FOTO: Final de campanie electorală PNL la Bistrița!

FOTO: Final de campanie electorală PNL la Bistrița!

Campania electorală a PNL a atins punctul culminant. La finalul perioadei de promovare a partidului și a candidaților, astăzi liberalii au organizat un miting pentru alegerile europarlamentare. A fost prezent și capul de listă, Rareș Bogdan.

Campania electorală a Partidului Național Liberal a ajuns la final. Liberalii bistrițeni au organizat în această seară un miting pe platoul din fața Palatului Culturii. De la întâlnirea cu bistrițenii nu au lipsit președintele PNL Bistrița-Năsăud – Ioan Turc și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. De la acest miting nu putea lipsi capul de listă pentru alegerile europarlamentare, fostul jurnalist Rareș Bogdan. Alături de aceștia au fost și primarul Aradului – Gheorghe Falcă și președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, dar și întreaga echipă de campanie din județul nostru.

Deși vremea nu a fost de partea liberalilor, câteva sute de susținători PNL au fost prezenți la manifestare, cu umbrelele deschise.

Ioan Turc – președintele PNL Bistrița-Năsăud, a declarat în fața celor prezenți că Astăzi, aici, PNL încheie o campanie electorală, credem noi, reușită și o încheie alături de bistrițeni. (…) Dorim să trăim într-o Românie curată, condusă de oameni integri, votăm PNL și spunem DA la referendum! Ce am făcut? Lucruri bune în Parlamentul European!”.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a făcut și el o declarație politică, la finalul căreia i-a îndemnat pe bistrițeni să meargă dumincă la vot.

Sunt aici cu soția și copiii și vă spun că vreau să trăiesc în România și să-mi cresc aici copiii. În 26 mai vom scrie istorie. În 26 mai, vom fi în primul rând. Singurul partid care poate învinge PSD este PNL. Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte! Victorie în 26 mai!”, a spus Robert Sighiartău.

Personajul care a acaparat atenția celor prezenți a fost numărul unu de pe lista candidaților PNL pentru Bruxelles – Rareș Bogdan. La fel ca toți cei care au vorbit înaintea lui, acesta a făcut câteva declarații cu caracter politic, cerându-le bistrițenilor să iasă la vot.

Duminică seara, la ora 21:00, veți face parte din oastea învingătorilor. Vom solicita încă de duminică seara ca PSD și ALDE să părăsească de îndată Palatul Victoria. Românii patrioți au fost umiliți, sfidați, de Dragnea, Codrin Ștefănescu, Mitralieră, Carmen Dan, Dăncilă, de cei care, de doi ani și jumătate, nu sunt preocupați decât de drepturile infractorilor și nu de viața oamenilor cinstiți. (…) Duminică trebuie să fiți conștienți că, dacă nu vom vota în număr mare PNL și socialiștii lui Dragea vor avea un scor mai mare decât al nostru, vor veni vremuri grele: vor încerca să-l suspende pe președintele nostru, vor da ordonanța cu amnistierea. Dumneavoastră puteți să îi opriți! În democrație, hoții stau la pușcărie! România s-a trezit. Aveți încredere! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi. Duminică eliberăm România. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică!”, a spus Rareș Bogdan.

EXTRA: Surprize şi delicatese, la Târgul de carte „CoşBook” acum 55 de minute - „Coșbook", din nou la Bistriţa! Lansări și prezentări de carte și reviste, ateliere (re)creative, dezbateri, întâlniri cu scriitori, poezie și muzică, premii pentru cititori şi expoziții - toate vă stau la dispoziţie, începând de mâine, la Biblioteca Judeţeană.
VIDEO: În amintirea unor fabuloase întâlniri cu prieteni care îşi făceau de cap… acum 2 ore - Ne-a fost dat şi nouă privilegiul de a retrăi câteva fabuloase întâlniri între prieteni! Erau reputaţi industriaşi, oameni de afaceri sau nobili care se întâlneau când la unul, când la altul acasă şi îşi făceau de cap improvizând…
Unul dintre cei mai buni arheologi bistrițeni scapă de închisoare: era acuzat că ar fi ajutat la „dispariția” unor obiecte foarte valoroase acum 3 ore - Trei ani a durat procesul în care Corneliu Gaiu, unul dintre cei mai buni arheologi ai Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, a fost judecat pentru neglijență în serviciu, fiind acuzat că ar fi ajutat la valorificarea unor obiecte arheologice valoroase. Acesta a fost achitat.
VIDEO: Povestea tinerei care s-a autoincendiat: a crescut la casa de copii și are patru copii care au șanse să ajungă tot în sistemul de protecție acum 19 ore - O tânără de 24 de ani s-a autoincendiat noaptea trecută, după o ceartă cu concubinul. Tânăra se află în stare gravă, într-o clinică de arși din București. M. a crescut la casa de copii și la rândul său patru copii care riscă să ajungă tot în sistemul de protecție...
IN-CON-ȘTI-EN-ȚĂ: Transporta porci fără documente de proveniență! acum 19 ore - În contextul în care România încă e amenințată de virusul pestei porcine, un bistrițean a dat dovadă de inconștiență. Acesta a fost prins în timp ce transporta mai mulți porci. FĂRĂ documente legale.
O mămică fericită: La creșa asta e mai frumos ca-n Franța! acum 20 de ore - Se poate și la creșele din Bistrița! Iar o mămică e fericită când își vede fetița curată, hrănită, iubită și veselă. Asta, după experiența îngrozitoare pe care a avut-o la o „creșă bună din Franța”. ”Tu vezi cât e de curat? E impecabil! Uite că se poate! În România...” a scris mămica pe Facebook.
Oaspeţi de seamă! Peste 1500 de saşi din Austria, Germania, Elveţia sau Africa de Sud, sărbătoresc la Bistriţa acum 21 de ore - Oaspeţi de seamă din Austria, Germania, Elveţia, Cnada, SUA sau Africa de Sud vor celebra la Bistriţa, începând de vineri, Întâlnirea Saşilor de pretutindeni.
EMOŢIONANT: Alexandra Corcode, o tânără elevă, doi bunici şi premiul pentru cel mai bun portret din România! acum 22 de ore - Alexandra Corcode, o tânără liceană din Bistriţa a reuşit o perfomanţă incredibilă! A participat la un concurs naţional de arte şi a adus acasă marele premiu! Fotografia şi profilul la care tânăra studiază sunt la poli opuşi, dar pasiunea şi-a spus cuvântul. VEZI povestea din spatele fotografiei câştigătoare.
FOTO/VIDEO: Prima ploaie a venit şi machiajul s-a bulit! acum 23 de ore - Cum era de aşteptat, odată cu venirea ploilor, marcajele rutiere au început să facă şi ele baie. În această situaţie se află şi DN17, pe o porţiune din Livezile. Deşi marcajele au fost refăcute acum trei săptămâni, nu au ţinut decât până la prima ploaie!
SE POATE! O cooperativă agricolă pregătește o fabrică de suc natural de mere, fără conservanți acum 24 de ore - Agricultorii și procesatorii de fructe și legume din județ par să fi înțeles că fără unitate posibilitățile sunt substanțial mai reduse. O cooperativă agricolă din Breaza pregătește o fabrică de suc natural de mere. Investiția s-ar ridica la 220.000 de euro.
FOTO/VIDEO: Ai bijuterii vechi, din aur, pe care nu le mai porți? Schimbă-le cu bijuterii la modă, la Atlantis Gold! acum O zi - Ți-au fost dragi și le-ai purtat cu mândrie, dar s-au stricat sau modelul e învechit! Nicio problemă! Du-ți bijuteriile vechi la Atlantis Gold și ia-ți altele, la modă, din magazinul lor. Găsești zeci de modele, de la firme cu renume. Bijuteriile sunt diversificate, de la inele simple, la lănțișoare personalizate, inele de logodnă, verighete, lingouri pentru economii în aur și chiar cereluși medicinali ce-ți pot fi aplicați de personalul calificat.
EMOȚIONANT – Îl mai știți pe cățelul torturat cu săgeți? Acum e fericit, la o familie ce-l iubește! acum O zi - Un caz din Simionești a oripilat opinia publică, în 2017. Un cățel a fost folosit pe post de țintă, săgețile perforându--i plămânii și scalpul. Printr-o minune a scăpat. Acum, la doi ani de la incident, familia care l-a adoptat îi mulțmește veterinarului ce i-a scăpat viața.
Se întâmplă AZI, în Bistrița! acum O zi - Dacă aveaţi impresia că este rost de plictiseală, azi în Bistriţa – v-aţi înşelat amarnic: avem din nou la dispoziţie câteva evenimente care ne vor ajuta să trecem lejer peste vremea mohorâtă de afară:
TRAGIC! O femeie din Bistrița-Bârgăului s-a ales cu arsuri pe aproape jumătate din corp după ce și-a dat foc acum O zi - O persoană din Bistrița-Bârgăului a ajuns, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgență cu arsuri pe 44% din corp, după ce s-a autoincendiat.
FOTO/VIDEO – Cât de puțin trebuie să faci un om fericit: acum 2 zile - La cei aproape 63 de ani, pe un cer senin și un soare destul de fierbinte pentru mijloc de septembrie, nenea Attila Szocs urcă strada Tărpiului, împingând un cărucior.