Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Furtuna de duminică s-ar putea repeta: țara noastră este amenințată de un ciclon mediteranean
EDITORIAL: Doi morți, 17 răniți, un cod galben și un comitet județean pentru situații de urgență care nu ne-au folosit la nimic
VIDEO - Lucrare „românească”: Acoperișurile avariate de vânt ar fi fost făcute ilegal
EDITORIAL: E o minune că n-am murit toți aseară! Ai noștri, care au puterea, sunt depășiți de situație și ne și sfidează
Educație, pasiune, excelență: Ești așteptat într-o școală de elită, chiar în Bistrița
POVEŞTI DIN SAT: Copil de domn
STROLLERS: Magazinul perfect pentru copii și mămici
Se caută supraveghetor pentru sală de jocuri şi florist decorator! NOI locuri de muncă în Bistriţa

  800 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Colecţia toamnă-iarnă 2017-2018. Din 18 septembrie, numai la Bistriţa!

09/09/2017 09:12:52 Ioana BRADEA  
Tineri şi elevi din Bistriţa sau împrejurimi, vi se pregăteşte ceva! Sunteţi poftiţi şi aşteptaţi cu o mulţime de surprize – sunteţi provocaţi să vă distraţi, să scoateţi la lumină un strop de creativitate, să vă bucuraţi de mişcare şi culori, să descoperiţi secrete şi amintiri din viitor, să experimentaţi universul dinăuntru, şi câte şi mai câte..

La Clubul Scenica, pe strada Petre Ispirescu nr. 15B, reîncep atelierele de teatru, dans şi pictură destinate tinerilor şi copiilor de toate vârstele.

Pentru că ştiu cum să le arate copiilor ce se întâmplă în dans în prezent și care sunt tendințele în domeniu, pentru că nu îşi doresc copii executanți (în viitor, de asta se vor ocupa roboții…), şi preferă copii creatori (o abilitate utilă oricând și pe față și pe dos…), pentru că sunt convinşi că, pe lângă dans, este necesară partea de (auto)cunoaștere pentru a descoperi stări, emoții, amintiri și vise din care se proiectează spectacole (și la asta se pricep, nu glumă!) – cei de la Scenica încep, din 18 septembrie un nou proiect de dans.

Coregraful Mihaela Culda – absolventă a facultății și masteratului de coregrafie UNATC București – a fost încântată să preia acest proiect intitulat Amintiri din viitor, un proiect „original, creativ, experimental, fin psihologic și plin de emoție. Cu copii și părinți...”, anunţă Dora Baba, managerul clubului Scenica.

Prețuim familia și ne plac amintirile de neuitat – așadar poftim în proiect și părinții – visând la primul spectacol cu copii și părinți, gândit atât de frumos, încât să se simtă toată lumea cel puțin minunat… Evident, aici nu-i nimic obligatoriu, doar de dorit...”, afirmă Dora Baba.

Pe lângă proiectul de dans, continuă tradiţionalul atelier de pictură, de sâmbătă, 16 septembrie, ora 10:30 – iar pentru cei mai pretenţioşi din fire la Scenica s-a pregătit un proiect de Teatru-film experimental, psihologic, creativ și participativ!

Este vorba despre „explorare fină și sinceră a universului personal și social, descoperirea temerilor, problemelor și nevoilor care nu se văd și nu se (prea) spun, scrierea de scenarii, apoi, firesc, casting intern (cu vot), repetiții, filmări, scenografie, spectacole... Căci, până la urmă, teatrul devine o bucată de viață... practic, (auto)cunoaștere, relaționare, creativitate, management de proiect/eveniment, muncă, organizare, echipă. Pentru fiecare... aici este câștigul... în abilități de viață...”, mai precizează Dora Baba.

Detalii şi înscrieri se pot face la Scenica – poarta spre arte.

2231 vizualizariscen6.jpg :: Bistriteanul.ro
scen1.jpg :: Bistriteanul.ro
scen5.jpg :: Bistriteanul.ro
scen3.jpg :: Bistriteanul.ro
scen4.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
16:55 - Familiile de pe strada Aviator Mihai Berbecariu mai au de așteptat după banii de reparații
16:47 - Profesoara din Bistrița decorată de Klaus Iohannis e împotriva manualului unic
16:02 - VIDEO – Condus agresiv, „predat” chiar de instructor! Evită milimetric impactul cu o altă mașină!
15:33 - Primăria Bistrița ia bani de la pârtia de schi și dă la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness
15:03 - Guvernul a alocat mai bine de un milion de lei pentru repararea instituțiilor afectate de furtună
14:02 - Doi consilieri municipali vor ca în Bistrița să nu mai fie clădiri acoperite cu azbociment!
14:01 - Neatenția costă! O copilă de 7 ani a fost călcată de roata unei căruțe
13:38 - „Prețul” pentru pozele virale cu braconierii care târăsc trupul unei capre negre moarte în Parcul Național - 16.000 de euro
12:30 - Opt mii de euro se duc pe excursia unor angajați ai Primăriei Bistrița
12:06 - Pentru un transport ilegal a rămas fără lemn și fără mașină
11:30 - Azi e Happy Day la Casa EMA! Nu rata reducerile
11:01 - FOTO: Prețul carburantului a crescut în fața lui!
10:03 - Bivolaru n-are noroc de libertate! Judecătorii bistrițeni l-au lăsat liber, finlandezii îl vor închis
09:14 - Un invitat de onoare, azi și mâine la Bistrița!

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close