Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne la 0744 391 999! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: 27 de concurenţi din toată ţară au luptat pentru trofeul Festivalului “Valeria Peter Predescu”, într-un concurs maraton de aproape 4 ore
Vitalia și-a plătit redevența către ADI, dar vrea majorarea taxei de colectare!
Eşti în căutarea unui job? Vezi locurile de muncă anunţate prin Bistriteanul.ro:
FANTASTIC. A făcut cercetare în universitatea în care a predat Einstein, a uimit lumea ştiinţei cu descoperirea lui. Şi este din Beclean! (VIDEO)
FOTO: Opt meșteri populari au reprezentat Bistrița la Bruxelles
Flavia Danciu, din Nepal: Când lumea urla, eu îi cântam băiețelului nostru! Nu ne întoarcem acasă! Am fi lași!

  444 vizitatori online


Electro Supermax
Case de marcat fiscale cantare electronice sertare de bani numărătoare de bani si nu numai.
Comautosport
Cea mai extinsa retea de dealeri si service auto din judet poarta un singur nume: Comautosport
Safirelli - Bijuterii by Maris
Vino să ne spui cum iubeşti şi noi îţi vom oferi bijuteria potrivită
Ingrijiri la domiciliu Tiha Birgaului
Îngrijiri medicale la domiciliu Dr. Ene Ovidiu.
Cosmetică Salon Claudia
Tratamente faciale de hidratare şi corectare a imperfecţiunilor.
Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj Filiala Bistriţa
Îngrijiri medicale la domiciliu Pr. Pop Narcis Nicolae.
Gastroenterologie gastroscopie şi colonoscopie
Clinica Sanovil - consultaţii gastroenterologie gastroscopie şi colonoscopie.
Anestezie si terapie intensiva
Sectia anestezie si terapie intensiva Clinica Sanovil.
Salon Claudia
Ștergem anii și cearcănele cu tehnologii cosmetice revoluționare unice în Bistrița
Ecografii Mamare si Mamografie
Consultatii ecografii mamare si mamografie - Clinica Sanovil.
Reumatologie
Clinica Sanovil - consultaţii reumatologie.
Catering Rebrișoreana
Oferim catering în tot județul pentru evenimente (petreceri botezuri înmormântări).
SC.Help Medical SRL
Îngrijiri medicale la domiciliu Dr. Crisan Mihaela Laura.
Dermatologie
Consultaţii deramtologie.
Salon Rebecca
Vrei un look nou care să te reprezinte La Salonul Rebecca te așteaptă o echipă tânără plină de energie iar

REDACȚIA:
Tel: 0744-391999
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Ciorile, ce facem cu ciorile?!

14/04/2013 15:08:48 Andreea BOJOR  
Locatarii unui bloc de pe strada Mesteacănului sunt terorizaţi de ciorile care şi-au făcut cuiburi în copacii din faţa blocului. Oamenii sunt sătui de mizerie şi gălăgie şi speră că vor fi ajutaţi de cei de la primărie să scape de înaripate.

Fac foarte multă mizerie şi gălăgie, se aude chiar şi cu geamurile închise. Am face noi ceva dar cuiburile sunt prea sus şi nu ajungem până la ele”, a povestit un cititor al ziarului Bistriţeanul.ro.

Oamenii sunt exasperaţi de mirosul degajat de murdăria pe care o fac ciorile dar şi de gălăgia care se aude în fiecare dimineaţă când acestea îşi iau zborul şi seara când se întorc la cuiburi.

Acesta nu este singurul loc în care ciorile îşi fac de cap şi terorizeză bistriţenii. În copacii de lângă palatul administrativ dar şi în castanii de pe strada 1 Decembrie şi chiar pe acoperişul Bisericii Evanghelice şi în castanii de lângă, mii de ciori şi-au făcut „casă” după ce în Parcul Municipal nu le mai place să stea deoerece aici se lucrează și mulți copaci au fost puși la pământ.

Locuitorii de pe strada Mesteacănului sunt hotărâţi să ceară ajutorul Primăriei Bistriţa pentru a scăpa de înaripatele gălăgioase care îi terorizează de câteva săptămâni.

1341 vizualizari


IMG_0684.jpg :: Bistriteanul.ro
IMG_0692.jpg :: Bistriteanul.ro
IMG_0688.jpg :: Bistriteanul.ro
IMG_0685.jpg :: Bistriteanul.ro
IMG_0689.jpg :: Bistriteanul.ro
(15/04/2013 20:30:52)
PASARILE AN BN:
MAI -BOGDANE -SANT PASARI TU CRED CA ESTI -BOLNAV:SUBIECTUL ESTE CU TOTUL ALTCEVA :DAR TU CUM ESTI CU CAPUL -ZBURATOR :MAI SANT MEDICI ACOLO UNDE TU LOCUIESTI?PLATESC EU -CONSULTATIA :OK:
(15/04/2013 07:47:49)
Vopsiti-le!
Si le-am spune: papagali, porumbei, stancute poate ;) nicidecum ciori vopsite! Poate s-ar trece si la export si gata cu criza ptr noi! Apai sa nu zic de explozia de pret ptr apartamentele de pe Mesteacanului... El-dorado garantat! Sunt maret ca-s bistritean, fiti la fel!!!
(15/04/2013 07:24:13)
Omeni ce facem cu omeni ? III
Omeni le place mai mult sa stea pe betoane si asfalt in conservele lor miscatoare de cit pe jos sa admira multi copaci si pasarile care vor sa le pune si pe ei la pământ. Pasarile de pe strada Mesteacănului sunt hotărâţi să ceară ajutorul dumnezeului lor pentru a scăpa de ne-aripatele gălăgioase si poluante care îi terorizează de câteva deceni.
(15/04/2013 07:23:36)
Omeni ce facem cu omeni ? II
Ciori sunt exasperaţi de mirosul masinilor si de murdăria pe care o fac omeni in jurul caselor ei dar şi de gălăgia care se aude în fiecare dimineaţă când acestea îşi iau masini multe si merge spre locul de munca şi seara când se întorc la blocuri. Acesta nu este singurul loc în care omeni îşi fac de cap şi terorizeză mediu imprejur. Copacii de sint taiati de primaria şi în castanii si mii de omeni şi-au făcut parcari după ce în Parcul Municipal numai sint asa multi ciopaci cum au fost.
(15/04/2013 07:22:27)
Omeni ce facem cu omeni!?
Locatarii unui copac de pe strada Mesteacănului sunt terorizaţi de omeni care şi-au făcut masina si strazi din faţa blocurilor. Ciori sunt sătui de aerul poluat şi gălăgie noptea cind vor sa dorm şi speră că vor fi ajutaţi de dumnezeu să scape de ne-inaripate. „Fac foarte multă poluare şi gălăgie, se aud chiar cind sint in cuiburile lor pe roti si geamurile lor sint închise. Am face noi ceva dar cuiburile sunt prea mare si nu putem de cit sa ne cacam ajungem pe ele”
(14/04/2013 19:56:17)
cioara-i cioara !
inca nu s-a rezolvat problema cu cainii vagabonzi...care "patruleaza" pe pamant.. avem cam multe asteptari daca pretindem sa se rezolve problema cu ciorile...asta-i cioara ! a alungi de aici ca deranjeaza, pleaca.. in trei zile te trezesti ca deranjeaza pe altii.
(14/04/2013 19:34:53)
In Visoara cu ele
Nu mai is locuri pt anl-uri in Visoara?
(14/04/2013 19:17:29)
ciori
Nici macar d-l primar nu are ABSOLUT NICI O SOLUTIE!!!.Mi-a sugerat sa astept sa se mutre ciorile la groapa ecologica din Tarpiu(probabil ca dansul le v-a face mutatia) sau sa-mi achizitionez(in regim privat) un aparat cu ultrasunete.De ce Primaria nu face asemenea investitie????cand sunt atat de multe reclamatii?Pana la solutionarea problemei le urez somn usor in acompaniament de croncanituri functionarilor din Primarie si bineinteles d-lui Primar!!!
(14/04/2013 17:55:23)
hahhhaahhahhaha
bagabontilor :))
(14/04/2013 17:48:56)
Poi draga Andreea !
Draga Andreea cum ce facem cu ciorile ? Multe sunt in occident ! Celelalte vor pleca si ele ! De ce iti faci griji ? Ai vazut cioara sa moara de foame ? Romani cred ca ai vazut ! Asa ca sa lasam ciorile in plata domnului Cioaba !
(14/04/2013 16:52:30)
Maestra supravietuirii in lumea pasarilor
Mananca orice, fara mofturi, se hranesc cu multe insecte daunatoare pentru culturile agricole, inclusiv hoituri si gunoaie. Cele mai apropiate rude ale ciorilor sunt frumoasele pasari ale paradisului. In Grecia Antica, cioara era consacrata zeitei Atena. Carnea de cioara este mai sanatoasa decat carnea de porc, este comestibila, fiind pe lista a numeroase restaurante exclusiviste din occident. ( http://www.descopera.ro/natura/6849690-60-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-ciori-corbi ).
(14/04/2013 16:22:53)
ei, pako, pako...
Dar ciorile nu sunt si ele niste fiinte minunate, lasate de Dumnezeu? La fel ca si maidanezii? Cine suntem noi sa luam vietile si sa distrugem cuiburile acestor minunate fapturi? Sper sa se autosesizeze organizatiile de protectie a animalelor.
(14/04/2013 15:06:43)
impuscate!
niste pusti cu alice si se rezolva, cel putin temporar :)

CAUTARE
STIRILE DE AZI
20:10 - VIDE - Coldău : Accident mortal! Doi tineri nu au avut nicio șansă în urma impactului cu un parapet metalic
13:49 - Alexandru Toniuc despre taxa de salubrizare: trebuie sa înţelegem că trebuie să plătim pentru serviciile de care beneficiem
12:36 - Recomandări: ce e de făcut în timpul liber la Bistriţa, săptămâna viitoare
11:16 - Lovitură sub centură pescuitului bistrițean...!
10:26 - Manifestul Federeilor. Adulţii care şi-au distrus copilăria în fostele orfelinate şi case de copii vor dreptate!
09:12 - Rondul de dimineaţă: ...Adam şi Eva schimbă replici profunde pe betoanele din Bistriţa...

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2015 Bistrițeanul.ro