FOTO: De Ziua Poliției Române, zeci de polițiști bistrițeni au fost avansați în grad

FOTO: De Ziua Poliției Române, zeci de polițiști bistrițeni au fost avansați în grad

Anul acesta, de Ziua Poliției Române, 30 de polițiști au fost recompensați cu mulțumiri scrise pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea și 58 de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor.

La ceremonia organizată vineri, 23 martie, la sediul inspectoratului, au participat reprezentanții instituțiilor publice cu care colaborăm în vedea asigurării ordinii și siguranței publice, la nivel județean. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de păstrarea unui moment de reculegere pentru polițiștii căzuți la datorie.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Momentul festiv a continuat cu acordarea gradelor profesionale următoare pentru 58 de polițiști. Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați la termen 19 ofițeri de poliție, iar prin Dispoziția Inspectorului șef 39 de agenți de poliție.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obținute în activitate, au fost acordate 30 de recompense, mulțumiri scrise, pentru ofițeri și agenți de poliție.

Victor Ovidiu Frenț, prefectul Judeţului Bistrița-Năsăud, a prezentat mesajul ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, a acordat o diplomă aniversară și a adresat felicitări tuturor poliţiştilor din judeţ, în contextul sărbătoririi celor 196 de ani de existență.

La rândul său, Emil-Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud, a acordat o diplomă aniversară, în contextul celor 50 de ani de la constituirea Poliției Bistrițene cu inspectorat, secții, birouri, precum şi 53 de posturi comunale – adresând felicitările sale tuturor poliţiştilor şi exprimându-și încrederea în profesionalismul lor şi în capacitatea de a le asigura cetăţenilor liniştea de care au nevoie.

Şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Mihai-Ovidiu Lupșa, a prezentat mesajul şefului Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru Cătălin, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, a adresat mulțumiri și felicitări tuturor polițiștilor și le-a mulțumit pentru modul în care își fac meseria.

La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, poliţişti români, oriunde v-aţi afla!

PETIȚIE privind modul dezastruos în care se regularizează râurile din Bistrița-Năsăud noiembrie 12, 2019 - Partidul Verde Bistrița și trei ONG-uri au trimis o petiție către 8 instituții ale statului. Aceștia atrag atenția asupra modului dezastruos în care se fac lucrările de regularizare a râurilor din Bistrița-Năsăud.
La Holistic îți poţi face rapid testul de gripă! noiembrie 12, 2019 - Poate că nu știai, dar între gripă și răceală este o mare și periculoasă diferență! Gripa poate conduce la complicații severe, chiar mortale, precum pneumonie și encefalopatie, în rândul persoanelor vulnerabile, nevaccinate.
Aquabis: Se sistează apa potabilă, azi, în Sângeorz-Băi noiembrie 12, 2019 - Astăzi, 12 noiembrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Sângeorz-Băi. Cât durează remedierea defecţiunii:
A împușcat și ucis cu sânge rece un câine! Acum riscă ani buni după gratii noiembrie 12, 2019 - Un bistrițean riscă să petreacă următorii ani după gratii, după ce în vara anului trecut a împușcat și ucis un câine. Este vorba despre un câine cu stăpân.
MINORĂ dispărută dintr-o casă de tip familial! noiembrie 12, 2019 - Oamenii legii caută o minoră ce a plecat ieri dintr-o casă de tip familial din Teaca. Cei care o văd sunt rugați să anunțe imediat poliția.
Rostul de dimineaţă: Să nu ne uităm tradițiile…! Şi nici bicicleta… noiembrie 12, 2019 - Degeaba ne asaltează globalizarea din toate părţile şi unghiurile posibile... Degeaba încearcă unii să ne servească modernizare la pachet, cu linguriţa sau cu forţa... Bistriţenii fac ce fac şi nu îşi lasă baltă tradiţiile. O demonstrează o fotografie delicioasă – surprinsă de prietenul nostru, Dorin Cîrcu.
FOTO – La un pas de moarte! Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii noiembrie 12, 2019 - În această dimineață un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii. Incidentul s-a petrecut în localitatea Bichigiu.
SURPRIZĂ: Vine Iohannis la Bistrița! noiembrie 11, 2019 - Nici nu și-au revenit bine din bucuria rezultatului de ieri, când au colorat județul în albastru, că liberalii bistrițeni sunt iar în culmea extazului. Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat vizita la Bistrița, pentru această săptămână. AFLĂ care e ziua în care președintele României va veni la Bistrița:
VIDEO. Dr. Cristian Răchitan, la Bistriţa, despre greşeala „enorm de mare” a oamenilor de azi: Aşa apar insatisfacţiile noiembrie 11, 2019 - Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume - dr. Cristian Răchitan - a fost prezent ieri la Bistriţa, la Sinagogă. A vorbit bistriţenilor despre sindronul neurodepresiv, sentimentul împlinirii, dar şi despre greşeala „enorm de mare” a oamenilor de azi care degenerează în boli, insatisfacţii şi nemulţumiri...
FOTO: Acoperit de noroi din cap până-n picioare, dar campion european…! noiembrie 11, 2019 - După zeci de kilometri prin noroaie şi ploi, după ce au străbătut din nou traseele pline de dificultăţi, s-au întors acasă victorioşi! Bogdan Berende, de la Clubul Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud a cucerit încă o medalie de aur! 
Și-a lovit fiul cu securea! Acum e reținut! noiembrie 11, 2019 - Un bărbat din Budac risccă să ajungă după gratii. Asta după ce și-a rănit băiatul...cu securea! Acum e reținut și azi va ajunge în fața instanței.
EXTRA. Sclipirici: spectacol interactiv la Dacia, cu zâne și tărâmuri magice! noiembrie 11, 2019 - Trupa Sclipirici te invită la un spectacol interactiv pentru copii și părinti! Aici ne vom aminti cu toții cum e să fii copil, să te bucuri de zâne și tărâmuri magice! Vi se aşterne la picioare un tărâm magic, unde imaginația nu are limite...!
Peste 100 de buletine eliberate în weekend. Unii n-au mai venit să le ridice: noiembrie 11, 2019 - Datorită alegerilor prezidențiale, la Serviciul de Evidență al Populației s-a lucrat intens. Peste 100 de acte de identitate au fost eliberate. Unii au cerut eliberarea de noi acte, dar n-au mai mers după ele.
Se fac angajări la Amicii Building, IMP România şi Transcarpatica! NOI locuri de muncă, în Bistriţa noiembrie 11, 2019 - Dacă îți place să conduci, eşti responsabil, organizat şi comunicativ, ai toate şansele să-ţi găseşti un loc de muncă la Amicii Building! Se caută şofer categoria B, agent de vânzări, dar şi operatori CNC, ingineri sau bucătari! Vezi ce slujbă ţi se potriveşte:
FOTO: Lecția de ecologie de la Jeica! Și-au scos copiii de 2 ani pentru a-i învăța să iubească natura noiembrie 11, 2019 - 80 de persoane din Jeica au participat la o acțiune de ecologizare a unei porțiuni din deja celebrul drum Via Transilvanica. Printre ei s-au numărat și copii de doi ani, pe care părinții vor să-i învețe să iubească natura încă de mici.