Când băncile nu te finanțează, cere o ofertă și de la LAM – Microcredit! Sunt mult mai înțelegători!

Când băncile nu te finanțează, cere o ofertă și de la LAM – Microcredit! Sunt mult mai înțelegători!

Dacă ești meșteșugar, agricultor, fermier sau mic om de afaceri cu vise prea mari sau prea îndrăznețe pentru a fi finanțate de o bancă, cere o ofertă de la LAM Microcredit! S-ar putea să fie mult mai încrezători în succesul tău în afaceri și să obții creditul de care ai nevoie pentru a crește mare! 

Dacă băncile luptă din greu pentru a credita clienții mari, firmele mici sau micii întreprinzători nu prea reușesc să întrunească condițiile de creditare, fiind mai mereu refuzați. Cifra de afaceri și profitul sunt mai mereu considerate prea mici pentru a merita un credit, iar visele de afaceri nu trec de condițiile de risc ale băncilor. Tocmai pentru nevoile oamenilor de afaceri mici cu vise mari s-a înființat LAM IFN SA, acum mai bine de 25 de ani.

Lam Microcredit este o societate de finanțare nebancară, având clienți atât în zonele rurale, cât și urbane. Până acum au creditat sute de meșteșugari, agricultori, fermieri sau întreprinzători mici și mijlocii, indiferent dacă își desfășurau activitatea ca SRL, PFA, Intreprindere Individuală sau producători individuali).

Au fost agricultori care au putut să-și tehnologizeze și ușureze munca cumpărându-și tractoare sau alte utilaje agricole, alții au vrut să profite de un preț bun și să-și cumpere un teren pe care să-și extindă producția, iar unii și-au cumpărat animalele pentru a-și crește mai repede fermele. Multe pensiuni, de exemplu, ridicate cu finațări europene au primit la rândul lor banii pentru a-și putea derula proiectul sau asigura partea de cofinanțare.

Pe scurt, LAM Microcredit oferă credite pentru:

  • achiziția de tractoare, utilaje agricole sau alte utilaje specifice domeniului de activitate
  • cumpărare de animale, terenuri
  • pentru construcții sau modernizări în vederea dezvoltării afacerii existente
  • susținerea stocului de marfă sau acoperirea cheltuielilor curente prin linii de credit
  • aportul propriu la proiectele finanțate din fondurile europene sau proiecte de tip Minimis
  • refinanțarea unui credit în derulare
  • alte nevoi pentru desfășurarea activității

Atunci când aveți nevoie de o finanțare, Lam Microcredit trebuie să fie în atenția voastră pentru că au soluții individuale, flexibile și personalizate pentru fiecare client sau mică afacere, care poate fi finanțată cu până la 1 milion de lei. De asemenea, oferă un răspuns rapid și cu promptitudine, nu vă poartă cu săptămânile. Își respectă întotdeauna cuvântul dat și acceptă rambursarea anticipată FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE. Nu în ultimul rând, clienții corecți și fideli sunt răsplătiți prin bonificații! 

Dacă aveți nevoie de o finanțare, mai mică sau mai mare a afacerii voastre, nu vă rămâne decât să le cereți o ofertă. Vă puteți adresa inspectorilor de credit pe care îi găsiți fie la sediul din Bistrița, str. Piața Centrală, nr. 25, cu acces din strada Dornei (vizavi de Liceul de Arte), fie la tel. 0758246128 sau 0363401850, ori trimițând un e-mail pe adresa lambistrita@microcreditlam.ro.

Mai multe detalii despre LAM Microcredit, produsele și serviciile oferite găsiți și pe www.microcreditlam.ro

 

VIDEO: Pietonul accidentat ieri la Livezile, în stare GRAVĂ decembrie 13, 2019 - Un accident rutier a avut loc ieri în Livezile. Un pieton a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. A fost lovit de o autoutilitară. În prezent, bărbatul se află în stare gravă la spital.
Un accident stupid a curmat viaţa unui îngrijitor de la Colegiul ”George Coșbuc” din Năsăud decembrie 13, 2019 - Inspectorii ITM au finalizat de investigat un accident mortal de muncă. Totul s-a întâmplat destul de ...stupid. Unui îngrijitor de la Colegiul Național ”George Coșbuc” din Năsăud i s-ar fi făcut rău și a căzut. A decedat câteva zile mai târziu.  
Camelia Tabără, şeful ISJ: „Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea situaţie. Avem o problemă majoră. Şcoala decide pedeapsa” decembrie 13, 2019 - Camelia Tabără, şeful Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud, a comentat pentru Bistriţeanul.ro situaţia elevului care a atacat cu un cuţit o vânzătoare din oraş. „Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea situaţie. Avem o problemă majoră. Şcoala decide pedeapsa”
Adolescentul care a atacat cu cuțitul o vânzătoare a fost reținut decembrie 13, 2019 - Adolescentul de 16 ani care, în urmă cu două zile, a atacat cu cuțitul o vânzătoare în plină zi a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta va fi propus pentru arest preventiv pentru 30 de zile.
Ne-au dat prefect defect! Umblă cu limba scoasă… decembrie 12, 2019 - Stimați cetățeni, știm că aveați așteptări mari de la PNL. Nu știm cum să vă zicem, dar... țeapă! Acu', nici să nu-i judecăm aspru. Fac și ei numiri din ce au prin partid. Când a fost să se numească prefectul, altul mai bun ca Dolha n-au găsit. Asta au avut mai bun, asta ne-au dat de prefect! Nu a știut nimeni cum reacționează la bucurii, că Dolha mai mult necaz pe funcții a avut prin partid. Și, uite-l pe Dolha, în momentul solemn al învestirii cu limba pe afară... Ce-o fi pățit? "Egzistă" o explicație!
FOTO/VIDEO. Premii pentru elitele României din Bistriţa-Năsăud: „E mult prea puţin faţă de cât meritaţi!” decembrie 12, 2019 - Sute de elevi, profesori şi părinţi au umplut astă-seară Sala Polivalentă din Bistriţa. Pe acordurile heavy-metal ale celor de la AC/DC, elitele învăţământului din judeţ au fost răsplătite cu premii în bani, diplome şi aplauze. „Este mult prea puţin faţă de cât meritaţi voi cu adevărat…!”
GRAV accident în Livezile! Un pieton a fost lovit de mașină! decembrie 12, 2019 - Accident rutier GRAV în localitatea Livezile. Un pieton a fost lovit de mașină. Echipajele medicale au găsit victima inconștientă.
CRĂCIUN în Bistriţa-Năsăud, din 20 decembrie, la Muzeu! decembrie 12, 2019 - Crăciun în Bistriţa-Năsăud, din 20 decembrie, la Muzeul Judeţean! Cu tradiții strămoșești, de-o frumusețe aparte, unice, irepetabile. În centrul acestora trebuie să stea bucuria împărțită, care să unească întreaga comunitate în jurul acelorași valori ancestrale:
Vești bune pentru milioane de români! Crește valoarea tichetelor de masă decembrie 12, 2019 - Conform unui proiect legislativ propus recent, valoarea unui tichet de masă va crește și va ajunge la 20 de lei. Șansele ca noua valoare să devină realitate sunt foarte mari.
Poliția confirmă! Un minor de 16 ani este bănuit de atacul cu cuțitul din supermarket decembrie 12, 2019 - Inspectoratul de Poliție Județean confirmă faptul că un elev de liceu este bănuit pentru atacul violent de ieri dintr-un supermarket din municipiu. Momentan, adolescentul este audiat de oamenii legii.
CONTROALE la Teaca! CE au descoperit oamenii legii și reprezentanții DGASPC decembrie 12, 2019 - O acțiune comună a polițiștilor, jandarmilor și reprezentanților Protecției Copilului nu s-a lăsat fără ”rezultate”. Zeci de persoane și mașini au fost verificate. O minoră dispărută a fost găsită, au fost prinși elevi ce chiuleau de la ore și s-au aplicat amenzi.
Iana OPTIC. Povestea fetei pe care ochelarii au făcut-o să se îndrăgostească de Bistrița decembrie 12, 2019 - Povestea Iana OPTIC începea la Bistrița în urmă cu fix 15 ani. Pe atunci, Iana Mureșan îl însoțea în oraș pe soțul ei, care era distribuitor al unor mărci de rame și ochelari de vedere. Totuși, în orașelul superb, cochet, cu mașini scumpe și vile impunătoare,  nu se vindeau deloc ramele și lentilele de calitate, cei care ofereau astfel de servicii alegând întotdeauna produsele cele mai ieftine, singurele pe care păreau să le cumpere bistrițenii. Iana era convinsă că femeile frumoase și domnii eleganți din oraș ar fi ales și ceva mai frumos, mai de calitate, dar nu aveau de unde. Și așa s-a născut magazinul de pe pietonal Iana OPTIC, care, de 15 ani, face ochelari pe toate gusturile și pentru toate buzunarele. 
FOTO: Ce cadou a primit primarul Crețu de la localnicii din Slătinița decembrie 12, 2019 - Ședința de Consiliu local a început cu… Un moment mai aparte. Localnicii din Slătinița au trimis un cadou primarului Crețu in semn de… revoltă. CE a primit edilul: Scandalul dintre primarul Crețu și localnicii nemulțumiți din Slătinița continuă și în prag de sărbători. Ședința de Consiliu Local a început cu un cadou “special” pentru primar....
A început operațiunea PORCUL! Șoferii prinși cu porcul în mașină riscă amenzi și pot rămâne fără animal. VEZI despre ce e vorba: decembrie 12, 2019 - Poliția Română și Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au început acțiunea PORCUL! Toți cei care vor fi prinși cu porcul în portbagaj riscă să rămână fără el. VEZI ce se întâmplă:
VIDEO: Obiectivele anului 2020, la Zagra. Primarul Dumitru Buşcoiu: „Am fost zgârcit, nu am făcut risipă” decembrie 12, 2019 - Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean, primarul din Zagra, Dumitru Buşcoiu, a recunoscut că a fost cam „zgârcit". A reuşit să facă şi economii şi să cumpere din bugetul local mai multe utilaje. Care este obiectivul său pentru anul 2020: