Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

Este singura metodă de epilare definitivă care îndepărtează părul nedorit în procent de 100 la sută indiferent de culoarea părului (inclusiv în cazul blondelor, roșcatelor sau a celor cu părul alb) și indiferent de structura firului de păr sau culoarea pielii, iar procedura este disponibilă acum și în Bistrița, la Salon „La Belle Femme”.

Epilarea prin electroliză este cea mai veche metodă de epilare definitivă și a fost descoperită accidental, în 1875, de un medic oftalmolog. Acesta a observat că introducerea în piele a unui curent galvanic încărcat negativ poate distruge firele de păr ale genelor. Epilarea prin electroliză și termoliză a performat ca tehnică, iar astăzi rezultate bune dau curenții combinați, tehnică apărută pentru prima dată în 1945, procesul fiind numit ELECTROEPILARE. În timp, au apărut și alte metode de epilare definitivă, iar epilarea prin electroliză s-a perfecționat ca tehnică și aparatură.

La Bistrița, de câteva săptămâni, a ajuns tehnica de ultimă generație prin care se face astăzi epilarea definitivă prin electroliză, la Salonul „La Belle Femme” de pe strada Dornei, nr. 31.

„Am adus această tehnologie la Bistrița pentru că pur și simplu voiam să pot rezolva o problemă cu care se confruntă foarte multe doamne și domnișoare care îmi treceau pragul, pilozitatea facială. Toate soluțiile erau temporare, iar în cazul celor cu părul deschis la culoare sau a celor cu fire de păr albe, nicio soluție de epilare definitivă, oricât de avansată ar fi, nu dă rezultate. Singurul tratament care face să dispară părul în procent de sută a sută este epilarea definitivă prin electroliză, iar rezultatele în epilarea facială sunt uimitoare și definitive. Cu un ac foarte subțire se intervine direct pe rădăcina firului de păr, iar unda de curent pur și simplu omoară rădăcina, iar firul de păr nu mai crește niciodată. Pentru epilarea definitivă a unei zone este nevoie de câteva ședințe deoarece firele de păr au perioade diferite de creștere, dar, cum a apărut unul se intervine și nu va mai apărea vreodată. Clientele mele sunt absolut încântate. Aveam o doamnă care avea nevoie să se penseze la câteva zile. Am început procedura pentru conturarea sprâncenelor. Este impresionată de rezultat, o stresa enorm. La fel de încântate sunt și doamnele care nu reușeau de ani de zile să scape de firele apărute în bărbie sau deasupra buzei superioare. Nici nu se mai pune problema să stea toată ziua în oglindă să urmărească dacă nu cumva le-a mai apărut un fir, să-l smulgă rapid cu penseta. Mă bucur că am reușit să fac această investiție cu beneficii atât de mari mai ales pentru confortul psihic. Cu aceleași rezultate se poate epila orice zonă a corpului (axile, inghinal, picioare, mâini). O ședință nu poate dura mai mult de o oră, iar prețul este de 150 lei/oră.” – a explicat Paula Murg pentru Bistriteanul.ro.

Ce trebuie să știți despre electroliză:

• este singura metodă de epilare definitivă permanentă cu rezultat sută la sută în îndepărtarea părului nedorit, indiferent de culoarea acestuia (brun, negru, blond, roșcat, grizonat, chiar și alb), de structura firului de păr sau de culoarea pielii

• nu este contraindicată expunerea la soare pentru perioade îndelungate de timp, așa că procedura poate fi făcută în orice sezon, fără riscuri. Se recomandă totuși expunerea prelungită la soare în următoarele 48 de ore după fiecare sedință sau bronzarea la solar

• poate fi folosită pentru epilarea oricărei zone a corpului, inclusiv pentru conturarea sprâncenelor, nereprezentând un pericol pentru ochi

• electroliza este procedura ideală pentru epilarea zonei feței, în special pentru doamne, nefiind necesară îndepărtarea firelor de păr prin radere înainte de fiecare ședință

• poate fi utilizată pentru clienții cărora le sunt interzise tratamente de epilare definitivă cu lumina pulsată IPL/SPL

• electroliza nu este traumatizantă. Curentul trece prin firul de păr în milisecunde, iar pacienta va simți o ușoară senzatie de furnicături în timpul acțiunii

• pentru zone mari, brațe, picioare, electroliza se recomandă ca tratament complementar, putând îndepărta definitiv firele de păr rămase în urma fotoepilarii (IPL/SPL).

Contraindicații: femeile gravide, persoanele cu diabet, persoanele cu hemofilie, epilepsie, persoanele care au proteze metalice.

Mai multe informații, dar și programări, puteți obține la tel. 0744321306 sau puteți face o vizită la Salonul „La Belle Femme” deschis pe str. Dornei din Bistrița, nr. 31 (vizavi de magazinul Soul).

Aquabis: Fără apă rece, până mâine, în Ilva Mică acum 2 ore- Locuitorii din Ilva Mică rămân fără apă rece, din cauza unei avarii accidentale pe rețeaua de distribuție a apei potabile făcută de firma care reabilitează drumul din Ilva Mică spre Strâmba.
Expoziție istorică la Bistrița: lucrările celor mai renumiți pictori ai lumii vor putea fi admirate în micul burg săsesc acum 5 ore- Bistrița se află pe lista scurtă a orașelor din România unde vor poposi lucrări semnate de cei mai renumiți pictori ai lumii. Este vorba despre Picasso, Matisse, Dali și Klimt.
Detoxifiere în paradis! Un concediu pentru sănătate, echilibru şi armonie între trup şi suflet! acum 7 ore- Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării sunt așteptate la Colibița. Nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.
Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019! acum 7 ore- A mai rămas exact o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!
SĂRBĂTOARE: Se anunţă câteva delicii muzicale, în weekend, la Bistriţa! acum 8 ore- O adevărată sărbătoare a muzicii se întâmplă, în acest weekend, la Bistriţa: vom avea ocazia să-i ascultăm pe copiii şi tinerii care ştiu să cânte dumnezeieşte - în două concerte extraordinare, la Sinagogă şi la "Dacia".
Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă acum 9 ore- E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea , cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.
FOTO/VIDEO: Persoane încarcerate, rănite și salvatori ce luptă contra cronometru pentru a salva vieți acum 10 ore- Zeci de pompieri și paramedici și-au dat ”întâlnire” azi în parcarea de la Selgros. Aici, pe baza unor scenarii secrete pentru ei, au de acordat primul ajutor și să descarcereze victimele unor accidente. Totul se întâmplă contra cronometru, în cadrul concursului regional al salvatorilor.
FII REPORTER: Bistrița, orașul pasajelor… degradate! acum 11 ore- Bistrița este numit și ”orașul pasajelor”. Doar că atunci când localnicii se gândesc la această sintagmă…și ”simt” mirosurile specifice și ”văd” starea de degradare a unora. Chiar și cele reabilitate prezintă aceleași semne..plus că se degradează.
Trecerea de pietoni de la Prefectură, vizibilă până la prima ploaie. Municipalitatea a ieșit cu pensula la două luni de la inaugurare acum 12 ore- Două luni, cam atât țin marcajele din oraș, plătite cu bani frumoși. Trecerea de pietoni de la Prefectură, „inaugurată” acum două luni deja nu mai este vizibilă, Primăria Bistrița fiind nevoită să o revopsească în miez de noapte ca să vadă pietonii pe unde să treacă… În luna aprilie una dintre trecerile de pietoni a...
Cristina Iurișniți (USR): Peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud! acum 14 ore- Ieri a început examenul național de Evaluare Națională, cu proba la Limba și Literatura Română. Deputatul USR Cristina Iurișniți a atras atenția că peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud
Aquabis Bistriţa: Străzi fără apă, azi, în Năsăud! acum 14 ore- Astăzi, 19 iunie 2019, se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile, în localitatea Năsăud, pe câteva străzi.
Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea acum O zi- Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.
FOTO: Tractor în loc de elicopter, pentru a salva viața unui bunic! acum O zi- O intervenție mai neobișnuită ieri, în Poiana Ilvei. Un bărbat a suferit un atac cerebral. Deși s-a solicitat intervenția elicopterului, zona fiind una dificilă...pacientul a fost transportat cu tractorul.
EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru! acum O zi- În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”
ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă! acum O zi- Ploile fac să răsară plante, buruieni... și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ... fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.