Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  148 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015De la copii pentr-un copil: Târg de jucării pentru Ionuț!

05/12/2017 13:07:03 Flavia DANCIU  
Asociația Alex Toma îi provoacă pe cei mici să devină ajutoarele Moșului și să îi facă o bucurie lui Ionuț Zăvoianu. Cum? Venind cu jucăriile lor la Târg și donând banii adunați. Evenimentul va avea loc duminică în Bistrița, Beclean și Năsăud.

În această seară copiii îl așteaptă nerăbdători pe Moș Nicolae. După ce vor despacheta și se vor bucura de cele primite, e timpul să se gândească și la alți copii care nu au, dar în mod special la Ionuț Zăvoianu a cărui copilărie e umbrită de boala cruntă pe care o are și care își petrece zilele pe un pat de spital din Turcia. Viața lui poate să devină mai frumoasă doar dacă face rost de banii necesari tratamentului și operației care îi pun capăt suferinței.

Așa că, împreună cu părinții, copiii pot să își facă ordine între jucării și să pună deoparte pe cele pe care nu le mai folosesc. Apoi, să vină cu ele la Târgul de jucării organizat de Asociația „Alex Toma” din Beclean.

Astfel cei mici vor fii ajutoarele Moșului pentru Ionuț.

Cum? Copiii își aduc jucăriile, ei stabilesc prețul, ei negociază, părinții îi ajută cu sfaturi și cu ceva bănuți în buzunar ca să își cumpere și ei de la alții. Cine nu are copii poate să se implice cumpărând jucării și dăruindu-le unor copii sărmani. Toți banii care se vor strânge se vor pune în urnele amplasate și apoi vor ajunge la familia Zăvoianu.

Târgul de Jucării va avea loc Duminică, 10 decembrie, începând cu ora 12:00 în Bistrița, pe Pietonalul Liviu Rebreanu în fața Restaurantului Țărănesc „Casa Doamnelor”, în Beclean în fața Bisericii „Sfântul Andrei” și în Năsăud, în fața Casei de Cultură. Totul va dura aproximativ 3- 4 ore sau până când copilașii nu mai au jucării de vânzare.

Acum 8 ani se organiza primul Târg de jucării în scop umanitar. Minunea s-a întâmplat: din inimi sincere de copii și dărnicia lor s-au strâns aproape 8.000 de lei.

„Ce m-a impresionat până la lacrimi atunci și acum, când mi-am amintit, a venit alături de noi și a donat și Alexandra, o fetiță de 10 ani, pentru care adunasem înainte bani să câștige lupta cu o tumoră la cap, inclusiv pentru un tratament în Turcia. Era între două ședințe de chimio. Și doar eu știam de acolo cine e fetița cu cățelușul alb, care voia să ajute, veselă cum nu se poate, că poate ajuta și ea. Alexandra, îngerul blond cu ochi albaștri, a plecat la ceruri. Nu mai vreau să plece niciun copil acolo că nu a avut acces la tratament”, mărturisește unul din promotorii acestui târg.

Evenimentul e organizat de Asociația „Alex Toma” din Beclean, însă nu își poate atinge scopul fără voi! Așa că, mic și mare, mână de la mână, haideți să îl ajutăm pe Ionuț!

                                                                                                                 

                                                                                                                                                            Flavia Danciu 

vizualizari


loading...


tgjucion (3).jpg :: Bistriteanul.ro
tgjucion (5).jpg :: Bistriteanul.ro
tgjucion (2).jpg :: Bistriteanul.ro
tgjucion (6).jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro