Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
SANOVIL Bistrița: Azi a început derularea celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății!
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
POVEȘTI DIN SAT: Moartea lui Corbu
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  150 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cum ține piept celor două mall-uri cel mai mare complex din care se aprovizionează 80% din magazinele din județ

12/07/2017 16:22:16 Bianca SARA  
Amenințat de două mall-uri și de un supermarket care deja curtează magazinele mici din județ, cel mai mare complex din Bistrița-Năsăud, din care se aprovizionează 80% din magazine, vrea să se reinventeze. Până una alta, Cibela pune lacăt la uși pentru jumătate de an.

În toamna acestui an, două mall-uri își vor deschide porțile în partea de sus a orașului. Unul dintre ele este situat în apropierea pieței, iar altul lângă supermarketul Kaufland, tot pe Calea Moldovei.

Unul dintre ele va aduce în Bistrița Selgros, supermarketul începând deja să curteze magazinele mici din oraș și din zona rurală, în încercarea de a se impune pe piață ca furnizor principal.

Tot mall-urile care vor fi inaugurate în toamna acestui an au impus municipalității să desființeze piața. Problema este că Primăria Bistrița nu are încă unde să mute piața de pe Calea Moldovei.

În joc intră Cibela, complex care aprovizionează o proporție covârșitoare de magazine mici din județ. Pentru a face față noii competiții, care se anunță a fi acerbă, Cibela intră în renovare. Începând de luni ușile complexului se închid, se pare, pentru jumătate de an.

Până când se va găsi o nouă soluție pentru piața „de la ruși”, municipalitatea vrea ca Cibela să preia o parte din comercianți. Odată modernizat, complexul Cibela va veni cu o nouă compartimentare și mai mult spațiu pentru comercianți. 

29989 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro