Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  354 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ce ar fi făcut ÎPS Andrei Andreicuț dacă era în locul lui Pomohaci?

11/08/2017 09:25:14 Bianca SARA  
În cadrul unui interviu, Înalt Prea Sfințitul Andrei Andreicuț a fost destul de tranșant când a venit vorba despre Pomohaci, numind cazul său „o palmă pe obrazul Bisericii”. Ce ar fi făcut ÎPS dacă era în locul preotului-cântăreț:

Înalt Prea Sfințitul Andrei Andreicuț a vorbit, într-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei, despre preoții care au făcut de rușine Biserica Ordotoxă Română, în ultima perioadă.

Printre subiectele abordate s-a numărat și cazul preotului-cântăreț Cristian Pomohaci, care ar fi ademenit un minor pentru a întreține relații sexuale. (Detalii AICI). Despre acest caz, Înalt Prea Sfințitul Andrei Andreicuț spune că a fost o palmă pe obrazul Bisericii.

„Dacă este adevărat ce se spune, lucrul acela, atunci rău a făcut. Se spune că este vorba despre un copil. Probabil că, dacă este așa, justiția își va spune cuvântul… Dar este o palmă pe obrazul Bisericii. Sodomia este un păcat de moarte”, a precizat ÎPS Andreicuț.

Cât despre bogățiile preotului Cristian Pomohaci intens prezentate de către mass-media, mitropolitul spune că doar călugării fac jurământul sărăciei și că preoții trăiesc în lume și e greu să îi pedepsești pentru că au bani.

Întrebat cum aborda cazul Pomohaci, ÎPS Andrei Andreicuț a răspuns: „îl cateriseam și eu”. Mitropolitul a precizat și ce făcea dacă era în locul preotului-cântăreț:

„Ar fi trebuit să aibă puterea să facă pocăință. Dacă eram eu, aș fi mers în fața oamenilor și le-aș fi spus că am păcătuit, că îmi pare rău în fața lui Dumnezeu și că v-am smintit și pe voi”.

 

6501 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close