Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  590 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Elevii din Sângeorz Băi şi Beclean au pregătit cadouri pentru copiii de la Preventoriul Ilişua

15/04/2014 12:18:38 Andreea BOJOR  
"De Paşte, fii prietenul unui copil de la Preventoriul Ilişua" a mobilizat elevii de la două şcoli din Beclean şi Sângeorz Băi care au adunat cadouri pentru copilaşii de la Preventoriul din Ilişua. Dulciuri, jucării, haine, încălţăminte şi rechizite, toate vor ajunge de Paşte la Ilişua şi îi vor bucura enorm pe cei de acolo.

După elevii Şcolii Generale numărul 3 din Bistriţa şi cei de la Şcoala Gimnazială "Artemiu Publiu Alexe" din Sângeorz Băi şi Şcoala Gimnazială "Grigore Silaşi" din Beclean au pregătit daruri pentru copiii prezentaţi în campania "De Paşte, fii prietenul unui copil de la Preventoriul Ilişua" demarată de Bistriţeanul.ro.

Pachetele au fost aduse deja la Bistriţa, la Sala Polivalentă, acolo unde este punctul de colectare al cadourilor, şi urmează să fie duse la Preventoriu imediat ce se va încheia vacanţa şcolară. Elevii din Sângeorz Băi şi Beclean au adunat alimente, dulciuri, jucării, rechizite, produse de igienă personală, alimente şi chiar încălţăminte.

Bistriţeanul.ro face în acest an înaintea sfintelor sărbători pascale o campanie umanitară pentru cei aproape 80 de copii care sunt în prezent la Preventoriul Ilişua. Ne dorim să ducem micuţilor de acolo daruri şi să le arătăm că sunt oameni care se gândesc şi la  ei şi vor să îi vadă fericiţi.

Nevoile sunt multe şi banii puţini pe care îi are conducerea Preventoriului nu acoperă tot necesarul pentru copiii de acolo. Împreună îi putem ajuta să aibă haine şi încălţăminte adecvate pentru a putea merge la şcoală, le putem da rechizitele de care au nevoie şi multe alte lucruri care le lipsesc.

Pentru mai multe detalii despre campania "De Paşte, fii prietenul unui copil de la Preventoriul Ilişua" citeşte AICI.

1628 vizualizari0cado00005.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00004.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00006.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00011.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00001.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00010.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00003.jpg :: Bistriteanul.ro
0cado00012.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro