Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  589 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cât costă referendumul pentru demiterea primarului Traian Ogâgău

11/01/2018 14:22:04 Ana ȘTEFĂNEL  
Referendumul pentru demiterea primarului orașului Sîngeorz-Băi ar putea avea loc, însă nu se știe când. Acesta a început un proces cu Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud și rămâne de văzut care va fi finalitatea. VEZI de câți bani e nevoie pentru referendum:

Traian Ogâgău nu acceptă motivele invocate pentru demiterea sa. Acesta a trimis o adresă Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, adresă prin care cere mai multe explicații, inclusiv tabele cu semnături - despre care spune că nu sunt tocmai în regulă.

„Am contestat decizia prefectului de a constitui acea comisie, am contestat deciziile comisiei. Comisia mi-a pus în vedere mie să alocăm bani pentru organizarea referendumului. Eu am trimis din nou la prefect o adresă prin care îl rog frumos să ne trimită semnăturile, să ne trimită motivațiile, corp de control, ce vrea dânsul, dar să ne dea un motiv și îmi dau demisia mâine. Nu există niciun motiv plauzibil pentru a organiza un referendum de demitere a primarului din Sîngeorz-Băi. Ce a făcut opoziția din Sîngeorz-Băi, cu tot respectul - poate sunt puțin naivi săracii - pe fondul nemulțumirilor cetățenilor, ba că facem capela nu știu unde, ba că facem nu știu ce, au mers cu niște tabele la ei acasă și oamenii simpli din Sîngeorz-Băi semnau pentru cu totul altceva, nu pentru demiterea primarului. Ei au folosit acele semnături în cu totul alt scop și am înțeles că multe sunt false, motiv pentru care nu ni le pun la dispoziție. O să ducă în fața instanței tabelele cu semnături și o să discutăm la momentul potrivit aceste lucruri. Au făcut așa, într-o seară la un suc, niște motivații: ba că facem prea multe proiecte, ba că alocăm prea mulți bani pentru studii de fezabilitate, ba că vorbesc urât cu lumea. Când o să avem bani pentru așa ceva o să facem. Dar eu cred că sîngeorzenii s-au lămurit cu aceste metode de a manipula lumea și poate că o să organizăm referendumul, a declarat primarului orașului Sîngeorz-Băi.

Comisia a făcut o evaluare a costurilor acestui referendum, iar suma nu este deloc mică. Pentru tipărirea buletinelor de vot, plata membrilor birourilor electorale și a operatorilor de calculatoare ar fi nevoie de o sumă cuprinsă în 55.000 lei și 75.000 lei.

Sîngeorzenii au adunat peste 2.800 de semnături prin care cer organizarea unui referendum de demitere a primarului Traian Ogâgău.

 

2053 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro