FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

„Domnule primar Ovidiu Crețu sau Cristian Niculae – care vreți să primiți și să achitați facturi de la service? În minunatul nostru oraș plătești loc de parcare ca să fii sigur că ai unde să lași mașina, dar siguranța nu o garantează nimeni…!”

Acesta este mesajul revoltat al Getei Sîngeorzan din Bistrița care și-a lăsat mașina pentru câteva minute în parcare, lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”: la întoarcere, se pare că a găsit mașina zgâriată de motocoasa celor de la Primărie, aflați acum în plină campanile de cosit iarba în Bistrița.

Ca proprietar de mașină îmi vine să urlu de multe ori. Sunt multe situații care îi disperă pe șoferi în acest oraș, dar să mă trezesc cu pagube din cauza angajaților Primăriei, chiar nu mă așteptam! Pe lângă faptul că la orele când intră și ies copiii de la Generală Numărul 6 nu poți să intri sau să ieși din parcare – se pare că trebuie să-i și pândim pe angajații Primăriei care vin la cosit. Și să fugim din calea lor!”, mai scrie revoltată bistrițeanca.

Ea admite că le-o fi greu angajaților să-i anunțe pe oameni când anume vin la cosit, dar nu înțelege cum își permit să-și bată joc de bunurile oamenilor.

Chiar nu ați putut feri mașina? E un ac în iarbă și nu ați văzut că o zgâriați? Lasă frate să crească iarbă dacă te doare mâna să o rupi, dar nu intra cu motocoasa așa aproape încât să zgârii și să crapi spoilerul mașinii! După voi – potopul! Cred că vă amuză mașinile zugrăvite de iarba tăiată și lovite de pietre sau de coasele voastre! Ei bine eu aș vrea doar să vă asumați distracția și să plătiți pagubele!”, a mai scris bistrițeanca pe pagina sa de socializare.

Unul dintre comentatori a subliniat că motocoasa nu poate ajunge atât de sus încât să facă asemenea zgârieturi. „În plus, motocoasa are și o apărătoare, tocmai ca să nu atingă lucrurile pe lângă care cosește. Iarba da, o împrăștie prin toate părțile, dar zgârieturile nu pot fi de la motocoasă. Decât dacă s-au făcut intenționat”, a mai remarcat comentatorul.

Un alt cititor a punctat, de asemenea, că în părculețul din spatele farmaciei din Decebal au fost plantați câțiva pomișori pe care angajații Primăriei, veniți la cosit, i-au tăiat cu coasa fără să stea pe gânduri…

Sursa FOTO @ Facebook

Obediența jandarmilor atinge noi cote: Gata să calce trei oameni, pe trecere, ca să nu-și supere șefii acum 4 ore - Amintirile din 10 august sunt încă vii! Și mulți când văd uniforma de jandarm, fac legătura, involuntar, cu acea zi! Dacă la Bistrița, jandarmii păreau să fie mai ”friendly”, azi s-a demonstrat că atunci când boss-ul de la capitală e prin preajmă, se uită de omenie și bun simț. Jandarmii bistrițeni au ridicat ștacheta! Au fost gata să calce trei oameni pe o trecere de pietoni! Numa să nu-i supere pe ăi mai mari!
FOTO: Bărbat mușcat de viperă la o stână în Ciosa acum 6 ore - Un bărbat a fost mușcat de o viperă la o stână din localitatea Ciosa, în timp ce muta niște lemne. Din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol.
VIDEO -Răzvan Cuc: Centură pentru Năsăud și urgentarea documentației pentru Autostrada Nordului și centura Bistriței acum 9 ore - În urma protestului #șîeu, Autostrada Nordului care va trece și prin Bistrița a fost aprobată rapid. Prezent în micul burg bistrițean, ministrul transporturilor Răzvan Cuc a spus că s-a urgentat documentația pentru drumul de mare viteză, dar și pentru centura orașului. Și la Năsăud vom avea o centură, promite Cuc.
Concurenţă acerbă: Aproape 36 de candidaţi luptă pentru un post! acum 10 ore - 48 de posturi sunt titularizabile, în acest an, în Bistriţa-Năsăud iar la Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud s-au înscris iniţial 566 de candidaţi. Cei mai mulţi visează la un post de învăţător.
FOTO/VIDEO: A-nceput conferința de alegeri în cadrul PSD BN! Radu Moldovan, reales președinte acum 11 ore - Filiala județeană a PSD își alege azi conducerea, secretarul, etc. Conferința a început la ora 15.00 și la eveniment sunt prezenți inclusiv premierul României și o suită de miniștri. 
Colț foto cu prințese celte sau nimfe dace – surprize inedite la Festivalul Celtic din acest weekend acum 12 ore - Weekendul acesta, complexul Băile Figa de lângă Beclean găzduiește cea de-a 6-a ediție a Festivalului Celtic. Pe lângă artiștii internaționali invitați să cânte, organizatorii au pregătit și alte surprize, printre care un colț foto celtic, cu prințese celte sau nimfe dace, unde participanții vor putea face fotografii printate pe loc.
VIDEO- EXCLUSIV: Belgianul a fost scăpat de polițiști din mâinile ciobanilor acum 13 ore - Apar noi detalii în cazul belgianului bătut de ciobani. După ce a fost snopit în bătaie, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat ”sechestrat” până au ajuns polițiștii. Deși initial acesta a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.
Mii de credincioşi sunt aşteptaţi la hramul Mănăstirii „Sfântul Ilie” din Nuşeni acum 14 ore - Sărbătoare mare - mâine, la Mănăstirea „Sfântul Ilie” din Nușeni, care îşi sărbătorește hramul şi îşi va deschide din nou porţile pentru mii de credincioşi. Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa, Arhiepiscopul Andrei Andreicuţ.
VIDEO: Andra, invitată specială la Zilele comunei Prundu Bârgăului! Ce alte surprize pregăteşte primarul Doru Crişan acum 15 ore - În premieră, Zilele comunei Prundu Bârgăului vor fi organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean, într-o formulă inedită. Printre invitaţii speciali se numără şi îndrăgita solistă Andra.
GRAV! Elevii slabi lăsați corigenți să nu „păteze” rata de promovabilitate a școlii? Ministerul Educației promite verificări la sânge acum 16 ore - Ministerul Educației va lua la puricat Inspectoratele Școlare Județene din 17 județe, după ce procentul corijenților în ciclul gimnazial a crescut îngrijorător. Printre aceste județe se numără și Bistrița-Năsăud. Reprezentanții ministerului se tem ca elevii mai slabi să nu fie ținuți departe de Evaluarea Națională pentru a nu strica rata de promovabilitate a școlii.
Aquabis: Se sistează apa în Bistriţa Bârgăului, pentru câteva ore acum 17 ore - Astăzi, 19 iulie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Bistriţa Bârgăului. Care este motivul:
VIDEO ȘOCANT: Motociclist belgian zdrobit în bataie de ciobani la Colibița acum 17 ore - Suntem departe de civilizație, iar ciobanii din Colibița și mai departe! Un belgian a fost bătut cu bestialitate ieri de câțiva ciobani după ce s-a dus să le ceară scuze că s-au speriat caii de sunetul motoarelor.
Dăncilă și Teodorovici, azi, la Bistrița! acum 18 ore - Premierul Viorica Dăncilă va fi prezent azi la Bistrița. Vizita acesteia e prilejuită de alegerile PSD BN. Alături de ea vor mai sosi la Bistrița o suită de miniștrii, printre care și Eugen Teodorovici.
FURIE. Examenele naţionale, privite din interior. Erori umane, subevaluări, supraevaluări. Malpraxis… acum O zi - „An de an - aceeași poveste. Erori umane, se spune. Subevaluări (elevi notați cu 4,70, deci picați, care după contestație obțin 5,80 sau 9), supraevaluări. E de fapt malpraxis. E ca atunci când mergi la medic și-ți greșește diagnosticul. Și te dai de ceasul morții și apoi te duci la alt medic care îți spune să te liniștești că nu e nimic grav..."
VIOLENȚA în familie: Două ordine de protecție emise în 24 de ore acum O zi - Din nefericire, cazurile de violență în familie sunt tot mai dese. Din fericire, există o măsură la îndemână, introdusă prin lege, de curând. În 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție. Doi bărbați și-au bătut soțiile.