Din instructor de dansuri l-ați făcut senator! Acu nici nu mai joacă pentru bani, stă pitit și ia indemnizația

Din instructor de dansuri l-ați făcut senator! Acu nici nu mai joacă pentru bani, stă pitit și ia indemnizația

Poate nu știați, poate v-a scăpat sau poate ați uitat de când nu l-ați văzut… Dar Ioan Simionca este unul dintre cei șase parlamentari din Bistrița-Năsăud, mai exact unul din cei doi senatori ai județului în care ne ducem traiul.

Aflați despre el că e bine sănătos, deși n-a prea fost văzut și auzit în ultima vreme. Omul își ia leafa și se face că e senator. Cine să-l verifice…?!? Voi?! Da’ ce, fiți sinceri, când l-ați votat v-ați gândit că e bun în politică sau la dans? Noh, pe ce-ați dat votul, aia ați primit de la el.

Lui Ioan Simionca i-ați  schimbat acum 3 ani viața și a ajuns ce n-a visat vreodată: ditai senatorul. A candidat pe listele ALDE, partidul de umplutură politică făcut din resturi liberale supărate.

Așadar, din instructor de dansuri care muncea cât de cât pentru un bănuț, Simionca a căpătat ditai aura politică de senator, cu remunerație pe măsură și loc în față în toate bisericile pe unde merge. Din momentul ăla, a intrat în vacanță, că el cu politica nu le-a avut niciodată. Mai mult cu dansurile și învârtita de pe Someș.

Vrem să vă informăm, că ultima dată a fost văzut într-o conferință de presă în 26 iulie anul curent, iar penultima dată în 19 aprilie, tot anul curent. De atunci nu l-a mai văzut nimeni, da’ cică negociază votul din Parlament cu PSD… Că știți, s-o fi certat Dăncilă cu Tăriceanu la tv, dar Radu Moldovan și Ioan Țintean încă nu. Încă sunt într-un concubinaj politic excelent. Contra vot, stau călduț pe funcții, că are balta pește și bugetul bani din care să-i plătească.

În 27 august, într-o zi când n-aveam de lucru și ne-am gândit să verificăm ce fac parlamentarii noștri pe la locul de muncă, ia ghiciți cine a ieșit cel mai puțin activ?! Exact! Ioan Simionca, senatorul ALDE care în aproape 3 ani de mandat a luat cuvântul de 8 ori.

Atât s-a putut. Și a semnat vreo 40 de inițiative legislative. Știți cum vine asta? Un coleg propune și el, dacă îi zice Tăriceanu sau Viorica Dăncilă, ba chiar și Radu Moldovan, semnează.

Săptămâna trecută, iar n-am avut de lucru și l-am căutat de senatorul Ioan Simionca să ne spună și nouă cum a ridicat mânuța când s-a votat Legea Recursului Compensatoriu, prin care s-au eliberat din închisori mii de infractori, iar unul, din prea mult entuziasm, a omorât părinții unei constănțence, care le-a trimis parlamentarilor o scrisoare prin care le cerea să retragă acea lege.

Ei, ce credeți? L-am găsit pe Simionca să ne răspundă la întrebări?! NU. Din greșeală, o fi crezut că suntem de la PSD, ne-a răspuns la telefon și apoi ne-a expediat urgent că era în “comisie”, avea de lucru. Am insistat, l-am rugat să binevoiască să ne zică trei cuvinte. Pace bună cititorule, n-a vrut, s-a dat de negăsit!

Cam ăsta e Simionca, senatorul ALDE, de Bistrița-Năsăud. Pe el l-ați făcut din instructor de dansuri politician. Acum, să n-avem pretenții, nu?! La politică nu le are, dar cum joacă el electoratul cu aura de sfând n-o fac mulți.

Și acum, să munciți mult și bine să aibă senatorul Simionca și ceilalți 500 de paralmentari din ce să-și ia leafa!

Tăiatul porcului, doar cu aviz și cu veterinarul de față noiembrie 19, 2019 - O veste trăznet a creat nemulțumiri printre crescătorii de porci, chiar înainte de Crăciun. Sacrificarea porcilor în gospodării se mai poate face acum numai sub supravegherea unui veterinar.
Există speranță pentru Pădurea Transilvaniei! Sute de voluntari se înghesuie să facă bine naturii: noiembrie 19, 2019 - Un proiect ce a început acum cinci ani de zile are sorți de izbândă. Pădurea Transilvaniei se va ridica semeață, în timp. Și asta, datorită voluntarilor. Și pentru ediția de plantare puieți din acest an, sute de voluntari s-au înghesuit să facă bine naturii.
Deputatul PMP Ionuț Simionca sare în apărarea micilor fermieri: Propune mărirea la 15 a numărului de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie noiembrie 19, 2019 - Deputatul PMP Ionuț Simionca critică aspru reglementarea care limitează la 5 numărul de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie și propune mărirea acestui număr la 15.
O secție a spitalului „toacă” bani cu duiumul! CUM se dorește rezolvarea pierderilor: noiembrie 19, 2019 - Fiecare intervenție asupra unui pacient, la Spital, implică diferite costuri. La Bistrița, unele costuri sunt suportate de unitatea medicală, chiar dacă în alte centre acest lucru revine pacientului. Managerul Lazany a declarat că există o secție care ”este pe pierdere”. Acesta a găsit o soluție de remediere și speră să primească aprobare.
Și-a băgat prietenii în spital, după ce a condus beat și fără permis noiembrie 19, 2019 - Este isprava unui tânăr, care la 18 ani s-a lăsat cuprins de adrenalină.Acesta a condus, deși nu avea permis și era și băut, a făcut accident și a ajuns la spital împreună cu cei doi prieteni care-l însoțeau.
Rostul de dimineaţă: Un fake news asumat este pe jumătate iertat… Sau dimpotrivă…?! noiembrie 19, 2019 - Un fake news asumat este pe jumătate iertat... Sau dimpotrivă...? „Omul, când nu are de lucru, își mai caută. Eu am crezut în povestea aceea... Am suportat cu stoicism tot ce mi s-a întâmplat pe pagina de Facebook după acea postare..."
Transmixt vrea bilete mai scumpe. Cât vă va costa o călătorie prin Bistrița noiembrie 19, 2019 - Operatorul de transport Transmixt cere Consiliului Local să aprobe o majorare a tarifelor practicate. Dacă consilierii locali vor fi de acord, bistrițenii vor plăti mai mult pentru călătoriile în Bistrița, însă mai puțin pentru unele trasee care leagă municipiul de cartiere.
INCREDIBIL! Cât are de așteptat o mamă cu doi copii pentru stabilirea unei pensii de întreținere? Mai bine de un an! noiembrie 19, 2019 - Potrivit avocatului Ioan Someșan, Judecătoria Beclean are nevoie de mai bine de un an pentru a stabili o pensie de întreținere pentru o mamă cu doi copii. Pentru o chestiune banală, judecătoria a stabilit nu mai puțin de 4 termene de judecată.
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, pe o stradă din Bistriţa noiembrie 19, 2019 - Astăzi, 19 noiembrie 2019, locuitorii unei străzi din Bistriţa rămân fără apă potabilă. Aquabis efectuează lucrări de mentenanţă şi cuplare branşament:
FOTO/VIDEO: Bistriţeanul Bogdan Berende, de trei ori campion european, comparat cu un bolid Ferrari noiembrie 18, 2019 - Recent întors de la Campionatul European de atelaj canin 2019, desfăşurat în Ungaria, Bogdan Berende a povestit despre provocările şi pericolele pe care le-a traversat în competiţie:
FOTO: Ursul și-a lăsat amprenta și la Sărățel! noiembrie 18, 2019 - Ursul e văzut tot mai des aproape de...civilizație. Dacă nu e zărit de oameni, își lasă măcar amprenta, ca în cazul de la Sărățel. Pe uliță, aproape de case, s-a plimbat aseară Moș Martin. Localnicii se tem pentru copii:
A plecat c-un pui de moroșan, iar tatăl a dat-o răpită! noiembrie 18, 2019 - O minoră a fost dată dispărută, răpită chiar, de către tatăl său. În fapt, doar plecase c-un pui de moroșan. Cu ea cu tot, patru minori dați dispăruți au fost găsiți de polițiștii, în weekendul ce tocmai a trecut.
VIDEO: Cum comentează preşedintele CJ targetul impus de Viorica Dăncilă. Radu Moldovan: „Este ruşinos” noiembrie 18, 2019 - Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, a comentat astăzi rezultatele PSD după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, dar şi „targetul" primit de la centru.
SCANDAL la NIMIGEA: Noi vrem pământ, varianta 2019! noiembrie 18, 2019 - Scandal mare în comuna Nimigea, privind un teren aflat la ieșirea din Mocod spre Zagra. S-ar părea că un fost funcționar public își cere pământul înapoi, cu acte vechi de aproape 30 de ani. Cei care au teren în zonă acuză că actele nu ar fi în regulă, și se tem să nu rămână fără pământ.
FOTO/VIDEO: Pericol la puntea de pe Ghinzii! noiembrie 18, 2019 - O plasă de fier a fost amplasată în ambele capete ale punții pietonale peste Bistrița, de pe Valea Ghinzii. Nimeni nu a anunțat nimic, însă s-a decis că puntea reprezintă un pericol. CARE este explicația municipalității.