Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  145 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015EVENIMENT: Mâine revine la Bistrița preotul care a făcut senzație astă-vară, în Sala Polivalentă

06/12/2017 17:32:14 Ioana BRADEA  
Întâmpinat cu urale și aplauze, și-a năucit auditoriul vorbind despre profesori, rockeri îndrăciţi, libertate şi măgari, i-a sfătuit pe tineri să spună deschis ce nu le convine în Biserică, fiind unul dintre marii „antrenori” duhovniceşti şi pedagogi rarisimi pe care Biserica Ortodoxă îi are. Mâine, preotul Constantin Necula revine la Bistrița:

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud și Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” Bistrița vă invită joi, 7 decembrie 2017, ora 17:00, la Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” (Bistrița, str. Alexandru Odobescu, nr. 8) la evenimentul cultural „Taina iertării”.

Se anunță o întâlnire extraordinară, căci despre iertare și multe altele va vorbi bistrițenilor părintele Constantin Necula – unul dintre cei mai îndrăgiți preoți din România, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu – invitatul special la Întâlnirea Tinerilor Creştini Ortodocşi din Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului desfășurată astă-vară, în iulie, la Bistrița.

Atunci, la Sala Polivalentă, părintele Constantin Necula a fost întâmpinat cu urale şi aplauze, a vorbit despre şcoala românească, despre importanţa preoţilor care au scris primele manuale şi au înfiinţat primele şcoli, dar a şi recomandat tinerilor să citească două cărţi ale unor autoare de pe meleagurile noastre – Pelinul Negru, scris de Ioana Nicolae şi Mâini cuminţi – scris de Ana Dragu. Mai multe detalii despre extraordinara întâlnire puteți reciti accesând linkul de mai jos:

FOTO/VIDEO: Un preot – întâmpinat cu urale şi aplauze la Bistriţa. Vorbe de duh despre profesori, rockeri îndrăciţi, libertate şi măgari

3554 vizualizari


loading...


00000TainaIertarii.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro