Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  588 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Emil Radu Moldovan: Am fost filat, filmat, fotografiat, supravegheat!

12/01/2018 11:57:39 Ana ȘTEFĂNEL  
VIDEO: Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre legile justiției și impactul acestora asupra societății. De asemenea, nu s-a ferit să spună că de sărbători a primit diverse mesaje, asumându-și că este filat.

În ceea ce privește legile justiției, președintele Emil Radu Moldovan crede că nimeni nu trebuie să aibă tratament preferențial în România, indiferent de statut și că inclusiv magistrații trebuie să răspundă pentru faptelor lor, ceea ce ar trebui să îi responsabilizeze.

 

„În calitatea mea de cetățean am constatat că atunci când aceste legi au fost făcute praf prin asumarea răspunderii Guvernului Boc, în care s-au făcut modificări ca toată lumea să fie abuzată. Nu am văzut nici mitinguri, nimic. Sigur, n-am văzut nici la tăierea salariilor. Eu cred că era societate civilă și atunci, și este și acum. În schimb, nu erau suprapuse agendele, a declarat acesta.

 

Mai mult, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud crede că în spatele protestelor au fost interese ascunse: „Cred că sunt destul de multe jocuri de toate felurile și cred că e cu mult mai multă lume supărată că nu mai poate să scoată banii din România afară și că trebuie să plătească impozit pe profit în spațiul în care îl produce. Ați văzut și dumneavoastră, ca mine, la televizor, o groază de firme care au finanțat protestele din București. Am văzut o groază de dovezi, nu vă mai spun de lucruri de aici din județ - oameni care mi-au comunicat că li s-a solicitat să facă astfel de lucruri. Eu cred că în mod democratic, pentru că eu înțeleg statul ăsta de drept, nu de drepți, ca toți oamenii să aibă drepturi egale în fața legii. Și atunci cred că un domn X dintr-un parchet Y, dacă a abuzat de cineva, trebuie să răspundă și atunci se va gândi de două ori. Un alt domn judecător Z dintr-o instanță W, când va face o analiză și știe că va răspunde pentru decizia lui, nu va da așa la semnat. În Bistrița-Năsăud avem 5.000 de mandate. Pe cine? Suntem în administrație o sută, mai sunt în mediul de afaceri o sută și până la 5000...? Ce costuri sunt în această zonă?”.

 

Emil Radu Moldovan a declarat că el nu încalcă legea, însă, cu toate acestea a fost filat ani de zile și nu a scăpat nici de sărbători: „Eu, dacă greșesc, trebuie să plătesc. M-am străduit și mă voi strădui să nu încalc legea. Nu fac afaceri, am primit o serie de scrisori și de Crăciun și de Anul Nou, că sunt interceptat, plasări etc., acuzat de abuz, de luare de mită, cu tot felul de firme de care nu am auzit în viața mea. Am fost interceptat ani de zile, filat, fotografiat, filmat, tot ce vreți. Asta e legislația. Sunt lucruri care fac parte din societatea noastră. Concluzia este următoarea: cred că toți trebuie să fim egali în fața legii, indiferent că suntem ciobani, președinți de consilii județene sau președinți ai statului român”.

4543 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro