Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
EDITORIAL: S-au întors românii acasă! De ce nu rămân?! De ce fug iar de acasă?
BISTRIŢA te iubeşte! Începe Târgul Mare al Bistriţei. Program complet
FOTO/VIDEO – EMOȚIONANT! De 50 de ani o femeie din Șirioara merge la Nicula an de an pe jos. Ce o leagă de acest loc
VIDEO: Pe vremuri era grafician la OJT, în Bistriţa. Acum picturile lui se vând cu peste 300.000 euro
Părerea ta contează! Implică-te şi contribuie la simplificarea și modernizarea Politicii Agricole Comune!
FANY Prest Serv S.R.L, fosta fabrică Netex, Metropolis, Sanovil şi Casa Ema oferă noi locuri de muncă! Alte oferte atractive

  348 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Daniel Suciu despre decapitarea lui Grindeanu: Nu a fost o execuție, a fost o decizie seacă, rece care a trebuit să fie luată!

16/06/2017 17:38:03 Raluca NECHITI  
Deputatul PSD Daniel Suciu spune că retragerea sprijinului politic al Guvernului Grindeanu, nu a fost o execuție în piața publică „ci a fost o decizie seacă, rece care a trebuit să fie luată de Partidul Docial Democrat și de colegii noștri din ALDE pentru a îmbunătăți actul de guvernare”.

Întrebat de ce a fost nevoie să se ia măsuri atât de drastice pentru a fi înlăturat de la guvernare un om pe care în urmă cu nici șase luni toți social democrații îl susțineau, modul în care s-a procedat fiind asemănător cu o execuție în piața publică, deputatul PSD Daniel Suciu spune că „nu a fost o execuție în piața publică. A fost o discuție foarte deschisă de circa șase ore în cadrul Comitetului Executiv al partidului, unde au fost absolut toți președinții organizațiilor județene, toți vicepreședinții partidului și toți cei care au fost aleși de către Congresul PSD. La acea evaluare, care e publică, se văd niște lucruri și riscam ca în primăvara anului viitor acest program de guvernare, ce a generat foarte multă speranță în rândul electoratului, să nu mai poată fi pus în practică. Nu a fost ceva ușor să retragem sprijinul propriului guvern. Să nu credeți că se bucură cineva... Nu este o informație în premieră - miniștrii și cabinetul nu au aflat alaltăieri că există o evaluare. De la bun început s-a știut acest lucru, din luna ianuarie. Din păcate sunt foarte multe puncte din acel program de guvernare, cu termene precise care nu au fost respectate. Asta nu anulează lucrurile bune care s-au făcut, dar nu este suficient. Nu a fost execuție, a fost o decizie seacă, rece care a trebuit să fie luată de Partidul Social Democrat și de colegii noștri din ALDE pentru a îmbunătăți actul de guvernare".

Deși activitatea miniștrilor nu a fost una satisfăcătoare, tocmai din acest motiv PSD și ALDE stabilind retragerea sprijinului politic, există șanse mari ca noul Guvern să cuprindă și miniștri din vechiul cabinet Grindeanu.

„Haideți să nu punem carul înaintea boilor. Astăzi când discutăm avem un guvern căruia i s-a retras sprijinul politic de către coaliția care l-a votat. Avem juridic un guvern care funcționează doar până la momentul în care premierul contrasemnează demisiile miniștrilor și le duce la președinte. Săptămâna viitoare vom avea o moțiune de cenzură, lucru într-adevăr neobișnuit, iar ulterior după ce această etapă va fi analizată în aceeași structură de conducere a PSD unde vom stabili care sunt miniștri care vor mai face, și dacă vor mai face parte din viitorul Guvern și care sunt numele noilor miniștri”, a spus deputatul PSD Daniel Suciu întrebat dacă în viitorul guvern se vor regăsi și miniștri care nu și-au îndeplinit programul de guvernare și li s-a retras sprijinul politic.

3896 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
12:19 - FOTO: Aveți șansa să descoperiți comorile Bistriței într-o vânătoare prin oraș!
11:12 - FOTO: Brigada 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN” are un nou comandant
10:25 - Bistrițenii afectați de furtunile din această vară primesc materiale de construcții de la Guvern
09:00 - AZI începe Târgul Mare al Bistriţei. Concert extraordinar Ştefan Pop

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro