Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  182 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Coniacul Brendea, o poveste veche de 30 de ani

07/10/2017 12:24:36 Ana ȘTEFĂNEL  
În Bistrița-Năsăud este produs coniacul Brendea într-o distilerie unică în țară. Un coniac rafinat - cu o poveste veche de treizeci de ani, care are în spate multă muncă și sacrificii.

Acum treizeci de ani un bistrițean visa să producă coniac, lucru care nu se întâmpla nicăieri în România atunci. Coniacul Brendea nu este o întâmplare, este un vis devenit realitate, este transpunerea muncii unui om în gustul rafinat din fiecare înghițitură.

«Am pornit cu gândul să produc cel mai bun coniac din județ, fără să știu că la acea vreme nu mai producea nimeni din județ acest produs. Pentru a obține produse cât mai bune mi-am procurat o bibliotecă întreagă de cărți despre obținerea coniacului. Așa am reușit să învăț și să ma perfecționez», povestește Petru Brendea, cel care a pus pe picioare întreaga afacere.

Produsele Brendea sunt în totalitate naturale, obținute din vin nobil, alb, de calitate superioară, învechit în butoaie de stejar. Chiar dacă intrarea pe piață nu a fost deloc ușoară, Petru Brendea povestește că niciodată nu a renunțat și a făcut tot ceea ce a fost necesar pentru a-și vedea munca de zeci de ani răsplătită: «Niciodată nu am dezarmat și am luptat în continuare, iar succesele nu au întârziat să apară».

Meritele lui Petru Brendea au fost recunoste la nivel național și internațional, fiind premiat la multe concursuri importante în domeniu. «Produsele prezentate în concursuri sunt verificate cu multă atenție, ele având printre altele și buletine de analiză eliberate de laboratoare autorizate Renar», explică Petru Brendea - un domn al coniacului pur românesc.

«La calitate nu se face rabat» este sloganul sub care funcționează distileria Brendea, autorizată în anul 2013 și unic producător în România. Pasiunea, bunul gust și confirmarea sloganului se vede și în prezentarea produselor. Fiecare sticlă este personalizată și are ceva care a cucerit inclusiv capitala României, acolo unde produsele se găsesc în cel mai mare lanț de magazine din domeniu - VINEXPERT.

Prin zeci de ani de muncă, pasiunea, sacrificii și ambiție, Petru Brenedea își vede visul cu ochii în fiecare sticlă, în fiecare pahar care este apreciat de consumatori. Produsele sale le puteți descoperi pe site-ul Brendea.ro.

Bistrițeanul.ro a scris povestea mărcii Brendea AICI, iar povestea... continuă!

 

7020 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close