Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Estetiq Med Clinic: Ai grijă de tenul tău, chiar și în sezonul rece!
“Porcul somon”, Mangalița, crește într-o fermă din Dumitra! Îl puteți cumpăra sau puteți primi sfaturi prețioase despre cum să-l creșteți!
Copiii de la Cheers, puși din nou pe fapte mari: Spectacol caritabil pentru Ionuț!
Sărbătoreşte cu super reduceri la Biasicom!
Patru apartamente cochete de vânzare, în mijlocul orașului...!
ESTETDERM: Epilare definitivă în câteva ședințe cu un laser medical de ultimă generație!
Frumusețe de cinci stele la Carolyne Beauty Center! Antonia a venit la inaugurare
Firmele din Bistrița angajează designer, operatori textile nețesute, controlori calitate și sudori / lăcătuși mecanici cu inițiativă!

  694 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ce avantaje ai dacă pornești un business în Parcul Industrial Bistrița?

01/08/2017 09:51:57  
Ce avantaje ai, tu, ca antreprenor, dacă deschizi sau extinzi o afacere în Parcul Industrial Bistrița Sud? Locație și infrastructură moderne, facilități fiscale și administrative, servicii de asistență. Primești mai mult, la bani mai puțini.

Întâi, locația și infrastructura. Vorbim de un parc industrial greenfield, inaugurat în 2015, cu loturi de teren generoase și infrastructură de utilități și drumuri moderne. Una este să închiriezi un spațiu într-o fabrică veche, lipită de oraș, cu probleme de acces de multe ori, cu probleme de poluare fonică sau restricții de mediu, altceva e să te situezi într-o locație nouă, construită special pentru industrie, la doar câțiva kilometri de oraș.

Loturile de teren din Parcul Industrial Bistrița Sud sunt pregătite cu utilități la cheie: energie electrică (stație electrică și posturi de transformare), gaze naturale, rețea apă, canalizare menajeră și pluvială, inclusiv stație de epurare proprie, iluminat public stradal și pietonal. Ele pot fi concesionate sau chiar achiziționate pentru construirea imediată de hale de producție sau servicii. Platforma industrială are drum de acces din DN17, iar în interior sunt construite drumuri, piste de bicicliști, stații pentru mijloacele de transport în comun, locuri de parcare, parcare pentru autovehicule cu gabarit. De asemenea, concesionarii beneficiază de monitorizare și pază permanentă, de un punct de informare și de control cu semibariere.

Apoi, facilități fiscale și administrative. Rezidenții Parcului Industrial Bistrița Sud se bucură de facilități multiple, cum ar fi: scutirea de la plata taxelor locale pentru avize, certificate sau autorizații de construire; scutirea de la plata impozitelor pe teren și clădiri; asistență permanentă din partea societății administrator pentru obținerea tuturor avizelor, certificatelor și autorizațiilor necesare demarării afacerii.

Administrația parcului are și un pachet de bază cu servicii pe care le oferă rezidenților: recepție și info-point pentru clienții/vizitatorii rezidenților; paza și monitorizarea permanentă a parcului, inclusiv control registru trafic auto; întreținerea/repararea/mentenanța infrastructurii comune a parcului; iluminatul public stradal și pietonal; curățenie și întreținere spații verzi; paza și stingerea incendiilor.

În al treilea rând, servicii suplimentare de asistență. La cerere, administrația parcului oferă rezidenților: asistență pentru obținerea de finanțare nerambursabilă și ajutoare de stat; asistență pentru crearea de companii mixte și parteneriate cu societăți străine; finanțarea construirii halelor de producție și închirierea acestora pe termen mediu/lung (lease-back). În viitorul apropiat, în parc va exista şi un incubator de afaceri, dotat cu micro-hală de producţie, care va găzdui firme de tip start-up. Aici, vor putea fi lansate produse industriale, vor putea fi testate, după care vor fi integrate în producția de serie, în strânsă colaborare cu investitorii existenți deja în parc.

Despre Parcul Industrial Bistrița Sud

Parcul Industrial Bistriţa Sud este unul public, aflat în proprietatea municipiului Bistrița, și a fost construit printr-un proiect cu fonduri europene în valoare de peste 6 milioane euro. Platforma, situată în apropierea intersecţiei dintre drumurile naţionale 17 (Bistriţa – Cluj) şi 15A (Bistriţa – Reghin), în localitatea componentă Sărata, are o suprafaţă totală de 30 de hectare, din care aproximativ 19,6 hectare sunt destinate concesionării către investitori.

În acest moment, parcul are 10 rezidenți, iar administrația se află în negocieri aproape de finalizare cu câțiva investitori străini de mărime medie, care vor da în curând răspunsul final cu privire la sosirea în Bistriţa.

În perioada următoare, administrația parcului oferă spre concesionare ultimele parcele rămase necontractate, analizând în paralel și posibilitatea extinderii platformei existente sau chiar a înființării unui alt parc industrial.

Pentru informații suplimentare privind loturile de teren încă disponibile, vă rugăm să contactați societatea administrator la sediul din strada N. Titulescu Nr. 6, sau la telefon 0752-043.404, e-mail: [email protected].

Informații suplimentare: www.bizpark.ro, https://www.facebook.com/bizpark.ro sau http://www.bizpark.ro/clip-publicitar-business-park-bistrita-sud

1988 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
13:18 - Robert Sighiartău (PNL): Unul dintre bulevardele din Bistrița să se numească „Regele Mihai I”!
12:12 - FOTO/VIDEO - Filmul crimei de la Zagra: Criminalul și-ar fi lovit prietenul în mod repetat cu o rangă în cap
11:41 - FOTO: Strada Iazului – ca după război! Locuitorii din zonă înoată în noroaie, de trei săptămâni
10:24 - FOTO: Amintiri despre „întâiul om de cultură al țării”. O carte extraordinară, semnată de o profesoară din Bistrița
08:33 - Crimă la ZAGRA!
08:00 - Ceafa de porc cu CEL MAI BUN PREȚ DIN ORAȘ, în 15 și 16 Decembrie, în magazinele Agro-Ardeal!

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro