Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  610 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Curtea de Conturi: Consiliul Județean s-ar fi făcut că plouă și n-ar fi încasat taxe în valoare de peste 80.000 de lei

20/02/2018 17:23:31 Bianca SARA  
Potrivit celui mai recent raport al Curții de Conturi, în anul 2016, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud nu ar fi încasat taxe în valoare de 82.000 de lei. Este vorba despre taxe la regimul drumurilor și taxe pentru mijloace de transport de mare tonaj.

Inspectorii Curții de Conturi au ajuns la concluzia că în anul 2016, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud n-ar fi urmărit încasarea cotei de 40% din taxa asupra mijloacelor de transport de mare tonaj, care a fost în prima fază încasată de unitățile administrativ teritoriale de pe raza județului Bistrița-Năsăud. Abaterile identificate se apropie de 70.000 de lei.

De asemenea, potrivit Curții de Conturi, Consiliul Județean nu a stabilit și deci nici nu a încasat taxe privind regimul drumurilor. Abaterile constatate ajung la 13.000 de lei. Este vorba în principal de panourile amplasate pe domeniul public al județului.

„Inventarierea tuturor creanțelor bugetului județean reprezentând impozit pe mijloacele de transport marfă cu masa autorizată egală sau mai mare de 12 tone, majorările de întârziere, precum și amenzile aferente, înregistrarea sumelor în evidența contabilă și dispunerea măsurilor legale în vederea încasării integrale. (...) Extinderea verificărilor și identificarea tuturor beneficiarilor de acorduri prealabile care nu au solicitat și achitat autorizațiile de amplasare sau acces aferente, încheierea contractelor pentru utilizare și acces în zona drumului public”, este recomandarea Curții de Conturi.

2146 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
11:14 - VIDEO: Un bistrițean, aflat la volanul unui Logan, a făcut praf un BMW, în Dej
10:51 - Elevii din Bistrița se simt în siguranță la școală. Dar admit că aici se înjură și se vorbește urât
10:33 - CEPARI: Trei mașini, implicate într-un accident!
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro