FOTO – Attila e fericit: Căruciorul e ca un bibelou acuma!

FOTO – Attila e fericit: Căruciorul e ca un bibelou acuma!

Căruciorul verde al bistrițeanului Attila Szocs avea nevoie de reparații. Din fericire, există oameni frumoși care știu face pe alții fericiți. Căruciorul a fost reparat, înfrumusețat și făcut chiar mai bun decât înainte. Attila e fericit!

Fericirea vine din lucruri simple! Iar dovada e bistrițeanul Attila Szpcs, care pentru a fi fericit, are nevoie doar de căruciorul lui verde.

Acesta, vechi de aproape 30 de ani, i-a fost cel mai loial prieten, coleg de muncă, partener și sursă de venit. Doar că avea nevoie de reparații capitale.

Despre starea căruciorului, nevoia de reparații și câte face nenea Attila cu el, puteți revedea în materialul de mai jos:

FOTO/VIDEO – Cât de puțin trebuie să faci un om fericit:

Cum Bistrița e plină de oameni cu inimă mare, s-a găsit și cineva care să-i facă o mare bucurie lui Attila.

E un sponsor care vrea să rămână anonim! Mi-a luat căruciorul și l-a făcut ca nou. L-a mai înălțat, i-a pus corniere noi, i-a schimbat stopurile, l-a vopsit. A fost ceva investiție, vă spun eu. Așa, la cum aproximez eu, undeva la două milioane (n.r. 200 de lei) sigur! E ca un bibelou!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Attila Szocs.

Mai mult, bistrițeanul cu inimă mare i-ar fi schimbat și roțile la un alt cărucior, mai mic, pe care Attila îl folosește pentru a transporta apă.

”Cred că am transportat mii de metri cubi de apă, cu căruciorul ăla. Luam apă de la izvor și duceam să ud florile de la bloc. De aia am și câștigat trei concursuri (n.r. Bistrița Verde, organizat de municipalitate) cu ea!” a mai spus nenea Attila.

Nenea Attila a crescut la casa de copii, a avut în grijă 18 copilași de la centre de acest gen, pe perioade scurte. Tocmai de aceea e dornic să ajute pe oricine, mai ales pe cei mai necăjiți. Așa că, folosind căruciorul, cară plasele cu alimente ale bătrâneilor, aduce apă, duce fier vechi și cupru la punctul de colectare de pe Tărpiului, etc.

Dacă nu ați contribuit la renovarea căruciorului, tot aveți cum să-l faceți fericit pe mai departe! Dați-i de lucru! Sunați-l la 0746091907 și el ajută cu mare drag!

Vreau să muncesc până nu mai pot! Încă sunt în forță, așa nu mă las!” a spus bistrițeanul Attila Szocs.

 

VIDEO: Românii, îndemnați de sute de personalități să iasă la vot! În diaspora deja s-au deschis secțiile: noiembrie 22, 2019 - Duminică are loc al doilea tur de scrutin. În diaspora deja s-au deschis secțiile de votare. Mii de români de peste granițele țării și-au exprimat opțiunea. Sute de personalități au încercat să mobilizeze lumea să iasă la vot.
Năsăudeanul care a câștigat la loto 3,7 milioane de euro și-a ridicat premiul. A aflat întâmplător că a câștigat! noiembrie 22, 2019 - Năsăudeanul care a câștigat unul dintre cele mai mari premii din istoria Loteriei Române și-a ridicat premiul. Acesta spune că a aflat întâmplător că a câștigat și că nu este un jucător de loto înrăit.
Aquabis: Se sistează apa potabilă pe o stradă din Beclean noiembrie 22, 2019 - Locuitorii unei străzi din Beclean rămân astăzi, 22 noiembrie, fără apă potabilă.
Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului de Interne să-l demită! În ce condiții: noiembrie 22, 2019 - Prefectul de Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț s-a arătat foarte deranjat după ce ministrul de Interne l-a demis pe prefectul de Harghita pentru cazul ursului rănit lăsat să agonizeze 18 ore pe carosabil. Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului să-l demită, pentru că nici el nu ar fi putut face mai mult în acea situație.
VIDEO: Un invitat de seamă, care să înnobileze sufletele, de Crăciun, la Maieru! noiembrie 21, 2019 - Un invitat de seamă, care să înnobileze sufletele locuitorilor din Maieru, va concerta în localitate, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Apelul primarului Vasile Borş către politicieni:
Medicii bistrițeni n-au cerut vaccinuri pentru difterie! Niciun caz de acest gen, de zeci de ani noiembrie 21, 2019 - La granița de nord a României există riscul de îmbolnăvire cu difterie. În țara noastră nu au mai existat astfel de cazuri de 30 de ani încoace. Totuși, județul nostru nu ar fi amenințat, așa că medicii nu au cerut suplimentarea vaccinurilor. Li s-au dat numai insctrucțiuni, venite de sus: 
Poliția Română NU e Poliția Locală! CUM vrea ministrul de interne să facă diferențierea noiembrie 21, 2019 - Li se spune simplu, polițiști, dar nu sunt toți la fel. Nu au aceleași atribuții. Tocmai de aceea, ministrul de interne vrea să facă o diferențiere între Poliția Română și Poliția Locală. CARE ar fi soluția:
Coordonatorul de joc și fizioterapeutul echipei de handbal Gloria 2018, la Campionatul mondial din Japonia noiembrie 21, 2019 - Doi reprezentanți ai echipei de handbal Gloria 2018 au pornit spre Japonia. Cei doi fac parte din delegația României care va participa la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia.
O mare companie bistrițeană va produce armament, muniție și vehicule militare noiembrie 21, 2019 - Compania Comelf își încearcă norocul în industria militară și se pregătește să producă armament, muniție și vehicule militare. Se pare că bistrițenii se pregătesc să se numere printre cei mai mari furnizori ai Armatei Române.
Astăzi este Happy Day, la Casa EMA! noiembrie 21, 2019 - Doar azi poți lua abonamente la preț redus, așa că nu mai sta pe gânduri și mergi în vizită la Casa EMA!
FOTO: TOP 10 profesori ALTFEL în Bistriţa-Năsăud noiembrie 21, 2019 - Gala Educaţiei 2019: Cinste lor – profesorilor entuziaşti, care nu se tem să fie diferiţi în clasă şi cărora le place să se joace. Şi profesorilor care folosesc noile tehnologii şi stârnesc în elevi motivația de a învăța. Sunt profesorii care caută permanent soluții și nu scuze mai ales în situațiile limită…
V-a fost dor să urcați în Turn? Se redeschide! noiembrie 21, 2019 - Turnul Bisericii Evanghelice a fost închis, la început de septembrie. Deși se anunțau doar două săptămâni, a durat,de fapt, două luni. Municipalitatea a anunțat că turnul va putea fi vizitat din nou. AFLĂ de când:
ALEGERI 2019: Viorica Dăncilă: Democrația înseamnă dezbatere. Klaus Iohannis sfidează românii noiembrie 21, 2019 - Candidatul PSD la funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, a invitat presa marți seară, la Palatul Parlamentului, la o întâlnire deschisă, oferind un model prezidențial de comunicare bazat pe transparență și dialog liber.
Aquabis: Defecţiune pe reţeaua de apă, în Josenii Bârgăului noiembrie 21, 2019 - A apărut o defecţiune pe reţeaua de apă din Josenii Bârgăului, anunţă cei de la Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Profesorul de sport bătăuș se întoarce la catedră! Zeci de copii și elevi din Șanț protestează noiembrie 21, 2019 - Vasile Maternik, profesorul de sport bătăuș care a și fost condamnat după ce a agresat mai mulți copii în timpul orelor, se întoarce la catedră. Zeci de copii și elevi de la școala din Șanț au protestat în această dimineață!