Când băncile nu te finanțează, cere o ofertă și de la LAM – Microcredit! Sunt mult mai înțelegători!

Când băncile nu te finanțează, cere o ofertă și de la LAM – Microcredit! Sunt mult mai înțelegători!

Dacă ești meșteșugar, agricultor, fermier sau mic om de afaceri cu vise prea mari sau prea îndrăznețe pentru a fi finanțate de o bancă, cere o ofertă de la LAM Microcredit! S-ar putea să fie mult mai încrezători în succesul tău în afaceri și să obții creditul de care ai nevoie pentru a crește mare! 

Dacă băncile luptă din greu pentru a credita clienții mari, firmele mici sau micii întreprinzători nu prea reușesc să întrunească condițiile de creditare, fiind mai mereu refuzați. Cifra de afaceri și profitul sunt mai mereu considerate prea mici pentru a merita un credit, iar visele de afaceri nu trec de condițiile de risc ale băncilor. Tocmai pentru nevoile oamenilor de afaceri mici cu vise mari s-a înființat LAM IFN SA, acum mai bine de 25 de ani.

Lam Microcredit este o societate de finanțare nebancară, având clienți atât în zonele rurale, cât și urbane. Până acum au creditat sute de meșteșugari, agricultori, fermieri sau întreprinzători mici și mijlocii, indiferent dacă își desfășurau activitatea ca SRL, PFA, Intreprindere Individuală sau producători individuali).

Au fost agricultori care au putut să-și tehnologizeze și ușureze munca cumpărându-și tractoare sau alte utilaje agricole, alții au vrut să profite de un preț bun și să-și cumpere un teren pe care să-și extindă producția, iar unii și-au cumpărat animalele pentru a-și crește mai repede fermele. Multe pensiuni, de exemplu, ridicate cu finațări europene au primit la rândul lor banii pentru a-și putea derula proiectul sau asigura partea de cofinanțare.

Pe scurt, LAM Microcredit oferă credite pentru:

  • achiziția de tractoare, utilaje agricole sau alte utilaje specifice domeniului de activitate
  • cumpărare de animale, terenuri
  • pentru construcții sau modernizări în vederea dezvoltării afacerii existente
  • susținerea stocului de marfă sau acoperirea cheltuielilor curente prin linii de credit
  • aportul propriu la proiectele finanțate din fondurile europene sau proiecte de tip Minimis
  • refinanțarea unui credit în derulare
  • alte nevoi pentru desfășurarea activității

Atunci când aveți nevoie de o finanțare, Lam Microcredit trebuie să fie în atenția voastră pentru că au soluții individuale, flexibile și personalizate pentru fiecare client sau mică afacere, care poate fi finanțată cu până la 1 milion de lei. De asemenea, oferă un răspuns rapid și cu promptitudine, nu vă poartă cu săptămânile. Își respectă întotdeauna cuvântul dat și acceptă rambursarea anticipată FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE. Nu în ultimul rând, clienții corecți și fideli sunt răsplătiți prin bonificații! 

Dacă aveți nevoie de o finanțare, mai mică sau mai mare a afacerii voastre, nu vă rămâne decât să le cereți o ofertă. Vă puteți adresa inspectorilor de credit pe care îi găsiți fie la sediul din Bistrița, str. Piața Centrală, nr. 25, cu acces din strada Dornei (vizavi de Liceul de Arte), fie la tel. 0758246128 sau 0363401850, ori trimițând un e-mail pe adresa lambistrita@microcreditlam.ro.

Mai multe detalii despre LAM Microcredit, produsele și serviciile oferite găsiți și pe www.microcreditlam.ro

 

Produsele din pește de la Romuli au ajuns în prima alimentară ca odinioară dedicată produselor tradiționale octombrie 21, 2019 - Pe lista aleasă pe sprânceană de prima alimentară ca odinioară dedicată produselor tradiționale din București și-au făcut loc și produsele din pește de la Romuli, disponibile până acum doar la târguri și la piața locală din weekend de lângă Biserica Evanghelică.
POVEŞTI DIN SAT: Vergelul și angajarea octombrie 20, 2019 - „Bine ai făcut că ai mai vinit pe la noi, doamnă! Mi-am mai amintit o poveste, din vremea cân’ eram holtei și nu avem atâta minte, câtă am amu’. Ascultă, ori scrie, ori fă ce-i ști ‘mneata!
Radu Moldovan: Consiliul Local trebuie să facă urgent un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița octombrie 20, 2019 - Bistrița s-a transformat într-un adevărat șantier pe toată perioada verii. Municipalitatea a modernizat integral 47 de străzi, însă bistrițenii au criticat dur modul în care au fost făcute lucrările. Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, cere de urgență Consiliului Local accesarea unui credit pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraș.
Două angajate ale unui hotel, luate pe sus de poliție! Ce au făcut: octombrie 20, 2019 - Controalele inspectorilor de la imigrări nu se lasă fără rezultate. Acum o săptămână au fost descoperiți 6 ucrainieni lucrând ilegal. Săptămâna aceasta, alte două persoane au fost identificate în aceeași situație. Acestea sunt originare din Republica Moldova și lucrau într-un hotel.
Radu Moldovan: ȘOC pentru PSD! Alegerile europarlamentare ne-au trimis la odihnă octombrie 20, 2019 - Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a vorbit la mai bine de cinci luni despre rezultatul alegerilor europarlamentare. După închiderea urnelor și numărarea voturilor, PSD a pierdut alegerile și s-a plasat pe locul al doilea. „Poporul român ne-a trimis puțin la hodină” a spus președintele CJ într-o emisiune Bistrițeanul LIVE.
VIDEO: La soare te poți uita, dar la panouri ba! MUTAȚI panourile! octombrie 20, 2019 - Situație oarecum comică, la semnarea contractului pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Panourile cu imaginile reprezentative erau înfipte bine în pământ, dar puse invers! La soare te puteai uita, dar la ele ba.
„Profu” cucerește juriul de la festivalul internațional de la Sibiu și aduce la Bistrița premiul cel mare octombrie 20, 2019 - Documentarul „Profu” a reușit să cucerească juriul festivalului internațional de film de la Sibiu! Producția în spatele căreia se află un alt bistrițean a fost desemnată „cel mai bun film din competiția România”.
Aquabis: Avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în Subcetate octombrie 20, 2019 - S-a produs o avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în cartierul Subcetate din Bistriţa! Cum vor fi afectaţi locuitorii din zonă:
„Sunt orașe care sunt orașe doar pe hârtie”. Cum vede un candidat la alegerile prezidențiale reorganizarea administrativ-teritorială octombrie 20, 2019 - Potrivit candidatului la alegerile prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu este greșit ca în toată țara să se aplice ce se decide de la București. De asemenea, acesta este de părere că o comasare a comunelor și chiar și a județelor ar fi benefică pentru buna gestionare a fondurilor.
VIDEO: Cele mai frumoase creaţii semnate de Chopin – luni, la Bistriţa! octombrie 20, 2019 - O provocare, pentru toţi nostalgicii, romanticii şi visătorii din Bistriţa: luni, 21 octombrie 2019, de la ora 19.00, la Sinagoga Bistrița, vor avea parte de cele mai frumoase creaţii ale compozitorului polonez Frédéric Chopin!
Radu Moldovan: Am spus conducerii Guvernului și Partidului de 15 ori de reorganizare administrativă! 9 comune din județ ar trebui să dispară! octombrie 19, 2019 - Radu Moldovan, președintele CJ BN, are o viziune proprie asupra organizării administrative. Acesta consideră că e nevoie de o reorganizare atât la nivel local cât și național. ”În ultimele 6 luni i-am spus conducerii Guvernului și partidului de vreo 15 ori despre acest lucru. Dar momentan, sunt în minoritate!” a declarat Radu Moldovan în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro.
Theodor Paleologu: Afaceri în domeniul Educației? Se poate, dacă nu-și bagă coada Statul Român octombrie 19, 2019 - Unul dintre candidații la alegerile prezidențiale se poate lăuda cu una dintre cele mai profitabile afaceri în domeniul educației. Ce așteptări are de la Statul Român? Doar să fie lăsat în pace...
Biciclist beat mangă, rănit după ce s-a dezechilibrat și a căzut octombrie 19, 2019 - Un bărbat s-a accidentat de unul singur după ce a căzut de pe bicicletă. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că biciclistul era rupt de beat. VEZI ce alcoolemie avea:
FOTO – Spectaculoase imagini, surprinse în Munţii Rodnei! Printre capre negre… octombrie 19, 2019 - Incredibile şi spectaculoase imagini au fost surprinse recent de unul dintre pasionaţii de fotografie în natură – Alex Varga din Rodna: „Nici mie nu-mi vine să cred! Nu pot descrie bucuria..."
Radu Moldovan: PRELEVARE de orice tip de organ, în curând, la Bistrița! octombrie 19, 2019 - De când a preluat frâiele Spitalului Județean, Gabriel Lazany s-a zbătut și pentru a acredita unitatea în prelevarea de organe. Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, președintele CJ BN a adus o veste bună. ”La Bistrița se va putea, în curând, preleva orice fel de organ!” a spus acesta.