Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Chiar dacă afară sunt multe grade cu plus, iarna se apropie. Iar mașinile trebuie să ne fie echipate corespunzător. Cei de la Gumix Net și-au făcut timp să explice lucrurile ESENȚIALE care trebuie urmărite când cumperi anvelope de iarnă. Și au venit și cu niște prețuri… de nerefuzat.

Chiar dacă ne îmbrăcăm subțirel, calendarul ne arată clar că iarna se apropie. Chiar au existat episoade de ninsoare în zonele înalte ale județului, așa că nu e de glumit. Zăpada va veni, iar mașinile trebuie să fie echipate corespunzător.

Cei de la Gumix Net, magazin exclusiv de anvelope noi, și-au făcut timp să ne explice cum să alegem cele mai bune anvelope.

Conform acestora, sunt trei aspecte esențiale în alegerea cauciucurilor.

  1. Existența simbolului alpin 

 

 

2. Existența simbolului M+S

Contrar a ceea ce mulți cred, M+S înseamnă MUD + SNOW . Nu e un simbol al cauciucurilor all season.

„De regulă, anvelopele all season au această specificație sau poți să îți dai seama direct din denumirea acestora (ex: Kleber Quadraxer, Matador All Weather)”, explică cei de la Gumix Net.

3. Indice de sarcină și viteză trebuie să corespundă cu datele din cartea tehnică a mașinii.

„De exemplu, dacă apare 91H, se interpretează astfel: 91 reprezintă indicele de sarcină, iar anvelopa poate suporta 615 kg. H este indicele de viteză, anvelopa poate rula până la 210 km/h. Indicele de viteză este notat de la J-ZR, iar indicele de sarcină de la 62-126”, mai spun cei de la magazinul de anvelope.

Mai sunt și alți factori care pot fi luați în considerare atunci când alegem anvelopele de iarnă.

Performanța anvelopelor este dată și de indicele de aderență și combustibil (notate cu litere de la A la G). Relevant este și nivelul de zgomot, cu cât numărul dB este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.

Cei de la Gumix Net vă așteaptă să le treceți pragul magazinului de pe Drumul Cetății nr. 65. Acolo vă vor oferi întregul suport în alegerea celor mai bune anvelope de iarnă.

Iar ca să vedeți că se gândesc la siguranța dumneavoastră, au venit și cu oferte foarte bune pentru cauciucurile de iarnă.

Aici aveți câteva din prețurile oferite de ei:

185/65/14 – de la 150 lei/bucată

195/65/15 – de la 170 lei/bucată

205/55/16 – de la 185 lei/bucată

225/45/17 – de la 225 lei/bucată

195/70/15C – de la 235 lei/bucată

Mai au multe altele și pot aduce orice doriți. Așa că îndrăzniți să îi căutați, fie la magazin, fie la numărul de telefon 0735541080.

 

Aquabis:  Se sistează apa astăzi, pe o stradă din Năsăud acum 25 de minute- Aquabis își informează consumatorii că astăzi, până la orele 15.00, se sistează apa pe una dintre străzile din Năsăud:
FOTO – Un șofer băut din Telciu a băgat în spital o femeie, după ce a lovit o mașină și un copac. Ce s-a întâmplat: acum 14 ore- Un șofer băut din Telciu a reușit să bage în spital o femeie de 50 de ani, după ce a lovit o mașină parcată și un copac. Femeia a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale camionetei.
VIDEO: O experiență neobișnuită, în Austria… Pe podium…! acum 16 ore- Tânărul chitarist din Bistrița a avut parte de o experiență neobișnuită: tatăl său care îl însoțea până acum la competiții a fost internat de urgență în spital, cu puțin timp înainte de competiția din Austria. A fost pentru prima oară când Alexandru Grecu a participat peste hotare la categoria fără limită de vârstă, „luptând” cu studenți de conservator și chiar profesori de chitară clasică!
FOTO: Emoții, zâmbete și lacrimi, la premiera de la Dacia! acum 16 ore- Timizi și plini de emoții, tinerii actori ai Școlii de Film și Actorie Bistrița și-au prezentat azi, pe marele ecran. primul scurt-metraj. Publicul a râs, a lăcrimat sau a aplaudat frenetic momentele difuzate. Iar apoi, au scos cu drag bani din buzunar, donându-i pentru Alexandra.
DE CITIT: Darul. Pacienta tăcută – un thriller inteligent acum 18 ore- „Pacienta tăcută”: profunzimile psihicului uman mixate într-o poveste incitantă și misterioasă. Alicia duce o viață fericită alături de soțul său, împărtășind pasiunea pentru artă, dar și o iubire de invidiat, cel puțin în aparență. Ea pictează, el este fotograf. Nimic nu prevestește scena macabră ai cărei protagoniști devin și nici ipostazele de victimă și criminal în care se regăsesc.
FOTO: Impresionant gest al angajaților și voluntarilor de la Ambulanță…! acum 20 de ore- O parte dintre angajații și voluntarii de la Ambulanță au pus în practică ieri, la Parva, un impresionant gest: au vizitat o familie care a avut mult de suferit în urma unui incendiu care le-a distrus casa... 
Aquabis:  Se sistează apa în Satu Nou, până mâine! acum 21 de ore- Aquabis anunță că localitatea Satu Nou rămâne, parțial, fără apă. Sistarea este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de distribuție a apei potabile.
FOTO: Locul în care cerul se întâlnește cu pământul, iar oamenii cu sfinții… acum 22 de ore- 40 de icoane realizate de zeci de copiii de la Centrul de Pictură al Bisericii Ortodoxe „Sf. Trei Ierarhi” din Feldru, îndrumaţi de profesorul Daniel Paneş şi sprijiniţi de preoții parohi Toader Grigore, Ioan Iliș şi Ioan Clapa - pot fi admirate în aceste zile la Muzeul Județean. „Ca să poți picta, ca și în cazul în care vrei să te rogi, ai nevoie să te liniștești, ai nevoie să pătrunzi înăuntrul tău...”
FOTO/VIDEO: Fără speranță?? Castelul din Arcalia se deteriorează tot mai mult! Care e stadiul proiectului de reabilitare: acum 24 de ore- Impunătorul castel al grofului Bethlen, din Arcalia, se deteriorează tot mai mult, la exterior. De jur împrejurul acestuia, panglici și pancarte ce anunță pericolul de accidente. UBB, deținătoarea acestuia, încearcă de trei ani de zile să obțină fonduri pentru reabilitarea acestuia.
FOTO/VIDEO: Emoționant! Sute de bistrițeni, cu ramuri de salcie în mâini, la procesiunea de Florii acum 2 zile- Sute de bistrițeni, cu ramuri de salcie în mâini, au mărșăluit cântând în această seară pe străzile orașului, participând la procesiunea de Florii: „Și la București, și în alte orașe se organizează procesiuni similare, dar cea de la Bistrița are o importanță aparte”, a admis Înaltpreasfințitul Mitropolit Andrei.
VIDEO – Corina Crețu: Fondurile europene sunt ȘI pentru comunele mici! „Limitările” sunt invenții românești! acum 2 zile- Corina Crețu, comisar european, a fost prezentă azi la Bistrița. Aceasta a explicat că ”limitările” în accesarea fondurilor europene sunt invenții românești. Chiar și comunele mici, sau tinerii, pot accesa fonduri. Comisarul a explicat că oricum se dorește simplificarea metodologiei de atragere a fondurilor și a explicat modul ideal de a face planurile.
FOTO – Un căruțaș băut bine a băgat un motociclist în spital. Un polițist aflat în timpul liber i-a acordat primul ajutor acum 2 zile- Un motociclist este în stare gravă, după ce a luat în plin o căruță, pe drumul care duce spre Herghelia Beclean. Accidentul a fost cauzat de căruțaș, care a făcut o manevră imprudentă, fără a se asigura. Acesta băuse bine înainte să se pornească la drum cu căruța.
FOTO: A-ndoit un stâlp electric, în încercarea de a evita impactul cu o altă mașină acum 2 zile- S-a întâmplat pe strada Libertății, imediat după coborârea pasarelei, înspre oraș. O șoferiță a încercat să evite impactul cu o mașină ce i-a tăiat calea, și s-a oprit într-un stâlp electric.
FOTO: Încă avem buda în fundul curții în Bistrița europeană și canale în care pot cădea copiii! acum 2 zile- Guvernanţii și primarii nepăsători par să uite că sufletul unei comunităţi este şcoala, deși învățămâtul este pe primul loc când vine vorba de promisiuni. În județ, inclusiv în Bistrița europeană, încă mai avem 20 de şcoli şi grădiniţe cu buda în curte sau cu canale neacoperite în care pot să cadă cei mici. Ce soluții punctuale și banale propune un liberal bistrițean:
VIDEO: Apa Veneției, revărsată la Bistrița… acum 2 zile- Un inedit jurnal scris și pictat, anul trecut în Veneția, poate fi admirat în cele 80 de lucrări expuse în aceste zile la Galeria Concentric, în Piața Centrală din Bistrița: „O invitație smerită de a continua să vă bucurați de lucrurile care vă înconjoară...”