Cine sunt câștigătorii de la Trial Off Road Spermezeu. Au luat premii de peste 2000 Euro

Cine sunt câștigătorii de la Trial Off Road Spermezeu. Au luat premii de peste 2000 Euro

Ieri, motoarele au fost turate la maxim în cadrul OffRoad Trial-ului de la Spermezeu. Zeci de concurenți au încercat să demonstreze ce le pot caii putere de sub capotă, axurile și cauciucurile. Iar cei mai buni au fost răsplătiți cu premii de peste 2000 de euro.

Sute de împătimiți ai offroad-ului, concurenți sau pasionați, au fost prezenți ieri la Spermezeu.

Nivele diferite de dificultate, motoare turate, noroi, nervi, adrenalină, împotmoliri și reușite… fiecare persoană prezentă a trăit la maxim clipele, alături de echipa sau concurentul pe care îl susțineau.

Primăria Spermezeu și Rain 4X4 au organizat un Trial pe cinste. Terenul pus la dispoziție de administrația locală a impresionat atât prin „provocări” cât și prin faptul că 90 la sută din el era „la vedere”. Sorin Hognogi, un împătimit și el al acestui sport, s-a asigurat ca atât concurenții, cât și publicul să se simtă cât mai bine. Concurenților le-a pus la dispoziție mâncare la ceaun pentru, iar agenții comerciali au venit cu bunătăți pentru pasionați.

Cei mai buni, la fiecare categorie, au primit premii în valoare de 2500 euro oferite de Ironman 4×4 -sponsor principal, House4x4, MV Motors, Suzuki Bistrita, Lavanda din Dumbrava și Open Consult.

Mai mult, Ironman 4×4 oferă un discount de 10 la sută la kiturile de suspensie, până la sfârșitul anului, la toți participanții și spectatorii acestui trial. Pentru mai multe informații despre acest discount, sunați la numărul 0741112552.

Iată lista câștigătorilor:

Clasa Hobby

1.Romonti Daniel-Iustian Alexandru

2.Pal Ovidiu-Colceriu Marius

3.Moldovan Abel-Moldovan Samoil

Atv-Quad

1.Lechințan Kevin

2.Moldovan Iacob

3.Ciui Simion

Standard A

1.Uifelean Neluțu – Uifelean Filip

2.Mureșan Sorin – Bălan Bogdan

3.Ani Ilie – Ani Marinel

Standard B

1.Mircea Vasile – Belitu Alin

2.Nedelea Nicolae – Sabadîș Paul

3.Vlad Ioan – Țărmure Liviu

Open

1.Galben Grigore -Trișcă Dumitru

2.Buzilă Ionuț – Spermezan Ilie

3.Sîngeorzan Adrian – Sîngeorzan Isabela

Cei care nu ați reușit să ajungeți la Spermezeu, nu vă întristați!

Veți avea ocazia să-i admirați pe băieți, și motoarele lor, la Festivalul Usturoiului. Acolo va fi organizat un nou trial în care premiile puse la bătaie sunt de mii de euro.

 

Dacă tot nu e funcțional, la ce să fie împrejmuit? Gardul e furat de muultă vreme, dar nimănui nu-i pasă! acum 22 de minute - În mediul online au apărut câteva imagini cu rezervorul de apă de la Dorolea. Gardul de plasă a fost furat...de muuultă vreme! Oamenii sunt îngrijorați. Cei responsabili s-ar părea că nu fac nimic să schimbe situația. ” Cam la toate rezervoarele care sunt pe dealuri, mai departe de localități, s-au furat gardurile” au declarat aceștia.
Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum O oră - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 2 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 3 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 4 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 4 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 19 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 20 de ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 20 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 21 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 22 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 23 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum O zi - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.