Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
SANOVIL Bistrița: Azi a început derularea celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății!
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
POVEȘTI DIN SAT: Moartea lui Corbu
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  139 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Certificat European de Calitate eTwinning la C.S.E.I. Nr.1 Bistrița

30/10/2013 14:16:17  
Dacă la începutul acestui octombrie proiectul eTwinning desfășurat pe parcursul anului şcolar 2012-2013 la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 Bistrița a obținut Certificatul Național de Calitate, iată că acum suntem onorați cu recunoașterea europeană, respectiv, cu primirea Certificatului European de...

...Calitate (EQL) ”[...] pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning "I am 2: in search of our historical identity ". Astfel, eforturile dumneavoastră, ale elevilor şi şcolii în care activaţi au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european. [...]. În plus, proiectul dumneavoastră va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net [...]”(din mesajul de felicitare atașat EQL).

Proiectul eTwinning “I am 2: In search of our historical identity”, desfășurat în colaborare cu școli din douăsprezece țări europene, a promovat integrarea şcolară şi culturală a copiilor/elevilor aparţinând diferitelor grupuri entice și a copiilor cu dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 3 – 14 ani, prin participarea lor la activități comune de învățare care să le faciliteze accesul la o mai bună înțelegere a aspectelor istorice, geografice, sociale, culturale, locale, naţionale și europene.

Datorită aprecierii și vizibilității activităților pe care le-au desfășurat (documentări, vizite, prezentări, comunicări, confecționare de obiecte artistice, felicitări, etc.) elevii noștri sunt mult mai motivați, mai activi, mai comunicativi, mai încrezători în forţele proprii. Prin vizionarea materialelor postate de parteneri, au învățat despre istoria, obiceiurile și tradițiile altor țări, acceptând valorile diversității.

Profesorii înscriși în proiect au beneficiat de oportunitatea de a cunoaște și de a prelua modele de bune practici ale celorlalţi parteneri, de a stabili legături valoroase, utile activităților didactice viitoare. Pentru această reușită, mulțumim eTwinning, partenerilor europeni, colaboratorilor din școală, în special: dir.prof. Doris Vass, prof. Daniela Muscari, prof. Iulia Becheș, informatician Marius Pop, bibliotecar Cecilia Deac, de asemenea, părinților și Primăriei Municipiului Bistrița.

Coordonator proiect: prof. Teodora Popescu

vizualizariEuropean Quality Label_Teodora Popescu.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro