CONCURS: Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc!

CONCURS: Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc!

Documentare extraordinare, comedii spumoase sau filme româneşti de referinţă vor putea fi vizionate săptămâna viitoare, în curtea Muzeului Judeţean din Bistriţa! Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc! Iată ce ai de făcut pentru a intra gratuit la filme:

Din 12 până în 14 septembrie, iubitorii de filme din Bistriţa vor avea ocazia să se delecteze, în curtea Muzeului Judeţean, cu câteva producţii cinematografice româneşti de excepţie.

Biletele se găsesc la Muzeul Judeţean sau la Copacul de Cafea, preţul unui bilet fiind de 15 lei / zi. Cei interesaţi pot opta şi pentru abonamente de 35 de lei care le vor permite accesul la toate cele 6 proiecţii.

EXTRA: Seara filmului românesc, la Muzeul Judeţean din Bistriţa!

Silviu Rus, reprezentant Ana Events, s-a arătat încântat de faptul că Seara Filmului Românesc a avut un impact atât de mare în rândul cinefililor.

Este un proiect care a suferit destul de multe modificări de la ideea iniţială şi până la ceea ce urmează să se întâmple… E un proiect care de la început a fost susţinut cu toată convingerea şi deschiderea de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, prin Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud – minunatul spaţiu în care se va desfăşura evenimentul…”, a precizat Silviu Rus.

Mulţumiri: Fără aceşti parteneri, proiectul nu ar fi fost posibil

Mulţumim partenerului media Bistriteanul.ro, care şi-a depăşit oarecum condiţia, atrăgând şi alţi parteneri importanţi în proiect. Mulţumim Fundaţiei Doris care ne asigură o parte din  logistică, drepturile de difuzare a filmelor artistice şi care a reuşit, de asemenea, să implice parteneri pe care îi vom prezenta în zilele următoare… Mulţumim Asociaţiei CUIAR care ne-a ajutat cu cele 3 filme documentare româneşti excelente. Mulţumim şi Centrului de Voluntariat Năsăud care ne sprijină pe perioada desfăşurării evenimentului cu implicarea unor tineri excepţionali”, a mai subliniat Silviu Rus.

Între partenerii cărora le datorăm Serile de Film Românesc se află şi Yves Rocher România, Copacul de Cafea, Palatul Culturii Bistriţa sau Turmont King. Alături de aceştia, există însă şi alţi parteneri care vor fi prezentaţi în curând.

Este un proiect care transcede politica şi ne permite bucuria de a ne delecta pur şi simplu cu câteva filme extraordinare, reunite într-un EVENIMENT. Tuturor le spun MULŢUMESC pentru că aţi făcut acest proiect posibil…!”, subliniază Silviu Rus.

Concurs: Ce trebuie să faci pentru a intra gratis la film

Pentru a intra în posesia unuia din cele 10 abonamente puse la dispoziţie de Ana Events & Bistriţeanul.ro nu trebuie decât să răspundeţi la una dintre cele trei întrebări ale concursului:

  • Ce documentare / filme v-ar plăcea să vizionaţi la Bistriţa ?
  • Care dintre filmele propuse la Seara Filmului Românesc vă atrage în mod deosebit ?
  • Numiţi trei dintre partenerii proiectului Seara Filmului Românesc

Aşteptăm răspunsurile voastre pe adresa de e-mail redactia@bistriteanul.ro, până în data de 11 septembrie 2019, la ora 17:00.

Câştigătorii celor 10 abonamente care asigură accesul la cele trei seri de filme româneşti, la Muzeul Judeţean, vor fi anunţaţi în cadrul unei emisiuni culturale  Bistriţeanul TV, în 11 septembrie, după ora 20:00.

CUM soliciți urna mobilă dacă nu poți ajunge la secția de votare: noiembrie 22, 2019 - Au început alegerile pentru președinte, secțiile de votare fiind deja deschise în diaspora. În România, doar duminică se poate vota. Cei care dintr-un anume motiv nu pot ajunge la secții, dar doresc să voteze, pot solicita urna mobilă. CUM se face acest lucru:
Simbolul Contelui Dracula din Pasul Tihuța, închis pe perioadă nedeterminată! noiembrie 22, 2019 - Hotel Castel Dracula, unul dintre simbolurile sângerosului conte din Pasul Tihuța a fost închis săptămâna trecută. Se pare că costurile ridicate au determinat conducerea hotelului să ia această măsură. Când se va redeschide hotelul...nu se știe.
FOTO/VIDEO: TOT ce trebuie să știți despre primul ajutor, resuscitare și manevrele Heimlich noiembrie 22, 2019 - Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, dr. Tiberiu Tudor a oferit o lecție VITALĂ. Acesta a explicat teoretic, și practic, cum se acordă primul ajutor, manevrele de resuscitare și modul în care se acționează dacă o persoană se îneacă. Manevrele au fost explicate atât pentru victime- adulți cât și victime- copii.
Hyundai prezintă Vision T – conceptul SUV plug-in hybrid noiembrie 22, 2019 - Hyundai a prezentat conceptul revoluționar Vision T, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Cel de-al șaptelea concept, dezvoltat în cadrul Centrului de Design Hyundai, evidențiază noua direcție de design a mărcii, explorând evoluția limbajului global ”Sensuous Sportiness”.
ALEGERI 2019: Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte noiembrie 22, 2019 - Duminică, 24 noiembrie, este o zi crucială pentru viitorul României. Toți românii cu drept de vot sunt invitați să participe la acest exercițiu democratic. Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel în acest sens: 
FOTO/VIDEO: S-a deschis târgul de nunți Wedding Land! Super produse, super servicii, super oferte! Plus tombolă! noiembrie 22, 2019 - Încă de la primul minut al deschiderii târgului, perechi de viitori miri au călcat pragul Restaurantului Terra pentru a vedea ofertele. La Wedding Land au găsit, și se vor găsi zilele următoare, TOT ceea ce e nevoie pentru o nuntă perfectă. Sunt super produse, super servicii, super oferte. Și o tombolă pentru mirese.
VIDEO. Cel mai frumos cadou de Crăciun: Un proiect revoluţionar, în valoare de 15 milioane de euro, la Rodna noiembrie 22, 2019 - Acesta ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun, pentru primarul Valentin Grapini din Rodna: „Pe lângă faptul că proiectul rezolvă problema socială a oamenilor cu apa caldă şi încălzirea, el mai rezolvă o problemă deosebit de importantă...”
Cristina Iurișniți (USR): Pseudo-profesorul de sport Vasile Maternik nu mai are ce căuta la catedră. Ce soluții se iau în calcul: noiembrie 22, 2019 - Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți a sărit astăzi în sprijinul elevilor și părinților acestora de la Școala Gimnazială ”Enea Grapini” din comuna Șanț. Profesoara a precizat că astfel de dascăli nu au ce să caute la catedră. Ce soluții sunt luate în calcul:
ALEGERI 2019: 10 motive pentru care să votăm Viorica Dăncilă Președinte noiembrie 22, 2019 - Pe măsură ce se apropie duminica alegerilor prezidențiale, din ce în ce mai mulți români confirmă că vor vota pentru candidatul PSD Viorica Dăncilă, în defavoarea actualului președinte, Klaus Iohannis.
Avem O armă pentru tranchilizarea urșilor, dar NU o putem folosi: noiembrie 22, 2019 - Cazul ursului din Harghita a oripilat LUMEA întreagă. La nivelul județului nostru există O singură armă pentru tranchilizarea animalelor sălbatice. Cu toate acestea jandarmii NU o pot folosi deloc. AFLĂ care este motivul:
FOTO- DEZASTRU: Șoferii, revoltați în urma unor lucrări făcute pe Dealul Budacului! noiembrie 22, 2019 - S-au făcut lucrări pe Dealul Budacului. Problema s-ar fi remediat, dar după ei, potopul. Șoferii sunt de-a dreptul revoltați. Iar unii, au ajuns la disperare după ce au ”reușit” să-și facă praf mașinile.
VIDEO: Românii, îndemnați de sute de personalități să iasă la vot! În diaspora deja s-au deschis secțiile: noiembrie 22, 2019 - Duminică are loc al doilea tur de scrutin. În diaspora deja s-au deschis secțiile de votare. Mii de români de peste granițele țării și-au exprimat opțiunea. Sute de personalități au încercat să mobilizeze lumea să iasă la vot.
Năsăudeanul care a câștigat la loto 3,7 milioane de euro și-a ridicat premiul. A aflat întâmplător că a câștigat! noiembrie 22, 2019 - Năsăudeanul care a câștigat unul dintre cele mai mari premii din istoria Loteriei Române și-a ridicat premiul. Acesta spune că a aflat întâmplător că a câștigat și că nu este un jucător de loto înrăit.
Aquabis: Se sistează apa potabilă pe o stradă din Beclean noiembrie 22, 2019 - Locuitorii unei străzi din Beclean rămân astăzi, 22 noiembrie, fără apă potabilă.
Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului de Interne să-l demită! În ce condiții: noiembrie 22, 2019 - Prefectul de Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț s-a arătat foarte deranjat după ce ministrul de Interne l-a demis pe prefectul de Harghita pentru cazul ursului rănit lăsat să agonizeze 18 ore pe carosabil. Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului să-l demită, pentru că nici el nu ar fi putut face mai mult în acea situație.