Dezbatere publică, mâine, la Bistriţa: CINE va fi următorul primar al oraşului?

Dezbatere publică, mâine, la Bistriţa: CINE va fi următorul primar al oraşului?

Bistriţenii sunt invitaţi mâine, de la ora 17.00, la Hotel Bistriţa: aici se va desfăşura o întâlnire cu cei trei candidaţi care s-au înscris, în interiorul USR Bistriţa, în cursa pentru funcţia de primar al oraşului.

Duminică, 6 octombrie, de la ora 17:00, la Hotel Bistrița sala numărul 4, va avea loc dezbaterea decisivă a competiției interne USR pentru Primăria Bistrița. Este momentul decisiv pentru cei 3 candidați, înainte de votul membrilor din Adunarea Generală a filialei USR Bistrița”, au precizat iniţiatorii.

La dezbatere sunt invitați toți cei care doresc să îi cunoscă mai bine pe cei trei candidați și să le adreseze întrebări legate de viziunea lor despre cum putem trăi Fericiți la noi acasă, în Bistrița – anunţă USR Bistriţa.

Cei trei candidaţi înscrişi în competiţia internă sunt Olimpia Hrișman (inginer proiectant şi manager la H&P Housing Project), Marius Conon (inginer la Leoni Bistriţa) și Călin Stan (manager executiv la Avon).

Candidatul la primărie va fi desemnat în 13 octombrie, în Adunarea Generală a filialei USR Bistriţa. Urmează ca până în 15 decembrie, filialele locale să-şi desemneze candidaţi pentru primăriile din fiecare comună şi Consiliul Judeţean”, au mai precizat cei de la USR .

Întrebaţi în legătură cu un eventual candidat din partea celuilalt partener în alianţă, partidul PLUS 202, cei de la USR Bistriţa au răspuns că încă se negociază această problemă:  „Nu va exista paritate cu PLUS la nivel de Bistriţa-Năsăud şi nici în alte judeţe… Ne uităm la sondaje, la procentele fiecăruia. Încă se negociază… În momentul de faţă suntem în campanie electorală pentru prezidenţiale. În parallel se desfăşoară şi  campania internă pentru desemnarea candidatului nostru la Primărie. Mai multe detalii – anul viitor. Deocamdată să treacă mai întâi campania pentru prezidenţiale”, au precizat cei de la USR Bistriţa.

Totodată, cei de la USR Bistriţa au anunţat că Dan Barna va fi prezent în 31 octombrie, la Bistriţa, Beclean şi Năsăud.

Năsăudeanul care a câștigat la loto 3,7 milioane de euro și-a ridicat premiul. A aflat întâmplător că a câștigat! noiembrie 22, 2019 - Năsăudeanul care a câștigat unul dintre cele mai mari premii din istoria Loteriei Române și-a ridicat premiul. Acesta spune că a aflat întâmplător că a câștigat și că nu este un jucător de loto înrăit.
Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului de Interne să-l demită! În ce condiții: noiembrie 22, 2019 - Prefectul de Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț s-a arătat foarte deranjat după ce ministrul de Interne l-a demis pe prefectul de Harghita pentru cazul ursului rănit lăsat să agonizeze 18 ore pe carosabil. Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului să-l demită, pentru că nici el nu ar fi putut face mai mult în acea situație.
VIDEO: Un invitat de seamă, care să înnobileze sufletele, de Crăciun, la Maieru! noiembrie 21, 2019 - Un invitat de seamă, care să înnobileze sufletele locuitorilor din Maieru, va concerta în localitate, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Apelul primarului Vasile Borş către politicieni:
Medicii bistrițeni n-au cerut vaccinuri pentru difterie! Niciun caz de acest gen, de zeci de ani noiembrie 21, 2019 - La granița de nord a României există riscul de îmbolnăvire cu difterie. În țara noastră nu au mai existat astfel de cazuri de 30 de ani încoace. Totuși, județul nostru nu ar fi amenințat, așa că medicii nu au cerut suplimentarea vaccinurilor. Li s-au dat numai insctrucțiuni, venite de sus: 
Poliția Română NU e Poliția Locală! CUM vrea ministrul de interne să facă diferențierea noiembrie 21, 2019 - Li se spune simplu, polițiști, dar nu sunt toți la fel. Nu au aceleași atribuții. Tocmai de aceea, ministrul de interne vrea să facă o diferențiere între Poliția Română și Poliția Locală. CARE ar fi soluția:
Coordonatorul de joc și fizioterapeutul echipei de handbal Gloria 2018, la Campionatul mondial din Japonia noiembrie 21, 2019 - Doi reprezentanți ai echipei de handbal Gloria 2018 au pornit spre Japonia. Cei doi fac parte din delegația României care va participa la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia.
O mare companie bistrițeană va produce armament, muniție și vehicule militare noiembrie 21, 2019 - Compania Comelf își încearcă norocul în industria militară și se pregătește să producă armament, muniție și vehicule militare. Se pare că bistrițenii se pregătesc să se numere printre cei mai mari furnizori ai Armatei Române.
Astăzi este Happy Day, la Casa EMA! noiembrie 21, 2019 - Doar azi poți lua abonamente la preț redus, așa că nu mai sta pe gânduri și mergi în vizită la Casa EMA!
FOTO: TOP 10 profesori ALTFEL în Bistriţa-Năsăud noiembrie 21, 2019 - Gala Educaţiei 2019: Cinste lor – profesorilor entuziaşti, care nu se tem să fie diferiţi în clasă şi cărora le place să se joace. Şi profesorilor care folosesc noile tehnologii şi stârnesc în elevi motivația de a învăța. Sunt profesorii care caută permanent soluții și nu scuze mai ales în situațiile limită…
V-a fost dor să urcați în Turn? Se redeschide! noiembrie 21, 2019 - Turnul Bisericii Evanghelice a fost închis, la început de septembrie. Deși se anunțau doar două săptămâni, a durat,de fapt, două luni. Municipalitatea a anunțat că turnul va putea fi vizitat din nou. AFLĂ de când:
ALEGERI 2019: Viorica Dăncilă: Democrația înseamnă dezbatere. Klaus Iohannis sfidează românii noiembrie 21, 2019 - Candidatul PSD la funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, a invitat presa marți seară, la Palatul Parlamentului, la o întâlnire deschisă, oferind un model prezidențial de comunicare bazat pe transparență și dialog liber.
Aquabis: Defecţiune pe reţeaua de apă, în Josenii Bârgăului noiembrie 21, 2019 - A apărut o defecţiune pe reţeaua de apă din Josenii Bârgăului, anunţă cei de la Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Profesorul de sport bătăuș se întoarce la catedră! Zeci de copii și elevi din Șanț protestează noiembrie 21, 2019 - Vasile Maternik, profesorul de sport bătăuș care a și fost condamnat după ce a agresat mai mulți copii în timpul orelor, se întoarce la catedră. Zeci de copii și elevi de la școala din Șanț au protestat în această dimineață!
Cartea unui tânăr bistrițean a ajuns și în mâna Principelui Nicolae al României noiembrie 21, 2019 - Momente emoționante, solemne și încântătoare, aseară, la Biblioteca Județeană. La conferința despre prinții și regii României a participat inclusiv Principele Nicolae. Acesta a primit cadou cartea lui Vlad Pop, volumul - omagiu adus de licean străbunicului său.
ASTĂZI, la Dacia, începe NOSA Film Festival! Program complet noiembrie 21, 2019 - Peste 20 de filme, patru premiere de excepţie și invitați de marcă din lumea cinematografiei româneşti – de azi, în Bistriţa! Începe NOSA Film Festival. Ce surprize v-au pregătit organizatorii: