Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  201 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Bistrița are de ieri o terasă superbă! La Amaretto Caffe!

14/07/2017 16:13:18 Claudia ANDRON  
Una dintre cele mai frumoase terase de vară din oraș s-a inaugurat aseară pe str. Alexandru Odobescu, la Amaretto Caffe. De acum, verile vor fi mai frumoase în Bistrița, un arhitect din Bistrița și un designer din Cluj reușind să dea orașului o terasă elegantă, cum rar ai ocazia să întâlnești chiar și în orașele mari.

Dacă la început Amaretto Caffe era doar o cafenea cochetă, cafeaua bună, modul prietenos de servire și micile clipe de răsfăț trăite aici au făcut ca în timp în jurul ei să adune o mulțime de prieteni și chiar să se contureze o mică comunitate. Anii au trecut și prietenii care se întâlneau aici erau tot mai mulți, astfel că micuța terasă amenajată în fața cafenelei era deja prea mică și prea mult expusă la soare în timpul zilei.

După câteva săptămâni de muncă intensă, aseară a fost inaugurată oficial mult așteptata terasă Amaretto Caffe. Proiectul este semnat de un tânăr arhitect din Bistrița - Mircea Moldovan. De partea de design și amenajări s-a ocupat un designer din Cluj - Cristina Stranszki, același designer care acum 12 ani făcea primul său proiect tot la Amaretto Caffe și care a semnat de altfel toate amenajările ulterioare prin care a trecut cafeneaua, răspunzând perfect exigențelor Andreei Bilegan. Cu multă muncă și atenție maximă la micile detalii care fac diferența, a ieșit una dintre cele mai frumoase grădini de vară din Bistrița. Mobilier alb, hortensii colorate ca plante de decor, câteva zone cu gazon, totul într-un mix impecabil, discret, de o eleganță fermecătoare.

Noua terasă se dorește a fi un loc perfect de socializare pentru prieteni, cu muzică discretă, plăcută, vinuri bune, cocktailuri colorate, mâncare rafinată de tip gourmet și multe alte mici răsfățuri pe care le puteți găsi în Bistrița numai în meniul Amaretto Caffe.

Citește și: 

VIDEO/FOTO: Amaretto Caffe are acum un aer franțuzesc! Chef Mihai Neacșu ți-a pregătit un meniu rafinat și accesibil

 

FOTO/VIDEO: 10 ani de răsfăț cu Amaretto Caffe

vizualizariamaretto (8).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (15).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto_32.jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (30).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (34).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (38).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (13).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (9).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (29).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (18).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (5).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (3).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (25).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (27).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (14).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (36).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (2).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (10).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (7).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (33).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (31).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (6).jpg :: Bistriteanul.ro
amaretto (35).jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro