FOTO: Final de campanie electorală PNL la Bistrița!

FOTO: Final de campanie electorală PNL la Bistrița!

Campania electorală a PNL a atins punctul culminant. La finalul perioadei de promovare a partidului și a candidaților, astăzi liberalii au organizat un miting pentru alegerile europarlamentare. A fost prezent și capul de listă, Rareș Bogdan.

Campania electorală a Partidului Național Liberal a ajuns la final. Liberalii bistrițeni au organizat în această seară un miting pe platoul din fața Palatului Culturii. De la întâlnirea cu bistrițenii nu au lipsit președintele PNL Bistrița-Năsăud – Ioan Turc și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. De la acest miting nu putea lipsi capul de listă pentru alegerile europarlamentare, fostul jurnalist Rareș Bogdan. Alături de aceștia au fost și primarul Aradului – Gheorghe Falcă și președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, dar și întreaga echipă de campanie din județul nostru.

Deși vremea nu a fost de partea liberalilor, câteva sute de susținători PNL au fost prezenți la manifestare, cu umbrelele deschise.

Ioan Turc – președintele PNL Bistrița-Năsăud, a declarat în fața celor prezenți că Astăzi, aici, PNL încheie o campanie electorală, credem noi, reușită și o încheie alături de bistrițeni. (…) Dorim să trăim într-o Românie curată, condusă de oameni integri, votăm PNL și spunem DA la referendum! Ce am făcut? Lucruri bune în Parlamentul European!”.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a făcut și el o declarație politică, la finalul căreia i-a îndemnat pe bistrițeni să meargă dumincă la vot.

Sunt aici cu soția și copiii și vă spun că vreau să trăiesc în România și să-mi cresc aici copiii. În 26 mai vom scrie istorie. În 26 mai, vom fi în primul rând. Singurul partid care poate învinge PSD este PNL. Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte! Victorie în 26 mai!”, a spus Robert Sighiartău.

Personajul care a acaparat atenția celor prezenți a fost numărul unu de pe lista candidaților PNL pentru Bruxelles – Rareș Bogdan. La fel ca toți cei care au vorbit înaintea lui, acesta a făcut câteva declarații cu caracter politic, cerându-le bistrițenilor să iasă la vot.

Duminică seara, la ora 21:00, veți face parte din oastea învingătorilor. Vom solicita încă de duminică seara ca PSD și ALDE să părăsească de îndată Palatul Victoria. Românii patrioți au fost umiliți, sfidați, de Dragnea, Codrin Ștefănescu, Mitralieră, Carmen Dan, Dăncilă, de cei care, de doi ani și jumătate, nu sunt preocupați decât de drepturile infractorilor și nu de viața oamenilor cinstiți. (…) Duminică trebuie să fiți conștienți că, dacă nu vom vota în număr mare PNL și socialiștii lui Dragea vor avea un scor mai mare decât al nostru, vor veni vremuri grele: vor încerca să-l suspende pe președintele nostru, vor da ordonanța cu amnistierea. Dumneavoastră puteți să îi opriți! În democrație, hoții stau la pușcărie! România s-a trezit. Aveți încredere! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi. Duminică eliberăm România. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică!”, a spus Rareș Bogdan.

Program prelungit la Pașapoarte! acum 10 minute- Fiindcă în lunile iulie și august e un val mai mare de cereri de eliberare a pașapoartelor, s-a decis prelungirea programului de lucru. Mai mult, programările se pot face online și chiar de la o zi la alta!
FII REPORTER: Alooo, Dorel?! Ți-au căzut cablurile și le-ai uitat pe jos…! acum 51 de minute- Dorel a comis-o din nou! De această dată pe strada Solomon Haliţă, unde a reabilitat un bloc, uitând cablurile spânzurate peste maşini, lăţite pe stradă sau peste pubela de gunoi...!
Ce avere au miniștrii din Bistrița? Unul dintre ei și-a triplat contul din bancă într-un singur an acum 2 ore- Case, terenuri și conturi groase în bancă. Cu asta se pot lăuda cei doi miniștri din Bistrița, Ioan Deneș și Daniel Suciu. Unul dintre ei a reușit să-și tripleze contul din bancă într-un singur an.
Bacalaureat 2019: Elevii din Sîngeorz şi Maieru susţin examenul de Bacalaureat în Năsăud acum 3 ore- 1840 de absolvenţi de liceu din promoţia curentă şi încă 298 de restanţieri din anii anteriori vor susţine probele scrise ale examenului de Bacalaureat în judeţul nostru. Elevii din Sângeorz şi Maieru vor da examen în deplasare.
FOTO: Femeie din Căianu Mic, accidentată la Nima acum 4 ore- Un autoturism s-a răsturmat și o femeie din Căian a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat în localitatea Nima, din cauza neatenției în trafic. 
AUDIO: Scandal la Consiliul Județean pe ideea privatizării firmei LDP, care a ieșit tot în pierdere! acum 5 ore- Președintele Consiliului Județean a propus un proiect prin care să se demareze un proces de privatizare a S.C. Lucrări Drumuri și Poduri. De aici s-a declanșat un adevărat scandal între consilierii PNL și Radu Moldovan. ”Sloganurile și populismele nu-și au locul aici. Nu veniți cu bla bla bla”VS ”LDP e în prag de faliment pentru că managementul e prost, că aici lucrează oameni incompetenți, puși în funcții pe pile, relații, neamuri”.
Aquabis: Se sistează apa pe câteva străzi în Ilva Mică acum 6 ore- Câteva străzi din Ilva Mică rămân astăzi fără apă potabilă, pentru câteva ore. Măsura este necesară pentru pentru remedierea unei avarii accidentale pe conducta de apă.
O pagina de Facebook se ambiționează să „desființeze” Poliția Locală. Până una alta, instituția nu există în mediul virtual… acum 6 ore- Un bistrițean s-a ambiționat, printr-o pagină de Facebook, să desființeze Poliția Locală, pe care o consideră o instituție parazitară. În timp ce pe Facebook se cere desființarea instituției, Poliția Locală este absentă total din mediul virtual. O nouă pagină de Facebook adună like-uri de la începutul acestei luni. Este vorba despre „Bistrița trezește-te!”, o pagina...
ISJ: Peste 300 de corigenţi au ratat Evaluarea Naţională în acest an. Câte contestaţii s-au depus acum 21 de ore- ISJ: Peste 300 de corigenţi au ratat Evaluarea Naţională în acest an. Este vorba despre un procent de 13, 9% - în scădere faţă de anul trecut, când s-au înregistrat 19,6% corigenţi. Câte contestaţii s-au depus:
Bistrița-Năsăud, la coada clasamentului când vine vorba de elevi de 10 la Evaluarea Națională acum 22 de ore- Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cele mai puține medii de 10 la Evaluarea Națională din acest an. Doar trei eleve din județ au reușit să obțină 10 pe linie.
VIDEO: Prefectul i-a muştruluit pe şefii de instituţii care au ratat Ziua Drapelului acum 23 de ore- Întâlnirea a debutat cu „stângul” pentru unii dintre reprezentanţii instituţiilor guvernamentale care au fost serios muştruluiţi de prefectul judeţului – Ovidiu Frenţ. Acesta s-a arătat dezamăgit pentru că şefii unor instituţii au chiulit de la ceremonia organizată de Ziua Drapelului.
Ați auzit? Și-a făcut Supercom Tel Verde! Sunați-i, gratuit, de câte ori vedeți că nu-și fac treaba! acum O zi- Să vezi și să nu crezi! Cei de la Supercom chiar vor să-i ajute pe cetățeni. Până acolo le-a mers bunăvoința, încât și-au făcut linie telefonică gratuită. Numa' să-i puteți suna și să le spuneți că și-au făcut treaba bine. Sau să-i întoarceți înapoi! Depinde cum prestează, bineînțeles!
FOTO: Cade tot câte-un sistem informatic! A venit rândul celor de la Finanțe! acum O zi- Nervii cetățenilor continuă să fie întinși la maxim, în continuare, din cauza sistemelor informatice. După problemele de la APIA, apoi de la medicii de familie și farmacii, a sosit și rândul Finanțelor. Ieri, zeci, chiar sute de contribuabili au plecat de la ANAF BN, pomenind toți sfinții.
Cel de-al doilea cinema din Bistrița se deschide în toamnă! Cu ce surprize vine: acum O zi- Cel de-al doilea cinema din Bistrița își deschide porțile în toamnă. Happy Cinema va fi situat în mall-ul de lângă piața de la ruși, Bistrița Retail Park, și vine cu dotări surpriză.
Se deschide Aventura Parc! Dar numai cinci zile pe săptămână! acum O zi- Bistrițenii vor avea ocazia să se distreze ”la înălțime”, în Aventura Parc. Traseele prin copaci îi vor aștepta pe aventurieri, începând de sâmbătă. Totuși, parcul va fi deschis doar cinci zile pe săptămână. AFLĂ și ce tarife se percep: