Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  150 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Două autoutilitare - confiscate de polițiști. Șoferii s-au ales și cu amenzi usturătoare

14/11/2017 16:16:02  
Și sancționați cu amenzi usturătoare - și cu autovehiculele confiscate! Au pățit-o doi șoferi opriți în trafic, zilele trecute, de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice, care au desfășurat o acțiune, pe raza comunei Salva, cu scopul de a combate delictele silvice.

Zilele trecute, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice au desfășurat o acțiune, pe raza comunei Salva, având scopul de a preveni și a combate delictele silvice.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii Biroului pentru combaterea delictelor silvice au oprit în trafic pentru control o autoutilitară, care transporta cantitatea de 2,39 mc de material lemnos, fără a deține documente de proveniență legală.

Astfel, cantitatea de material lemnos în valoare de 1.245 lei, precum și autoutilitara folosită pentru transportul acesteia au fost confiscate.

Conducătorul autoutilitarei în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010-privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au constatat și aplicat alte 5 sancțiuni contravenționale, din care 4 conform OUG 195/2002 - privind circulația pe drumurile publice și 1 conform Legii 132/2017 - privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule, toate în valoare totală de 2.885 lei, au fost reținute 2 permise de conducere pentru abateri la regimul rutier și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, respectiv 3 plăcuțe de înmatriculare. Totodată un autovehicul a fost indisponibilizat pentru lipsa asigurării obligatorii de răspundere civilă auto.

***

De asemenea, ieri, 13 noiembrie, pe DN17, pe raza localității Tiha Bîrgăului, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control în trafic o autoutilitară care transporta cantitatea de 1,38 mc de material lemnos, fără a avea documente legale de proveniență și transport.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010-privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Polițiștii împreună cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Tihuța Colibița R.A. au dispus confiscarea materialului lemnos, în valoare de 741,06 lei. Totodată autoutilitara în cauză a fost indisponibilizată.

8132 vizualizarisilvic2.jpg :: Bistriteanul.ro
silvic1.jpg :: Bistriteanul.ro
silvic3.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro