Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  593 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Fructele şi legumele – vedete de sezon la Beclean

27/10/2016 10:03:33  
Punctul culminant al evenimentului a fost chiar inedita expoziţie de legume şi fructe organizată de cei mici, cu sprijinul părinţilor. Aceasta a surprins prin diversitatea şi bogăţia exponatelor, prezentate atât în forma lor „reală”, cât şi artistică. Fructele şi legumele au fost donate Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Beclean.

La Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” Beclean se implementează proiectul „Fructele şi legumele – vedete de sezon” şi are ca obiectiv principal promovarea și încurajarea consumului de fructe în rândul elevilor.

Proiectul i-a implicat pe cei mai mici şcolari şi a debutat cu vizionarea unui filmuleţ educativ „Povestea legumelor lăudăroase” şi dezbaterea având ca temă importanţa consumului de fructe şi legume în alimentația de zi cu zi.

Învăţarea unui cântec despre fructe, expoziţia de creaţie plastică şi abilităţi practice „Bogăţiile toamnei”, reţetele culinare care au ca ingredient principal fructe sau legume, „cărticica” despre fructul preferat – au fost doar câteva puncte de reper stabilite de cadrele didactice Adina Marcu, Margareta Lazăr, Ileana Cristea şi Veturia Seserman pentru implementarea cu succes a proiectului.

Punctul culminant al activităţilor l-a constituit expoziţia de legume şi fructe organizată de cei mici, cu sprijinul părinţilor. Aceasta a surprins prin diversitatea şi bogăţia exponatelor - prezentate atât în formă "reală", cât şi artistică.

Fructele şi legumele expuse au fost donate Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Beclean, iar activitatea s-a încheiat cu o degustare de mere „dulci şi zemoase”.

Echipa de implementare a proiectului consideră că activităţile organizate vor avea un impact pozitiv, elevii conştientizând necesitatea consumului de fructe şi legume, beneficiile unor deprinderi de alimentaţie corectă şi a unui comportament responsabil pentru menţinerea stării de sănătate.

Proiectul „Fructele şi legumele – vedete de sezon” se bucură de sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

1547 vizualizarigsBeclean_4.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_8.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_7.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_3.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_2.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_9.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_0.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_5.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_6.jpg :: Bistriteanul.ro
gsBeclean_1.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro