Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Chiar dacă afară sunt multe grade cu plus, iarna se apropie. Iar mașinile trebuie să ne fie echipate corespunzător. Cei de la Gumix Net și-au făcut timp să explice lucrurile ESENȚIALE care trebuie urmărite când cumperi anvelope de iarnă. Și au venit și cu niște prețuri… de nerefuzat.

Chiar dacă ne îmbrăcăm subțirel, calendarul ne arată clar că iarna se apropie. Chiar au existat episoade de ninsoare în zonele înalte ale județului, așa că nu e de glumit. Zăpada va veni, iar mașinile trebuie să fie echipate corespunzător.

Cei de la Gumix Net, magazin exclusiv de anvelope noi, și-au făcut timp să ne explice cum să alegem cele mai bune anvelope.

Conform acestora, sunt trei aspecte esențiale în alegerea cauciucurilor.

  1. Existența simbolului alpin 

 

 

2. Existența simbolului M+S

Contrar a ceea ce mulți cred, M+S înseamnă MUD + SNOW . Nu e un simbol al cauciucurilor all season.

„De regulă, anvelopele all season au această specificație sau poți să îți dai seama direct din denumirea acestora (ex: Kleber Quadraxer, Matador All Weather)”, explică cei de la Gumix Net.

3. Indice de sarcină și viteză trebuie să corespundă cu datele din cartea tehnică a mașinii.

„De exemplu, dacă apare 91H, se interpretează astfel: 91 reprezintă indicele de sarcină, iar anvelopa poate suporta 615 kg. H este indicele de viteză, anvelopa poate rula până la 210 km/h. Indicele de viteză este notat de la J-ZR, iar indicele de sarcină de la 62-126”, mai spun cei de la magazinul de anvelope.

Mai sunt și alți factori care pot fi luați în considerare atunci când alegem anvelopele de iarnă.

Performanța anvelopelor este dată și de indicele de aderență și combustibil (notate cu litere de la A la G). Relevant este și nivelul de zgomot, cu cât numărul dB este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.

Cei de la Gumix Net vă așteaptă să le treceți pragul magazinului de pe Drumul Cetății nr. 65. Acolo vă vor oferi întregul suport în alegerea celor mai bune anvelope de iarnă.

Iar ca să vedeți că se gândesc la siguranța dumneavoastră, au venit și cu oferte foarte bune pentru cauciucurile de iarnă.

Aici aveți câteva din prețurile oferite de ei:

185/65/14 – de la 150 lei/bucată

195/65/15 – de la 170 lei/bucată

205/55/16 – de la 185 lei/bucată

225/45/17 – de la 225 lei/bucată

195/70/15C – de la 235 lei/bucată

Mai au multe altele și pot aduce orice doriți. Așa că îndrăzniți să îi căutați, fie la magazin, fie la numărul de telefon 0735541080.

 

acum 36 de minutePe Podirei se poartă viteza de peste 100 la oră! Recordul înregistrat ieri: - Polițiștii au ieșit ieri la ”vânat” de vitezomani. Peste 30 de șoferi au rămas pietoni, după ce au apăsat pedala de accelerație prea tare. Recordul de viteză a fost înregistrat ieri tot pe Podirei, unde acum o săptămână acul vitezometrului unei mașini a ajuns la 125. 
acum O orăALERTĂ: Ne confruntăm cu o problemă gravă! „De aici pornește atitudinea în viață!” - „Cred că într-adevăr este o gravă problemă, pentru că de aici pornește și atitudinea față de muncă, și atitudinea în viață... Aici ar trebui intervenit”, crede șeful Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud. Când se vor lua primele măsuri:
acum 2 oreDE NECREZUT! Campion din Bistrița accidentat în Cehia riscă să își piardă un picior din cauza asigurării de sănătate - Damaschin Berende, proaspăt campion european la atelaje trase de câini, riscă să piardă mobilitatea parțială sau chiar totală a unui picior, după ce a suferit un accident în Cehia. Firma românească la care și-a făcut asigurarea de sănătate refuză să plătească operația.
acum 2 oreTRIST – Sărăcia a împins-o în Pasul Tihuța, unde și-a găsit sfârșitul - O femeie de 35 de ani și-a găsit sfârșitul zilele trecute în Pasul Tihuța. Trupul acesteia a fost găsit pe un câmp din Piatra Fântânele. Femeia, care era din județul Suceava a fost împinsă în Piatra Fântânele de sărăcie.
acum 3 oreUn tânăr a furat o mașină, iar un bistrițean a ajuns după gratii pentru că a condus beat - Alcoolul la volan se pedepsește cu închisoare. S-a convins de asta un bistrițean care a fost încarcerat ieri pentru comiterea acestei infracțiuni. Și furtul te poate duce după gratii. Mai ales dacă furi o mașină și nu ai nici permis de conducere.
acum 3 oreFOTO: A început montarea patinoarului. Unde și de când putem patina - Pe timp de iarnă bistrițenii s-au bucurat, în anii precedenți, de locații pentru patinat. În unii ani au fost chiar două patinoare. Anul trecut a funcționat doar cel din spatele Spitalului Județean. Anul acesta va fi din nou un singur patinoar. Lucrările de amplasare a acestuia au început:
acum 4 oreVIDEO: Militarii dați afară din armată, „suspendați în aer” de schimbările legislative. Cer dreptate, pe motiv de discriminare - În urma unei legi date acum câțiva ani, militarii care împlineau 40 de ani erau ”dați afară” din Armată. Schimbările legislative din acest an îi discriminează pe cei care au luptat eroic pentru țară. Mai exact, aceștia nu-și pot deduce din vârsta de pensionare, anii munciți în teatrele de operațiuni. Acum au intentat proces împotriva MAPN, cerând să li se facă dreptate.
acum 5 oreConsilierul lui Deneș: Ecologiștii sunt săriți puțin de pe fix. UE consideră proiectul pentru Colibița ca fiind cel mai bun, și ei comentează - Proiectul de reabilitare a barajului de la Colibița a fost apreciat de specialiștii în domeniu. Mai mult, a fost catalogat drept cel mai bun proiect de apărare împotriva inundațiilor, un proiect - locmotivă.De aceea, consilierul lui Deneș a declarat că ecologiștii sunt puțin săriți de pe fix, punând în balanță bâzdâgăniile din apă cu viața a peste 100.000 de oameni.
acum 6 oreHARTA CRIMINALILOR DIN ROMÂNIA: Pe ce loc se află județul nostru la numărul de criminali - Parchetul General a întocmit o hartă a numărului de omucideri pe o perioadă de cinci ani. Psihologii criminologi au întocmit chiar și un top al zodiilor cu înclinație spre a ucide sau a fi victime. AFLĂ pe ce loc se află județul nostru:
acum 7 oreE OFICIAL! Supercom a câștigat licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor din județ - Supercom, actuala firmă de salubritate care se ocupă de colectarea și transportul deșeurilor din județ, a câștigat licitația organizată în acest sens. În cursă au intrat trei firme și după contestări peste contestări, au ieșit învingători cei de la Supercom.
acum 8 oreRostul de dimineață: Începe Postul Nașterii Domnului. Cum procedăm…? - Astăzi începe, care va să zică, Postul Nașterii Domnului... De unde facem rost de mâncare de post? De ce să iertăm dușmani care merită scuipați și care ne-au călcat în picioare? Cum naiba să facem să nu ne mai înjurăm aproapele? Cum să nu urlăm în trafic? De ce să ne umilim? Începe totuși postul Crăciunului...
acum 9 oreSPITAL: Unul din cele mai performante aparate din lume, pentru unul dintre cei mai buni doctori din România - Spitalul Județean se mândrește cu unul dintre cei mai buni doctori ortopezi din România. La un așa om, trebuia un aparat de lucru pe măsură. Așa că se va finanța o linie completă de chirurgie artroscopică de înaltă calitate.
acum 21 de oreUn bătrân din Zagra a murit, într-un accident cu un atelaj - Un teribil accident cu un atelaj i-a curmat viața unui bătrân de 80 de ani din localitatea Zagra. Acesta a fost găsit de către echipajele medicale în stop cardio-respirator și, din păcate, nu a putut fi salvat.
acum 23 de oreVIDEO: O experiență unică, în Bistrița-Năsăud! „M-am simtit ca într-o altă Românie” - O experiență unică resimțită în Bistrița-Năsăud a ieșit la iveală grație unui mini-documentar produs de EvergreenMan. Traversând peste 100 de kilometri din județul nostru, călătorul bucureștean a descoperit aici „o altă Românie”, cu oameni politicoși și peisaje de o sălbăticie rară… „Experiența pe care am trăit-o va rămâne încrustată în memoria noastră probabil pentru tot...
acum O ziTRIST: Decizia unui preot din Năsăud i-a dezamăgit crunt pe enoriașii săi - „TRIST... Se spune că „Dumnezeu este iubire”. Dacă e așa, atunci Biserica, prin  preoții săi, ar trebui să propovăduiască iubirea, dragostea de aproapele nostru, bunătatea și smerenia... Se pare că în realitate lucrurile nu stau tocmai la fel pentru unii preoți” – scriu părinții care au dezlănțuit valuri de nemulțumire în mediul online.