Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  584 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Elevii așteaptă un ordin de ministru ca să mănânce la școală

12/01/2018 13:11:25 Ana ȘTEFĂNEL  
VIDEO: Programul prin care elevii din Bistrița-Năsăud și din toată țara ar trebui să primească fructe, lapte și corn la școală este blocat de câteva luni. Motivul? Ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu a emis un ordin de ministru.

Elevii din Bistrița-Năsăud și din alte județe ale țării nu primesc mâncare la școală. Programul prin care aceștia ar trebui să beneficieze de fructe, lapte și corn este blocat.

Ministrul Educației, Liviu Pop, prezent astăzi la Bistrița, a vorbit despre acest subiect și a amintit și de programul „O masă caldă”, la care se pare că nu renunță. Deocamdată, e nevoie de un ordin de ministru emis de ministrul Agriculturii, Petre Daea, ca elevii să își primească mâncarea zilnică: „Nu știu când va face acest lucru domnul ministru Daea pentru că e o problemă internă a Ministerului Agriculturii, însă vă pot spune ca ministru al Educației că trebuie să regândim acest program. Coroborat cu masa caldă, acest program se intersectează cu procedura de achiziție. Dacă nu o vom schimba, vom avea această problemă în absolut toate domeniile de activitate”, a declarat Liviu Pop.

Inițiatorul proiectului fructe, lapte și corn este Ministerul Agriculturii, prin bani europeni. Conform ministrului Educației, idealul în România ar fi ca elevii să participe patru ore pe zi la cursuri, să primească o masă într-o anumită formă, să mai stea la școală două-trei ore și să plece fără teme pentru acasă.

Foto arhivă

 

1118 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro