Cine sunt câștigătorii de la Trial Off Road Spermezeu. Au luat premii de peste 2000 Euro

Cine sunt câștigătorii de la Trial Off Road Spermezeu. Au luat premii de peste 2000 Euro

Ieri, motoarele au fost turate la maxim în cadrul OffRoad Trial-ului de la Spermezeu. Zeci de concurenți au încercat să demonstreze ce le pot caii putere de sub capotă, axurile și cauciucurile. Iar cei mai buni au fost răsplătiți cu premii de peste 2000 de euro.

Sute de împătimiți ai offroad-ului, concurenți sau pasionați, au fost prezenți ieri la Spermezeu.

Nivele diferite de dificultate, motoare turate, noroi, nervi, adrenalină, împotmoliri și reușite… fiecare persoană prezentă a trăit la maxim clipele, alături de echipa sau concurentul pe care îl susțineau.

Primăria Spermezeu și Rain 4X4 au organizat un Trial pe cinste. Terenul pus la dispoziție de administrația locală a impresionat atât prin „provocări” cât și prin faptul că 90 la sută din el era „la vedere”. Sorin Hognogi, un împătimit și el al acestui sport, s-a asigurat ca atât concurenții, cât și publicul să se simtă cât mai bine. Concurenților le-a pus la dispoziție mâncare la ceaun pentru, iar agenții comerciali au venit cu bunătăți pentru pasionați.

Cei mai buni, la fiecare categorie, au primit premii în valoare de 2500 euro oferite de Ironman 4×4 -sponsor principal, House4x4, MV Motors, Suzuki Bistrita, Lavanda din Dumbrava și Open Consult.

Mai mult, Ironman 4×4 oferă un discount de 10 la sută la kiturile de suspensie, până la sfârșitul anului, la toți participanții și spectatorii acestui trial. Pentru mai multe informații despre acest discount, sunați la numărul 0741112552.

Iată lista câștigătorilor:

Clasa Hobby

1.Romonti Daniel-Iustian Alexandru

2.Pal Ovidiu-Colceriu Marius

3.Moldovan Abel-Moldovan Samoil

Atv-Quad

1.Lechințan Kevin

2.Moldovan Iacob

3.Ciui Simion

Standard A

1.Uifelean Neluțu – Uifelean Filip

2.Mureșan Sorin – Bălan Bogdan

3.Ani Ilie – Ani Marinel

Standard B

1.Mircea Vasile – Belitu Alin

2.Nedelea Nicolae – Sabadîș Paul

3.Vlad Ioan – Țărmure Liviu

Open

1.Galben Grigore -Trișcă Dumitru

2.Buzilă Ionuț – Spermezan Ilie

3.Sîngeorzan Adrian – Sîngeorzan Isabela

Cei care nu ați reușit să ajungeți la Spermezeu, nu vă întristați!

Veți avea ocazia să-i admirați pe băieți, și motoarele lor, la Festivalul Usturoiului. Acolo va fi organizat un nou trial în care premiile puse la bătaie sunt de mii de euro.

 

Aquabis: Fără apă rece, până mâine, în Ilva Mică acum 3 ore- Locuitorii din Ilva Mică rămân fără apă rece, din cauza unei avarii accidentale pe rețeaua de distribuție a apei potabile făcută de firma care reabilitează drumul din Ilva Mică spre Strâmba.
Expoziție istorică la Bistrița: lucrările celor mai renumiți pictori ai lumii vor putea fi admirate în micul burg săsesc acum 5 ore- Bistrița se află pe lista scurtă a orașelor din România unde vor poposi lucrări semnate de cei mai renumiți pictori ai lumii. Este vorba despre Picasso, Matisse, Dali și Klimt.
Detoxifiere în paradis! Un concediu pentru sănătate, echilibru şi armonie între trup şi suflet! acum 7 ore- Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării sunt așteptate la Colibița. Nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.
Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019! acum 7 ore- A mai rămas exact o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!
SĂRBĂTOARE: Se anunţă câteva delicii muzicale, în weekend, la Bistriţa! acum 8 ore- O adevărată sărbătoare a muzicii se întâmplă, în acest weekend, la Bistriţa: vom avea ocazia să-i ascultăm pe copiii şi tinerii care ştiu să cânte dumnezeieşte - în două concerte extraordinare, la Sinagogă şi la "Dacia".
Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă acum 9 ore- E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea , cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.
FOTO/VIDEO: Persoane încarcerate, rănite și salvatori ce luptă contra cronometru pentru a salva vieți acum 10 ore- Zeci de pompieri și paramedici și-au dat ”întâlnire” azi în parcarea de la Selgros. Aici, pe baza unor scenarii secrete pentru ei, au de acordat primul ajutor și să descarcereze victimele unor accidente. Totul se întâmplă contra cronometru, în cadrul concursului regional al salvatorilor.
FII REPORTER: Bistrița, orașul pasajelor… degradate! acum 12 ore- Bistrița este numit și ”orașul pasajelor”. Doar că atunci când localnicii se gândesc la această sintagmă…și ”simt” mirosurile specifice și ”văd” starea de degradare a unora. Chiar și cele reabilitate prezintă aceleași semne..plus că se degradează.
Trecerea de pietoni de la Prefectură, vizibilă până la prima ploaie. Municipalitatea a ieșit cu pensula la două luni de la inaugurare acum 13 ore- Două luni, cam atât țin marcajele din oraș, plătite cu bani frumoși. Trecerea de pietoni de la Prefectură, „inaugurată” acum două luni deja nu mai este vizibilă, Primăria Bistrița fiind nevoită să o revopsească în miez de noapte ca să vadă pietonii pe unde să treacă… În luna aprilie una dintre trecerile de pietoni a...
Cristina Iurișniți (USR): Peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud! acum 14 ore- Ieri a început examenul național de Evaluare Națională, cu proba la Limba și Literatura Română. Deputatul USR Cristina Iurișniți a atras atenția că peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud
Aquabis Bistriţa: Străzi fără apă, azi, în Năsăud! acum 14 ore- Astăzi, 19 iunie 2019, se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile, în localitatea Năsăud, pe câteva străzi.
Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea acum O zi- Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.
FOTO: Tractor în loc de elicopter, pentru a salva viața unui bunic! acum O zi- O intervenție mai neobișnuită ieri, în Poiana Ilvei. Un bărbat a suferit un atac cerebral. Deși s-a solicitat intervenția elicopterului, zona fiind una dificilă...pacientul a fost transportat cu tractorul.
EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru! acum O zi- În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”
ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă! acum O zi- Ploile fac să răsară plante, buruieni... și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ... fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.