Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Chiar dacă afară sunt multe grade cu plus, iarna se apropie. Iar mașinile trebuie să ne fie echipate corespunzător. Cei de la Gumix Net și-au făcut timp să explice lucrurile ESENȚIALE care trebuie urmărite când cumperi anvelope de iarnă. Și au venit și cu niște prețuri… de nerefuzat.

Chiar dacă ne îmbrăcăm subțirel, calendarul ne arată clar că iarna se apropie. Chiar au existat episoade de ninsoare în zonele înalte ale județului, așa că nu e de glumit. Zăpada va veni, iar mașinile trebuie să fie echipate corespunzător.

Cei de la Gumix Net, magazin exclusiv de anvelope noi, și-au făcut timp să ne explice cum să alegem cele mai bune anvelope.

Conform acestora, sunt trei aspecte esențiale în alegerea cauciucurilor.

  1. Existența simbolului alpin 

 

 

2. Existența simbolului M+S

Contrar a ceea ce mulți cred, M+S înseamnă MUD + SNOW . Nu e un simbol al cauciucurilor all season.

„De regulă, anvelopele all season au această specificație sau poți să îți dai seama direct din denumirea acestora (ex: Kleber Quadraxer, Matador All Weather)”, explică cei de la Gumix Net.

3. Indice de sarcină și viteză trebuie să corespundă cu datele din cartea tehnică a mașinii.

„De exemplu, dacă apare 91H, se interpretează astfel: 91 reprezintă indicele de sarcină, iar anvelopa poate suporta 615 kg. H este indicele de viteză, anvelopa poate rula până la 210 km/h. Indicele de viteză este notat de la J-ZR, iar indicele de sarcină de la 62-126”, mai spun cei de la magazinul de anvelope.

Mai sunt și alți factori care pot fi luați în considerare atunci când alegem anvelopele de iarnă.

Performanța anvelopelor este dată și de indicele de aderență și combustibil (notate cu litere de la A la G). Relevant este și nivelul de zgomot, cu cât numărul dB este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.

Cei de la Gumix Net vă așteaptă să le treceți pragul magazinului de pe Drumul Cetății nr. 65. Acolo vă vor oferi întregul suport în alegerea celor mai bune anvelope de iarnă.

Iar ca să vedeți că se gândesc la siguranța dumneavoastră, au venit și cu oferte foarte bune pentru cauciucurile de iarnă.

Aici aveți câteva din prețurile oferite de ei:

185/65/14 – de la 150 lei/bucată

195/65/15 – de la 170 lei/bucată

205/55/16 – de la 185 lei/bucată

225/45/17 – de la 225 lei/bucată

195/70/15C – de la 235 lei/bucată

Mai au multe altele și pot aduce orice doriți. Așa că îndrăzniți să îi căutați, fie la magazin, fie la numărul de telefon 0735541080.

 

acum O orăFOTO/VIDEO: Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanț, pe Dealul Dumitrei - Traficul a fost blocat preț de câteva zeci de minute, pe Dealul Dumitrei. Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanțul de la marginea carosabilului. 
acum 4 oreFOTO/VIDEO: Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… - „Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… Până ce mor, pleacă-te îngere la trista-mi plângere plină de-amor…”
acum 6 oreBrandul Sense anunță mari reduceri la colecția de sezon! - În universul fascinant al modei, ocazia unor mari reduceri reprezintă o seducătoare atracție  pentru toate categoriile de cumpărătoare: este momentul în care poți găsi produse de calitate superioară, la prețuri foarte atractive.
acum 8 oreInovație! Lâna prelucrată în Bistrița va „îmbrăca” anul acesta primele case din țară - Potrivit ministrului Agriculturii Petre Daea primele case izolate termic cu lână vor apărea anul acesta. Printre județele unde se prelucrează saltele din lână pentru izolarea termică se numără și Bistrița-Năsăud.
acum 10 oreUn tânăr de 29 de ani din Ciceu-Mihăiești s-a autoincendiat. O aeronavă militară l-a transportat la București - Un tânăr de 29 de ani din Lelești, comuna Ciceu Mihăiești a fost transportat în această dimineață de urgență la București, după ce a încercat să se autoincendieze. Acesta avea arsuri pe 49% din corp.
acum 12 oreFOTO/VIDEO: MI-NU-NE! Struța a adus pe lume patru viței gemeni, sănătoși și frumoși - În județul nostru, mai exact în localitatea Ilișua, patru ”puiuți” au venit pe lume. O văcuță a născut trei vițelușe și un tăuraș. Aceștia au venit pe lume la termen, și sunt frumoși și sănătoși.
acum 23 de oreCinci tineri ce ar fi fost drogați, din care unul în stare de inconștiență, găsiți de un jandarm, în timpul liber - Descoperire neobișnuită în această după-masă, pe o stradă din municipiu. Un jandarm aflat în timpul liber a observat cinci tineri care aveau un comportament neobișnuit. Unul dintre ei era căzut în zăpadă, inconștient. Se pare că aceștia ar fi fost sub influența unor substanțe necunoscute.
acum O ziDE CITIT: Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii - Dacă vreți să vindeți ceva ce NU SE POATE VINDE, trebuie să citiți cartea Petrei Boantă: „Pur și simplu nu înțeleg de ce socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. De ce merg să cumpăr hârtie igienică și vânzătorul ăla reușește să-mi bage pe gât confetti pentru petrecere și mănuși de grădinărit?”
acum O ziPesta porcină pune în carantină nouă localități din județ. 20 de echipe au fost astăzi acolo pentru a-i instrui pe locuitori - Două cazuri de pestă porcină s-au înregistrat în județul nostru. Acest lucru pune în carantină nouă localități din județ. 20 de echipe au fost prezente azi în zona respectivă, pentru a instrui locuitorii. La fel se va acționa și în alte localități tampon.
acum O zi7 echipe de specialiști examinează containerele semi-îngropate, în Bistrița. Blocaje, la Dumitra - 7 echipe de specialiști examinează și inventariază, în aceste zile, containerele semi-îngropate din Bistrița. La Dumitra există blocaje în proiectul de construcție a celulei 2 pentru groapa de gunoi de la Tărpiu: „...Suntem ținuți în loc de o jumătate de an, din pricina avizului pentru situri și monumente. Se cer niște lucrări puțin cam savante, prea academice pentru o comună…”
acum O ziGumix Net îți oferă cele mai bune cauciucuri agricole și pentru camioane - Oamenii gospodari deja se gândesc la munca ce o au de făcut în primăvară. Tocmai de aceea, Gumix Net vine în întâmpinarea acestora cu o gamă variată de cauciucuri agricole. La prețuri excepționale și calitate de nereproșat se găsesc și cauciucurile pentru camioane.
acum O ziRostul de dimineață. Pârtia Cocoș din Wonderland intră în rândul lumii: Are IMN - O nouă surpriză plăcută, pentru fanii și admiratorii sau chiar dușmanii invizibili ai Pârtiei Cocoș, din Wonderland: de acum, pârtia devenită celebră după doar câteva zile de funcționare are și un imn compus de un bistrițean cu suflet mare.
acum 2 zileInstanța a decis arestarea preventivă pentru bărbații prinși cu droguri de 200.000 de euro - O acțiune de prindere în flagrant a fost organizată ieri, în vama Borș. În urma acesteia, și a unor percheziții, opt persoane au fost duse la audieri. Patru au ajuns în fața instanței, luându-se decizia arestării preventive.
acum 2 zileNe îndoapă cu medicamente! „Este aberant ce se întâmplă, la ora actuală, în farmacii” - Ar trebui să existe și în mediul rural câte o farmacie la 4.000 de locuitori, însă în unele localități – precum Maieru, unde sunt aproximativ 7.000 de locuitori, cu tot cu cei din Anieș – există deja 5 farmacii, în timp ce alte localități, cum este Chiochiș, nu au nicio farmacie… Este aberant ce se întâmplă la ora actuală în farmacii…”
acum 2 zileFOTO/VIDEO PRUNDU – BÂRGĂULUI: Accident cu victimă încarcerată - Un accident rutier a avut loc în urma cu câteva minute în localitatea Prundu Bârgăului. O persoană a rămas încarcerată.