânzării terenului aflat în perimetrul Parcului Industrial situat în Municipiul Bistrița, localitatea componentă Sărata, Societatea Business Park Bistrița Sud SRL., cu sediul în Bistrița, strada N. Titulescu Nr.6, în calitate de Administrator al Parcului Industrial Bistrița Sud, organizează în perioada 01 MAI – 31 MAI 2017 o LICITAȚIE PUBLICĂ deschisă în vederea cesionării temporare și cu titlu oneros a dreptului de folosință și de exploatare asupra parcelelor disponibile în perimetrul Parcului Industrial Bistrița Sud, situat în Municipiul Bistrița, localitatea componentă Sărata.

Destinația parcelelor o reprezintă construcția de hale/clădiri pentru ACTIVITĂȚI DE PRODUCȚIE ȘI/SAU SERVICII.

Durata maximă a cesiunii dreptului de folosință asupra parcelelor (unităților) este de 49 (patruzecișinouă) ani, începând de la data semnării Contractului de administrare și de prestări servicii conexe.

Documentația pentru licitație este disponibilă pe site-ul http://www.bizpark.ro/category/uncategorized/

Depunerea ofertelor se va face în perioada 01 MAI – 31 MAI 2017, care reprezintă ultima zi de depunere a ofertelor, la următoarea adresă: Societatea Business Park Bistrița Sud SRL., cu sediul în Bistrița, strada N. Titulescu Nr.6.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezența ofertanților și a Comisiei de Evaluare și Selecție a Ofertelor, în data de 31 MAI, la ora 14:00 la sediul Societății Business Park Bistrița Sud SRL, cu sediul în Bistrița, strada N. Titulescu Nr.6.

Relațiile suplimentare pot fi obținute la sediul Business Park Bistrița Sud SRL, la numerele de telefon/fax: 0752/043404, 0263/237920 sau la adresa de e-mail: [email protected], persoane de contact dl. Iulius Dumitru sau dl. Radu Harpa.

Se vor prezenta următoarele documente, în termenul specificat în anunț:
a. Scrisoare de intenție, care să arate: activitățile ce urmează a se desfășura pe terenul care va face obiectul contractului de administrare și prestări servicii conexe, cuantumul minim al investiției la care se angajează ofertantul și numărul minim de locuri de muncă pe care intenționează să le creeze;

b. Declarație notarială că nu se află în nici una din situațiile prevăzute la „Cerințe de calificare” din Regulamentul de organizare și funcționare al parcului industrial – original;

c. Informații generale despre ofertant – original;

d. Dovada constituirii garanției de participare în cuantum de 10.000 lei (ordin de plată sau recipisă de consemnare) – original, însoțită de un Angajament semnat de către ofertant în favoarea societății-administrator privind condițiile executării garanției (conform modelului anexat) – original.

Garanția va fi valabilă minimum 90 de zile și va fi executată într-una din următoarele situații:
-ofertantul își retrage oferta înainte de desemnarea câștigătorului;
-ofertantul câștigător refuză încheierea contractului.

e. Organigrama companiei ofertante – original;

f. Certificat constatator emis de către Oficiul Registrului Comerțului – original;
    Copie certificat de înregistrare societate și copie act identitate reprezentant legal al societății;

g. Copie de pe ultimul bilanț contabil anual depus la organul fiscal teritorial și/sau copie de pe balanța de verificare la 31 decembrie 2016;

h. Certificat de atestare fiscală valabil privind îndeplinirea obligațiilor de plată la bugetul statului și contribuții sociale – original;

i. Certificat de atestare fiscală valabil privind impozitele și taxele locale – original;

j. Certificat de cazier fiscal valabil – original;

k. Experiența ofertantului în ceea ce privește activitatea ce va fi desfășurată în parcul industrial – original;

l. Dovezi care să ateste accesul la facilități de creditare/modalitatea prin care va finanța lucrările;

m. Informații despre calificările tehnice ale ofertanților;

n. Plan de afaceri din care să reiasă viabilitatea afacerii pe care urmează să o deruleze în parc;

o. Istoricul litigiilor;

Ofertanții vor depune obligatoriu toate actele solicitate în limba română, într-un plic sigilat.

Termenul de valabilitate al ofertei depuse este de 90 de zile începând cu data depunerii acesteia.

După evaluarea dosarelor depuse, toți ofertanții vor fi notificați asupra rezultatelor evaluării.

Ofertanții ale căror documentații au fost declarate admise vor fi invitați la semnarea Contractului de administrare și prestări servicii conexe în termenul de valabilitate al ofertei.

Solicitarea informațiilor suplimentare referitoare la documentația de licitație și la condițiile de participare la procedură va fi adresată în scris Societății Administrator, pe adresa de email: [email protected]

Puteți descărca documentația pentru licitație accesând următorul link – http://www.bizpark.ro/category/uncategorized/

Societatea Business Park Bistrița Sud SRL
Prin Administrator,
Iulius Dumitru

2946 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro