Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  532 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Colecţia toamnă-iarnă 2017-2018. Din 18 septembrie, numai la Bistriţa!

09/09/2017 09:12:52 Ioana BRADEA  
Tineri şi elevi din Bistriţa sau împrejurimi, vi se pregăteşte ceva! Sunteţi poftiţi şi aşteptaţi cu o mulţime de surprize – sunteţi provocaţi să vă distraţi, să scoateţi la lumină un strop de creativitate, să vă bucuraţi de mişcare şi culori, să descoperiţi secrete şi amintiri din viitor, să experimentaţi universul dinăuntru, şi câte şi mai câte..

La Clubul Scenica, pe strada Petre Ispirescu nr. 15B, reîncep atelierele de teatru, dans şi pictură destinate tinerilor şi copiilor de toate vârstele.

Pentru că ştiu cum să le arate copiilor ce se întâmplă în dans în prezent și care sunt tendințele în domeniu, pentru că nu îşi doresc copii executanți (în viitor, de asta se vor ocupa roboții…), şi preferă copii creatori (o abilitate utilă oricând și pe față și pe dos…), pentru că sunt convinşi că, pe lângă dans, este necesară partea de (auto)cunoaștere pentru a descoperi stări, emoții, amintiri și vise din care se proiectează spectacole (și la asta se pricep, nu glumă!) – cei de la Scenica încep, din 18 septembrie un nou proiect de dans.

Coregraful Mihaela Culda – absolventă a facultății și masteratului de coregrafie UNATC București – a fost încântată să preia acest proiect intitulat Amintiri din viitor, un proiect „original, creativ, experimental, fin psihologic și plin de emoție. Cu copii și părinți...”, anunţă Dora Baba, managerul clubului Scenica.

Prețuim familia și ne plac amintirile de neuitat – așadar poftim în proiect și părinții – visând la primul spectacol cu copii și părinți, gândit atât de frumos, încât să se simtă toată lumea cel puțin minunat… Evident, aici nu-i nimic obligatoriu, doar de dorit...”, afirmă Dora Baba.

Pe lângă proiectul de dans, continuă tradiţionalul atelier de pictură, de sâmbătă, 16 septembrie, ora 10:30 – iar pentru cei mai pretenţioşi din fire la Scenica s-a pregătit un proiect de Teatru-film experimental, psihologic, creativ și participativ!

Este vorba despre „explorare fină și sinceră a universului personal și social, descoperirea temerilor, problemelor și nevoilor care nu se văd și nu se (prea) spun, scrierea de scenarii, apoi, firesc, casting intern (cu vot), repetiții, filmări, scenografie, spectacole... Căci, până la urmă, teatrul devine o bucată de viață... practic, (auto)cunoaștere, relaționare, creativitate, management de proiect/eveniment, muncă, organizare, echipă. Pentru fiecare... aici este câștigul... în abilități de viață...”, mai precizează Dora Baba.

Detalii şi înscrieri se pot face la Scenica – poarta spre arte.

2932 vizualizari


loading...


scen6.jpg :: Bistriteanul.ro
scen1.jpg :: Bistriteanul.ro
scen5.jpg :: Bistriteanul.ro
scen3.jpg :: Bistriteanul.ro
scen4.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro