CONCURS: Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc!

CONCURS: Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc!

Documentare extraordinare, comedii spumoase sau filme româneşti de referinţă vor putea fi vizionate săptămâna viitoare, în curtea Muzeului Judeţean din Bistriţa! Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc! Iată ce ai de făcut pentru a intra gratuit la filme:

Din 12 până în 14 septembrie, iubitorii de filme din Bistriţa vor avea ocazia să se delecteze, în curtea Muzeului Judeţean, cu câteva producţii cinematografice româneşti de excepţie.

Biletele se găsesc la Muzeul Judeţean sau la Copacul de Cafea, preţul unui bilet fiind de 15 lei / zi. Cei interesaţi pot opta şi pentru abonamente de 35 de lei care le vor permite accesul la toate cele 6 proiecţii.

EXTRA: Seara filmului românesc, la Muzeul Judeţean din Bistriţa!

Silviu Rus, reprezentant Ana Events, s-a arătat încântat de faptul că Seara Filmului Românesc a avut un impact atât de mare în rândul cinefililor.

Este un proiect care a suferit destul de multe modificări de la ideea iniţială şi până la ceea ce urmează să se întâmple… E un proiect care de la început a fost susţinut cu toată convingerea şi deschiderea de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, prin Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud – minunatul spaţiu în care se va desfăşura evenimentul…”, a precizat Silviu Rus.

Mulţumiri: Fără aceşti parteneri, proiectul nu ar fi fost posibil

Mulţumim partenerului media Bistriteanul.ro, care şi-a depăşit oarecum condiţia, atrăgând şi alţi parteneri importanţi în proiect. Mulţumim Fundaţiei Doris care ne asigură o parte din  logistică, drepturile de difuzare a filmelor artistice şi care a reuşit, de asemenea, să implice parteneri pe care îi vom prezenta în zilele următoare… Mulţumim Asociaţiei CUIAR care ne-a ajutat cu cele 3 filme documentare româneşti excelente. Mulţumim şi Centrului de Voluntariat Năsăud care ne sprijină pe perioada desfăşurării evenimentului cu implicarea unor tineri excepţionali”, a mai subliniat Silviu Rus.

Între partenerii cărora le datorăm Serile de Film Românesc se află şi Yves Rocher România, Copacul de Cafea, Palatul Culturii Bistriţa sau Turmont King. Alături de aceştia, există însă şi alţi parteneri care vor fi prezentaţi în curând.

Este un proiect care transcede politica şi ne permite bucuria de a ne delecta pur şi simplu cu câteva filme extraordinare, reunite într-un EVENIMENT. Tuturor le spun MULŢUMESC pentru că aţi făcut acest proiect posibil…!”, subliniază Silviu Rus.

Concurs: Ce trebuie să faci pentru a intra gratis la film

Pentru a intra în posesia unuia din cele 10 abonamente puse la dispoziţie de Ana Events & Bistriţeanul.ro nu trebuie decât să răspundeţi la una dintre cele trei întrebări ale concursului:

  • Ce documentare / filme v-ar plăcea să vizionaţi la Bistriţa ?
  • Care dintre filmele propuse la Seara Filmului Românesc vă atrage în mod deosebit ?
  • Numiţi trei dintre partenerii proiectului Seara Filmului Românesc

Aşteptăm răspunsurile voastre pe adresa de e-mail redactia@bistriteanul.ro, până în data de 11 septembrie 2019, la ora 17:00.

Câştigătorii celor 10 abonamente care asigură accesul la cele trei seri de filme româneşti, la Muzeul Judeţean, vor fi anunţaţi în cadrul unei emisiuni culturale  Bistriţeanul TV, în 11 septembrie, după ora 20:00.

FOTO/VIDEO – Cât de puțin trebuie să faci un om fericit: acum 6 ore - La cei aproape 63 de ani, pe un cer senin și un soare destul de fierbinte pentru mijloc de septembrie, nenea Attila Szocs urcă strada Tărpiului, împingând un cărucior.
Un minor a băgat cuțitul într-un bărbat ce-i putea fi tată! Ambii lucrau la o stână! acum 7 ore - Un băiat este în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Deși minor, acesta a băgat cuțitul într-un bărbat ce-i putea fi tată. Totul s-a întâmplat la o stână:
Sucevenii revendică locul unde ar fi fost castelul fiorosului Conte Dracula. Ce planuri au: acum 8 ore - Sucevenii se pregătesc să profite de pe urma romanului scriitorului Bram Stoker, susținând că castelul cunoscutului personaj ar fi undeva în Munții Călimani, pe raza comunei Panaci din județul Suceava. Castelul a fost căutat inclusiv de Dacre Stoker, un stră-strănepot al scriitorului.
Mamba verde, Cobra egipteană și alte zeci de specii de reptile vii, în expoziție, la Muzeu acum 9 ore - O expoziție inedită își va deschide porțile la finele acestei săptămâni. În incinta Muzeului Județean veți avea ocazia să admirați peste 80 de specii de reptile vii. Printre acestea, mamba verde, cobra egiptează, șopârle, țestoase sau tarantule.
Toamna se face performanţă în sportul românesc acum 9 ore - Începutul lunii septembrie a echivalat cu performanţa făcută de echipele naţionale ale României în sporturile în care au evoluat. Fotbal, volei, tenis de masă, iar recent s-au reluat şi campionatele naţionale de handbal.
Povestea celor trei tineri care au pus la cale Biroul de Construcții, unde visele devin realitate, fără dureri de cap acum 10 ore - Un arhitect talentat, un inginer topograf îndrăgostit de meseria sa și o tânără care nu-și pierde calmul și zâmbetul de pe buze când e de rezolvat documente și situații sunt cei trei  tineri ambițioși care au pus la cale Biroul de Construcții Bistrița. Construiesc căsuțe de vis, proiectează vise și le transformă în realitate, rezolvă cu calm și răbdare autorizații și branșamente care ar da dureri de cap oricui. 
INEDIT: Cooperativa din Sîngeorz are 6 noi produse montane ATESTATE! acum 11 ore - Ministerul Agriculturii a dedicat o zi Cooperativei din Sîngeorz. Aceasta a fost dată ca și exemplu de bună practică tuturor celor prezenți la eveniment. Mai mult, în cele două zile de conferință, 6 noi produse montane ale acesteia au fost atestate. AFLĂ despre ce produse e vorba și ce planuri au pe viitor: 
Aquabis angajează instalatori. NOI locuri de muncă, la MetGlass Bistriţa, Panebo Gaz SRL sau Delice Pan! acum 12 ore - Aquabis Bistriţa organizează concurs pentru angajarea a 5 instalatori. NOI locuri de muncă sunt disponibile la MetGlass Bistriţa, Panebo Gaz SRL sau Delice Pan! Oferta completă, mai jos:
Înflorește ”Otrava Zeilor”! Amenzi până la 20.000 de lei dacă n-o distrugeți! acum 13 ore - Ambrozia sau ”otrava zeilor” are perioada de înflorire în august și septembrie. Aceasta este o plantă ce provoacă alergii grave, atacând chiar și copiii sub un an. Deși planta ar trebui distrusă încă din luna mai, pot exista ”scăpări”. Amenzile pentru nerespectarea legii privind ambrozia pot ajunge până la 20.000 de lei.
Aquabis: Trei localităţi rămân astăzi fără apă acum 13 ore - Aquabis anunţă faptul că astăzi, 16 septembrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în două dintre localităţile judeţului:
OAMENI din BN: Mihaela Vancea, absolventă CNLR şi olimpică de aur, a făcut minuni pentru copiii din Uganda acum 14 ore - Mihaela Vancea, absolventă CNLR şi olimpică de aur, voluntar în Uganda: „E frustrant să vrei să oferi totul și să simți că nici atunci nu ar fi suficient. Este emoționat să-i vezi că savurează un pahar cu apă de parcă e cea mai delicioasă băutură din lume. Că se agață de tine, îți zâmbesc, îi vezi că se dau pe o hintă pentru prima dată și devin dependenți de ea..."
START concurs! Azi cât ți-ai propus să pedalezi la Social Biking Challenge 2019? acum 15 ore - Săptămâna Mobilității debutează azi! La nivel european s-a organizat concursul Social Biking Challenge 2019. Municipalitatea acordă premii pentru cei care pedalează cel mai mult, la nivel local. Dar și Europa îi premiază pe primii 7 cu cel mai mare punctaj.
Plouă cu accidente în tot județul! Un motociclist inconștient în Cireșoaia, elicopterul SMURD chemat în ajutor acum O zi - A fost o zi plină astăzi pentru salvatorii bistrițeni. Deși afară este extrem de cald, a „plouat” cu accidente pe șoselele din tot județul. Cinci accidente au avut loc până la această oră, dintre care unul grav. Un tânăr a căzut de pe motocicletă și este inconștient. A fost solicitat ajutorul elicopterului SMURD.
DE CITIT. Amintiri despre Petru Creţia: „Un profesor uluitor. De-a dreptul periculos… Te confisca, te corupea, te lichida” acum O zi - Amintiri despre Petru Creţia: „...Te confisca, te corupea, te lichida. Adică îţi lichefia toate habitudinile şi toate prejudecăţile. Într-un anumit sens, Petru era, de aceea, de-a dreptul periculos. Putea induce scurte (sau mai lungi) pierderi de identitate: sfârşea prin a te locui…”
VIDEO: Zeci de mii de euro, pentru tinerii din Lunca Ilvei! acum O zi - O veste excelentă, pentru tinerii întreprinzători din Lunca Ilvei! Vor avea, în curând ocazia să pună în practică tot ce au văzut sau au admirat în Occident. Ce au de făcut pentru a primi câteva zeci de mii de euro: