Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  575 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Culorile copilăriei

22/01/2013 08:25:14  
Fiecare dintre noi, copil sau adult, a crescut cu lumea magică a basmului. Poveştile au fost cele care ne-au bucurat copilăria, ne-au făcut să trăim cu intensitate lupta dintre bine şi rău, frumos sau urât, făţărnicie ori nobleţe. La Şcoala ,,Grigore Silaşi” din Beclean a debutat concursul de creaţie literară şi plastică ,,Culorile copilăriei”.

La Şcoala Gimnazială ,,Grigore Silaşi” din Beclean a debutat proiectul naţional tip concurs de creaţie literară şi plastică ,,Culorile copilăriei”. Implementarea proiectului vizează creşterea creativităţii elevilor implicaţi, stimularea potenţialului artistic al acestora, dar şi dezvoltarea interesului pentru lectură.

Provocarea este adresată copiilor din ciclul preprimar, primar şi gimnazial din ţară, iubitori de poveşti, care într-un interval de câteva luni vor avea de audiat, respectiv de citit basme din literatura română sau universală. Astfel, în creaţiile literare sau plastice ce urmează a fi realizate, participanţii îşi vor imagina întâmplări palpitante alături de eroii preferaţi.

Acest demers educativ coordonat de Szasz Carmen Valeria, Seserman Veturia, Cristea Ileana este susţinut atât de cadrele didactice din instituţie, cât şi de comunitate. Proiectul este aprobat de ISJBN cu aviz de principiu, fiind propus pentru CAEN 2013, având parteneri din 31 de judeţe ale ţării. Momentan, proiectul este prezentat pe site-ul şcolii www.scoalagrigoresilasi.ro sau pe blog- ul http://culorilecopilariei2013.blogspot.ro/.

Veturia Seserman

1848 vizualizariP1030227.JPG :: Bistriteanul.ro
P1030242.JPG :: Bistriteanul.ro
P1030243.JPG :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro