Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

Este singura metodă de epilare definitivă care îndepărtează părul nedorit în procent de 100 la sută indiferent de culoarea părului (inclusiv în cazul blondelor, roșcatelor sau a celor cu părul alb) și indiferent de structura firului de păr sau culoarea pielii, iar procedura este disponibilă acum și în Bistrița, la Salon „La Belle Femme”.

Epilarea prin electroliză este cea mai veche metodă de epilare definitivă și a fost descoperită accidental, în 1875, de un medic oftalmolog. Acesta a observat că introducerea în piele a unui curent galvanic încărcat negativ poate distruge firele de păr ale genelor. Epilarea prin electroliză și termoliză a performat ca tehnică, iar astăzi rezultate bune dau curenții combinați, tehnică apărută pentru prima dată în 1945, procesul fiind numit ELECTROEPILARE. În timp, au apărut și alte metode de epilare definitivă, iar epilarea prin electroliză s-a perfecționat ca tehnică și aparatură.

La Bistrița, de câteva săptămâni, a ajuns tehnica de ultimă generație prin care se face astăzi epilarea definitivă prin electroliză, la Salonul „La Belle Femme” de pe strada Dornei, nr. 31.

„Am adus această tehnologie la Bistrița pentru că pur și simplu voiam să pot rezolva o problemă cu care se confruntă foarte multe doamne și domnișoare care îmi treceau pragul, pilozitatea facială. Toate soluțiile erau temporare, iar în cazul celor cu părul deschis la culoare sau a celor cu fire de păr albe, nicio soluție de epilare definitivă, oricât de avansată ar fi, nu dă rezultate. Singurul tratament care face să dispară părul în procent de sută a sută este epilarea definitivă prin electroliză, iar rezultatele în epilarea facială sunt uimitoare și definitive. Cu un ac foarte subțire se intervine direct pe rădăcina firului de păr, iar unda de curent pur și simplu omoară rădăcina, iar firul de păr nu mai crește niciodată. Pentru epilarea definitivă a unei zone este nevoie de câteva ședințe deoarece firele de păr au perioade diferite de creștere, dar, cum a apărut unul se intervine și nu va mai apărea vreodată. Clientele mele sunt absolut încântate. Aveam o doamnă care avea nevoie să se penseze la câteva zile. Am început procedura pentru conturarea sprâncenelor. Este impresionată de rezultat, o stresa enorm. La fel de încântate sunt și doamnele care nu reușeau de ani de zile să scape de firele apărute în bărbie sau deasupra buzei superioare. Nici nu se mai pune problema să stea toată ziua în oglindă să urmărească dacă nu cumva le-a mai apărut un fir, să-l smulgă rapid cu penseta. Mă bucur că am reușit să fac această investiție cu beneficii atât de mari mai ales pentru confortul psihic. Cu aceleași rezultate se poate epila orice zonă a corpului (axile, inghinal, picioare, mâini). O ședință nu poate dura mai mult de o oră, iar prețul este de 150 lei/oră.” – a explicat Paula Murg pentru Bistriteanul.ro.

Ce trebuie să știți despre electroliză:

• este singura metodă de epilare definitivă permanentă cu rezultat sută la sută în îndepărtarea părului nedorit, indiferent de culoarea acestuia (brun, negru, blond, roșcat, grizonat, chiar și alb), de structura firului de păr sau de culoarea pielii

• nu este contraindicată expunerea la soare pentru perioade îndelungate de timp, așa că procedura poate fi făcută în orice sezon, fără riscuri. Se recomandă totuși expunerea prelungită la soare în următoarele 48 de ore după fiecare sedință sau bronzarea la solar

• poate fi folosită pentru epilarea oricărei zone a corpului, inclusiv pentru conturarea sprâncenelor, nereprezentând un pericol pentru ochi

• electroliza este procedura ideală pentru epilarea zonei feței, în special pentru doamne, nefiind necesară îndepărtarea firelor de păr prin radere înainte de fiecare ședință

• poate fi utilizată pentru clienții cărora le sunt interzise tratamente de epilare definitivă cu lumina pulsată IPL/SPL

• electroliza nu este traumatizantă. Curentul trece prin firul de păr în milisecunde, iar pacienta va simți o ușoară senzatie de furnicături în timpul acțiunii

• pentru zone mari, brațe, picioare, electroliza se recomandă ca tratament complementar, putând îndepărta definitiv firele de păr rămase în urma fotoepilarii (IPL/SPL).

Contraindicații: femeile gravide, persoanele cu diabet, persoanele cu hemofilie, epilepsie, persoanele care au proteze metalice.

Mai multe informații, dar și programări, puteți obține la tel. 0744321306 sau puteți face o vizită la Salonul „La Belle Femme” deschis pe str. Dornei din Bistrița, nr. 31 (vizavi de magazinul Soul).

Dacă tot nu e funcțional, la ce să fie împrejmuit? Gardul e furat de muultă vreme, dar nimănui nu-i pasă! acum 16 minute - În mediul online au apărut câteva imagini cu rezervorul de apă de la Dorolea. Gardul de plasă a fost furat...de muuultă vreme! Oamenii sunt îngrijorați. Cei responsabili s-ar părea că nu fac nimic să schimbe situația. ” Cam la toate rezervoarele care sunt pe dealuri, mai departe de localități, s-au furat gardurile” au declarat aceștia.
Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum O oră - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 2 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 3 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 3 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 4 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 19 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 20 de ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 20 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 21 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 22 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 23 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum O zi - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.