Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  203 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Gregorian Bivolaru a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița!

13/09/2017 11:36:59 Bianca SARA  
UPDATE VIDEO: În urmă cu puțin timp, liderul spiritual MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița, unde se afla de la începutul acestui an.

Gregorian Bivolaru este, începând de astăzi, un om liber, fiind eliberat condiționat din Penitenciarul Bistrița unde fusese transferat la începutul acestui an.

Judecătorii au admis cererea de eliberare condiționată făcută de avocații liderului spiritual, iar procurorii nu au contestat decizia, astfel că aceasta a rămas definitivă.

Gregorian Bivolaru a fost așteptat de mai mulți apropiați, care l-au ajutat cu bagajele. La penitenciar și-au făcut apariția și doi admiratori, care au susținut că au aflat de la televizor că Guru este eliberat astăzi și au vrut să îl vadă.

Liderul spiritual a fost sărac în declarații, răspunzând monosilabic la câteva dintre întrebările puse de jurnaliști. Acesta a spus că se consideră nevinovat și că își va petrece timpul scriind cărți. Întrebat dacă va acționa statul român în judecată, cum a susținut în urmă cu câteva luni, acesta a răspuns că nu.

„S-au îndeplinit condițiile prevăzute din spețele legale din Codul Penal. În special fracția de o treime din pedeapsă, pe care dânsul a executat-o la zi, precum și neîncălcarea regulamentului. Plus că are peste 60 de ani și execută o treime din pedeapsă, după Codul Penal vechi”, a declarat Aris Cupșa, unul dintre avocații liderului spiritual.

Potrivit acestuia, Gregorian Bivolaru a cerut să i se permită să lucreze pe perioada de detenție, însă cererea i-a fost respinsă. De asemenea, liderul spiritual a profitat de perioada petrecută în penitenciar pentru a mai scrie cărți. Acestea însă n-au fost considerate „lucrări științifice” de către comisia specială.

VEZI IMAGINI CU LIDERUL SPIRITUAL LA IEȘIREA DIN PENITENCIAR, ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI JOS:

7275 vizualizariIMG_5046.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_5042.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_5038.JPG :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro