ESTETDERM aduce la Bistrița, în fiecare vineri, faimosul VelaShape III! Remodelează talia și șterge celulita rapid și fără durere

ESTETDERM aduce la Bistrița, în fiecare vineri, faimosul VelaShape III! Remodelează talia și șterge celulita rapid și fără durere

Este ultima inovație în materie de remodelare corporală și, începând din această vineri și în fiecare din cele ce vor urma, va fi diponibil la Bistrița, la Estetderm. Ceea ce face deosebit acest aparat față de restul sunt rezultatele uimitoare obținute într-un număr redus de ședințe, datorită tehnologiei de ultimă generație. 

Ce femeie nu visează la un corp frumos, o siluetă perfectă și o piele netedă, fără aspect de coajă de portocală?! Toate visează la așa ceva, dar puține știu cum să facă o astfel de transformare, în timp scurt. Unul dintre secrete este VelaShape 3, faimosul aparat de remodelare corporală, care va ajunge la Bistrița, în fiecare vineri, la Estetderm Medical. Clinica de pe str. Grănicerilor (vizavi de Unitatea Militară, în spatele Sensiblu) reunește câțiva medici dermatologi care evaluează zilnic celor care trec pragul starea de sănătate a pielii, dar sunt interesați și de aspectul estetic al acesteia. Tocmai de aceea au adus la Bistrița aparatură medicală de ultimă generație, care îi ajută în tratamentele de înfrumusețare a pielii. Dacă HydraFacial le-a cucerit pe paciente cu rezultatele uimitoare în tratamentele faciale, a venit momentul ca bistrițencele să audă de performanțele VelaShape 3, ultimul răcnet în materie de aparate pentru remodelare corporală și diminuare celulită.

Experiența vastă a Syneron și studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală, non-invaziv din lume.

VelaShape 3 este soluția ideală non-chirurgicală de tratare a zonelor cu probleme, oferind un tratament unic, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic, cu protocoale clinice avansate și rezultate vizibile imediat. Aparatul este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat de FDA pentru reducerea circumferențială în zona abdomenului și coapselor.

Mai mult, cele patru tehnologii îmbinate, radiofrecvență, infraroșu, vacuum pulsat și rolele mecanice, dau rezultate mult mai rapide decât în alte tratamente de remodelare corporală. Velashape are rezultate excepționale în remodelarea corporală, tratamentul celulitei, aduce reducere circumferențială, tonus și elasticitate.

Având la bază redutabila tehnologie elos (radiofrecvență bipolară și infraroșu), VelaShape III determină încălzirea celulelor de grăsime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legătura între acestea, precum și a fibrelor de colagen. Designul noilor aplicatoare permit o penetrabilitate mai mare a căldurii, ceea ce determină îmbunătățirea circulației sangvine și a drenajului limfatic, stimulând activitatea fibroblastelor.

Tratamentul VelaShape III reduce laxitatea pielii, fără intervenție chirurgicală, tonifică intens, elimină celulita și îmbunătățește textura pielii, lăsând zona tratată mult mai fermă și întinsă, eliminând aspectul de piele lăsată sau coajă de portocală.

Preț/ședință/zonă (anterior, posterior sau lateral).…100 Euro

Abdomen integral………………………………………………………(500 Euro) – include 5 ședințe + 1 gratis

Coapse, o zonă, integral………………………………………………(500 Euro) – include 5 ședințe + 1 gratis

Mai multe despre serviciile oferite de ESTETDERM – Dermatologie și estetică medicală și echipa clinicii găsiți pe noul site www.estetderm.ro

Consultațiile și tratamentele se fac în Bistrița, pe str. Grănicerilor nr. 3 (13-16), de luni până vineri între orele 12:00-19:00, iar programările se pot face telefonic la 0263-211.201 sau la 0725-807.807.

Obediența jandarmilor atinge noi cote: Gata să calce trei oameni, pe trecere, ca să nu-și supere șefii acum 4 ore - Amintirile din 10 august sunt încă vii! Și mulți când văd uniforma de jandarm, fac legătura, involuntar, cu acea zi! Dacă la Bistrița, jandarmii păreau să fie mai ”friendly”, azi s-a demonstrat că atunci când boss-ul de la capitală e prin preajmă, se uită de omenie și bun simț. Jandarmii bistrițeni au ridicat ștacheta! Au fost gata să calce trei oameni pe o trecere de pietoni! Numa să nu-i supere pe ăi mai mari!
FOTO: Bărbat mușcat de viperă la o stână în Ciosa acum 6 ore - Un bărbat a fost mușcat de o viperă la o stână din localitatea Ciosa, în timp ce muta niște lemne. Din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol.
VIDEO -Răzvan Cuc: Centură pentru Năsăud și urgentarea documentației pentru Autostrada Nordului și centura Bistriței acum 9 ore - În urma protestului #șîeu, Autostrada Nordului care va trece și prin Bistrița a fost aprobată rapid. Prezent în micul burg bistrițean, ministrul transporturilor Răzvan Cuc a spus că s-a urgentat documentația pentru drumul de mare viteză, dar și pentru centura orașului. Și la Năsăud vom avea o centură, promite Cuc.
Concurenţă acerbă: Aproape 36 de candidaţi luptă pentru un post! acum 10 ore - 48 de posturi sunt titularizabile, în acest an, în Bistriţa-Năsăud iar la Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud s-au înscris iniţial 566 de candidaţi. Cei mai mulţi visează la un post de învăţător.
FOTO/VIDEO: A-nceput conferința de alegeri în cadrul PSD BN! Radu Moldovan, reales președinte acum 11 ore - Filiala județeană a PSD își alege azi conducerea, secretarul, etc. Conferința a început la ora 15.00 și la eveniment sunt prezenți inclusiv premierul României și o suită de miniștri. 
Colț foto cu prințese celte sau nimfe dace – surprize inedite la Festivalul Celtic din acest weekend acum 12 ore - Weekendul acesta, complexul Băile Figa de lângă Beclean găzduiește cea de-a 6-a ediție a Festivalului Celtic. Pe lângă artiștii internaționali invitați să cânte, organizatorii au pregătit și alte surprize, printre care un colț foto celtic, cu prințese celte sau nimfe dace, unde participanții vor putea face fotografii printate pe loc.
VIDEO- EXCLUSIV: Belgianul a fost scăpat de polițiști din mâinile ciobanilor acum 13 ore - Apar noi detalii în cazul belgianului bătut de ciobani. După ce a fost snopit în bătaie, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat ”sechestrat” până au ajuns polițiștii. Deși initial acesta a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.
Mii de credincioşi sunt aşteptaţi la hramul Mănăstirii „Sfântul Ilie” din Nuşeni acum 14 ore - Sărbătoare mare - mâine, la Mănăstirea „Sfântul Ilie” din Nușeni, care îşi sărbătorește hramul şi îşi va deschide din nou porţile pentru mii de credincioşi. Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa, Arhiepiscopul Andrei Andreicuţ.
VIDEO: Andra, invitată specială la Zilele comunei Prundu Bârgăului! Ce alte surprize pregăteşte primarul Doru Crişan acum 15 ore - În premieră, Zilele comunei Prundu Bârgăului vor fi organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean, într-o formulă inedită. Printre invitaţii speciali se numără şi îndrăgita solistă Andra.
GRAV! Elevii slabi lăsați corigenți să nu „păteze” rata de promovabilitate a școlii? Ministerul Educației promite verificări la sânge acum 16 ore - Ministerul Educației va lua la puricat Inspectoratele Școlare Județene din 17 județe, după ce procentul corijenților în ciclul gimnazial a crescut îngrijorător. Printre aceste județe se numără și Bistrița-Năsăud. Reprezentanții ministerului se tem ca elevii mai slabi să nu fie ținuți departe de Evaluarea Națională pentru a nu strica rata de promovabilitate a școlii.
Aquabis: Se sistează apa în Bistriţa Bârgăului, pentru câteva ore acum 17 ore - Astăzi, 19 iulie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Bistriţa Bârgăului. Care este motivul:
VIDEO ȘOCANT: Motociclist belgian zdrobit în bataie de ciobani la Colibița acum 17 ore - Suntem departe de civilizație, iar ciobanii din Colibița și mai departe! Un belgian a fost bătut cu bestialitate ieri de câțiva ciobani după ce s-a dus să le ceară scuze că s-au speriat caii de sunetul motoarelor.
Dăncilă și Teodorovici, azi, la Bistrița! acum 18 ore - Premierul Viorica Dăncilă va fi prezent azi la Bistrița. Vizita acesteia e prilejuită de alegerile PSD BN. Alături de ea vor mai sosi la Bistrița o suită de miniștrii, printre care și Eugen Teodorovici.
FURIE. Examenele naţionale, privite din interior. Erori umane, subevaluări, supraevaluări. Malpraxis… acum O zi - „An de an - aceeași poveste. Erori umane, se spune. Subevaluări (elevi notați cu 4,70, deci picați, care după contestație obțin 5,80 sau 9), supraevaluări. E de fapt malpraxis. E ca atunci când mergi la medic și-ți greșește diagnosticul. Și te dai de ceasul morții și apoi te duci la alt medic care îți spune să te liniștești că nu e nimic grav..."
VIOLENȚA în familie: Două ordine de protecție emise în 24 de ore acum O zi - Din nefericire, cazurile de violență în familie sunt tot mai dese. Din fericire, există o măsură la îndemână, introdusă prin lege, de curând. În 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție. Doi bărbați și-au bătut soțiile.