ESTETDERM aduce la Bistrița, în fiecare vineri, faimosul VelaShape III! Remodelează talia și șterge celulita rapid și fără durere

ESTETDERM aduce la Bistrița, în fiecare vineri, faimosul VelaShape III! Remodelează talia și șterge celulita rapid și fără durere

Este ultima inovație în materie de remodelare corporală și, începând din această vineri și în fiecare din cele ce vor urma, va fi diponibil la Bistrița, la Estetderm. Ceea ce face deosebit acest aparat față de restul sunt rezultatele uimitoare obținute într-un număr redus de ședințe, datorită tehnologiei de ultimă generație. 

Ce femeie nu visează la un corp frumos, o siluetă perfectă și o piele netedă, fără aspect de coajă de portocală?! Toate visează la așa ceva, dar puține știu cum să facă o astfel de transformare, în timp scurt. Unul dintre secrete este VelaShape 3, faimosul aparat de remodelare corporală, care va ajunge la Bistrița, în fiecare vineri, la Estetderm Medical. Clinica de pe str. Grănicerilor (vizavi de Unitatea Militară, în spatele Sensiblu) reunește câțiva medici dermatologi care evaluează zilnic celor care trec pragul starea de sănătate a pielii, dar sunt interesați și de aspectul estetic al acesteia. Tocmai de aceea au adus la Bistrița aparatură medicală de ultimă generație, care îi ajută în tratamentele de înfrumusețare a pielii. Dacă HydraFacial le-a cucerit pe paciente cu rezultatele uimitoare în tratamentele faciale, a venit momentul ca bistrițencele să audă de performanțele VelaShape 3, ultimul răcnet în materie de aparate pentru remodelare corporală și diminuare celulită.

Experiența vastă a Syneron și studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală, non-invaziv din lume.

VelaShape 3 este soluția ideală non-chirurgicală de tratare a zonelor cu probleme, oferind un tratament unic, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic, cu protocoale clinice avansate și rezultate vizibile imediat. Aparatul este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat de FDA pentru reducerea circumferențială în zona abdomenului și coapselor.

Mai mult, cele patru tehnologii îmbinate, radiofrecvență, infraroșu, vacuum pulsat și rolele mecanice, dau rezultate mult mai rapide decât în alte tratamente de remodelare corporală. Velashape are rezultate excepționale în remodelarea corporală, tratamentul celulitei, aduce reducere circumferențială, tonus și elasticitate.

Având la bază redutabila tehnologie elos (radiofrecvență bipolară și infraroșu), VelaShape III determină încălzirea celulelor de grăsime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legătura între acestea, precum și a fibrelor de colagen. Designul noilor aplicatoare permit o penetrabilitate mai mare a căldurii, ceea ce determină îmbunătățirea circulației sangvine și a drenajului limfatic, stimulând activitatea fibroblastelor.

Tratamentul VelaShape III reduce laxitatea pielii, fără intervenție chirurgicală, tonifică intens, elimină celulita și îmbunătățește textura pielii, lăsând zona tratată mult mai fermă și întinsă, eliminând aspectul de piele lăsată sau coajă de portocală.

Preț/ședință/zonă (anterior, posterior sau lateral).…100 Euro

Abdomen integral………………………………………………………(500 Euro) – include 5 ședințe + 1 gratis

Coapse, o zonă, integral………………………………………………(500 Euro) – include 5 ședințe + 1 gratis

Mai multe despre serviciile oferite de ESTETDERM – Dermatologie și estetică medicală și echipa clinicii găsiți pe noul site www.estetderm.ro

Consultațiile și tratamentele se fac în Bistrița, pe str. Grănicerilor nr. 3 (13-16), de luni până vineri între orele 12:00-19:00, iar programările se pot face telefonic la 0263-211.201 sau la 0725-807.807.

GROAZNIC: Bunic mort într-un incendiu în Budac noiembrie 17, 2019 - Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu, în Budacu de Sus. Din nefericire, după ce locuința a ars în întregime, înăuntru a fost găsit cadavrul unui bărbat.
VIDEO – Klaus Iohannis: PNL BN, ați câștigat bronzul! Vreau să câștigați atâtea primării încât sediul să vă fie neîncăpător! noiembrie 16, 2019 - În cadrul întâlnirii de la Sala Polivalentă, mai mulți reprezentanți ai PNL au luat cuvântul. Cu toții au felicitat filiala PNL BN și bistrițenii. ”Ați câștigat medalia de bronz. Sunteți în pole position pentru Primăria Bistrița. Vă doresc să câștigați atâtea primării la alegerile locale în așa fel încât sediul să fie neîncăpător când se întâlnesc toți primarii liberali” a declarat președintele Klaus Iohannis.
FOTO/VIDEO – Klaus Iohannis: Nu vreau dezbatere cu doamna Dăncilă! Sunt în război cu PSD! noiembrie 16, 2019 - Președintele României în exercițiu, Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la Bistrița. A vorbit cu oamenii, a făcut declarații de presă și și-a provocat electoratul. ”Nu vreau o dezbatere cu doamna Dăncilă! Cu PSD nu sunt în competiție, sunt în război!” a declarat acesta.
FOTO: Tulburătoare poveşti despre eroi şi tragedii aviatice petrecute la câţiva paşi de Bistriţa noiembrie 16, 2019 - Poveşti extraordinare despre eroii care au pilotat avioane de vânătoare, pe aceste meleaguri, acum 75 de ani – vă stau la dispoziţie în aceste zile, la Muzeul Judeţean din Bistriţa. Aici a fost inaugurată o expoziţie cu totul specială, din care nu lipsesc tulburătoare fragmente de istorie.
Pepiniera de handbaliste junioare a județului se prezintă într-o super-competiție noiembrie 16, 2019 - La finalul acestei luni, bistrițenii vor avea ocazia să le cunoască pe cele aproape 300 de handbaliste care se pregătesc pentru ca peste câțiva ani să li se alăture sportivelor de la CS Bistrița. Totul va lua forma unei super-competiții!
VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, așteptat de sute de bistrițeni pe Pietonal noiembrie 16, 2019 - Sute de bistrițeni au așteptat întâlnirea de astăzi cu președintele României, Klaus Iohannis. În scurt timp acesta va ajunge în fața Sălii Polivalente de unde le va vorbi bistrițenilor.
Dr. Radu Elisei: Suntem o echipă extraordinară de chirurgi, la Spital! noiembrie 16, 2019 - În luna august 2018 la Spitalul Județean Bistrița a început să lucreze dr Radu Elisei, medic specialist în chirurgia generală. Acesta a fost prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, vorbind despre activitatea sa și operațiile în premieră făcute la Bistrița. ”Suntem o echipă extraordinară de chirurgi, la Spital!” a spus acesta.
VIDEO: Accident cu victimă încarcerată, la Rebrișoara! noiembrie 16, 2019 - Un accident rutier a avut loc în Rebrișoara. Un autoturism cu semn de începător a intrat din plin în remorca unui tractor, încărcată cu pământ. Un tânăr a rămas încarcerat. 
RECORD de Black Friday: Un bistrițean a cumpărat un televizor de 30.000 de lei noiembrie 16, 2019 - Un bistrițean a bifat unul dintre recordurile înregistrate de Black Friday, după ce a cumpărat un televizor de 30.000 de lei. De unde este cumpărătorul cu mână largă
Rostul de dimineaţă: Prăbuşit la pământ, ca o glazură pe deasupra drumului… noiembrie 16, 2019 - Nu e uşor să-l priveşti în ochi. E de-al drumului. Este din zodia celor care păşesc graţios, te izbesc fulgerător cu o privire şi pleacă elegant mai departe... Fără să întoarcă privirea. Fără să te bage în seamă. Fără să-i pese...
Președintele Iohannis se va plimba mâine pe Pietonal! Între 14.00-15.00 noiembrie 15, 2019 - Președintele Klaus Iohannis va fi mâine în Bistrița-Năsăud, așa cum Bistrițeanul.ro vă anunța încă de luni. Susținătorii candidaturii sale la un nou mandat în fruntea țării, nu puțin în Bistrița-Năsăud după rezultatul obținut în primul tur, îl pot întâlni mâine în centrul Bistriței sau la Sala Polivalentă, acolo unde are loc întâlnirea oficială cu susținătorii săi.
Ioan Turc: Împreună putem trimite PSD să se reformeze în liniște! Cer liberalilor mobilizare totală! noiembrie 15, 2019 - Ioan Turc cere bistrițenilor să trimită PSD-ul să se reformeze în liniște. Liderul PNL BN le solicită membrilor de partid mobilizare totală pentru al doilea tur de scrutin.
Central Motors dă startul la Black Friday! noiembrie 15, 2019 - Black Friday a devenit o tradiție pentru Central Motors, aducând în prim-plan oferte de neratat și în acest an.  Central Motors – dealer autorizat al mărcilor Ford și Hyundai pe plan local – a organizat campanii speciale cu ocazia zilei de Black Friday.
SUPER oportunitate pentru studenţii din Bistriţa! noiembrie 15, 2019 - Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești pentru câteva luni în America și să experimentezi stilul de viață american? Dintr-o dată New York, Las Vegas sau Hawaii nu mai sunt atât de îndepărtate. Studenţii din Bistriţa au la dispoziţie o extraordinară oportunitate:
EXCEPȚIONAL! Un documentar realizat de un bistrițean, difuzat de una dintre cele mai mari platforme de filme din lume noiembrie 15, 2019 - Netflix, una dintre cele mai mari platforme de filme din lume, difuzează un  documentar realizat de un bistrițean. Este vorba despre „București, unde ești?”, realizat de Vlad Petri.