FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

„Domnule primar Ovidiu Crețu sau Cristian Niculae – care vreți să primiți și să achitați facturi de la service? În minunatul nostru oraș plătești loc de parcare ca să fii sigur că ai unde să lași mașina, dar siguranța nu o garantează nimeni…!”

Acesta este mesajul revoltat al Getei Sîngeorzan din Bistrița care și-a lăsat mașina pentru câteva minute în parcare, lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”: la întoarcere, se pare că a găsit mașina zgâriată de motocoasa celor de la Primărie, aflați acum în plină campanile de cosit iarba în Bistrița.

Ca proprietar de mașină îmi vine să urlu de multe ori. Sunt multe situații care îi disperă pe șoferi în acest oraș, dar să mă trezesc cu pagube din cauza angajaților Primăriei, chiar nu mă așteptam! Pe lângă faptul că la orele când intră și ies copiii de la Generală Numărul 6 nu poți să intri sau să ieși din parcare – se pare că trebuie să-i și pândim pe angajații Primăriei care vin la cosit. Și să fugim din calea lor!”, mai scrie revoltată bistrițeanca.

Ea admite că le-o fi greu angajaților să-i anunțe pe oameni când anume vin la cosit, dar nu înțelege cum își permit să-și bată joc de bunurile oamenilor.

Chiar nu ați putut feri mașina? E un ac în iarbă și nu ați văzut că o zgâriați? Lasă frate să crească iarbă dacă te doare mâna să o rupi, dar nu intra cu motocoasa așa aproape încât să zgârii și să crapi spoilerul mașinii! După voi – potopul! Cred că vă amuză mașinile zugrăvite de iarba tăiată și lovite de pietre sau de coasele voastre! Ei bine eu aș vrea doar să vă asumați distracția și să plătiți pagubele!”, a mai scris bistrițeanca pe pagina sa de socializare.

Unul dintre comentatori a subliniat că motocoasa nu poate ajunge atât de sus încât să facă asemenea zgârieturi. „În plus, motocoasa are și o apărătoare, tocmai ca să nu atingă lucrurile pe lângă care cosește. Iarba da, o împrăștie prin toate părțile, dar zgârieturile nu pot fi de la motocoasă. Decât dacă s-au făcut intenționat”, a mai remarcat comentatorul.

Un alt cititor a punctat, de asemenea, că în părculețul din spatele farmaciei din Decebal au fost plantați câțiva pomișori pe care angajații Primăriei, veniți la cosit, i-au tăiat cu coasa fără să stea pe gânduri…

Sursa FOTO @ Facebook

Apa de ploaie ne va arde la buzunar! acum 5 ore- Bistrițenii trebuie să-și pună bani deoparte pentru cheltuielile imediat următoare. Apa de ploaie ne va arde la buzunare. Iar valoarea facturilor ce vor trebui plătite în lunile mai și iunie va fi mult mărită. Nu se întrevede nicio reducere. 
FII REPORTER: Scumpă apa la Jelna! Pardon, benzina! acum 6 ore- Un bistrițean ar fi plătit 100 de lei pentru 17 litri de...apă! Teoretic de la pompă ar fi trebuit să curgă benzină. Însă când a golit rezervorul, stupoare! Nici nu a fost de mirare că mașina i s-a oprit!
Ce faci dacă te prind tunetele și fulgerele pe munte? Află răspunsurile la „Școala de mers pe munte” acum 7 ore- „Școala de Mers pe Munte” te învață să asculți muntele! Proiectul Asociației Tășuleasa Social continuă și ajunge la ediția cu numărul 5. Anul acesta, 200 de persoane din toată țara și din Republica Moldova vor avea ocazia să afle secretele muntelui.
FOTO: Imagini spectaculoase din Bistrița-Năsăud, premiate la Fotogeografica, în București! acum 8 ore- Peste 1200 de fotografii au ajuns în acest an la Fotogeografica, unul dintre cele mai importante saloane de fotografie din țară, iar printer premianți se află și doi fotografi din Bistrița, în timp ce un tânăr din Lunca Ilvei a ajuns cu fotografiile sale în catalogul expoziției.
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (2) acum 9 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt elementele de politică externă care pot afecta securitatea Uniunii Europene, dar și aspectele pentru care parlamentarii PMP vor milita în Parlamentul European.
Ștafeta Ciclistă SM mobilizează și unește oameni! acum 9 ore- „Ștafeta Ciclistă SM”, o campanie organizată de Asociația de Scleroză Multiplă din România ajunge la Bistrița! Aproape 100 de cicliști vor pedala în scopul informării și conștientizării comunității cu privire la maladia Sclerozei Multiple.
Noi drumuri județene vor fi modernizate. VEZI care sunt acestea: acum 10 ore- Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud continuă lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri judeţene. Acest lucru face parte din proiectul de conectare la reţeaua trans-europeană de transport (TEN-T). VEZI ce drumuri vor fi refăcute:
ATENȚIE! Viperele au ieșit la plimbare prin Colibița! acum 11 ore- Existența viperelor în Colibița nu e o noutate. Doar că acestea au ieșit ”din hibernare” de curând și au pornit la plimbare. Ce trebuie să faceți dacă vă întâlniți cu un astfel de exemplar:
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (1) acum 11 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt principalele elemente ce ghidează Planul de Acţiune Parlamentară al europarlamentarilor PMP.
Miting electoral: Rareș Bogdan (PNL) vine mâine la Bistrița! acum 12 ore- „Rareș Bogdan vine alături de bistrițeni! Vă aşteptăm pe platoul din fața Palatului Culturii!”, anunță PNL Bistrița-Năsăud.
Verifică rapid și ușor dacă ești asigurat și ai card de sănătate: acum 12 ore- Acum aveți posibilitatea de a verifica dacă sunteți asigurat și aveți card de sănătate emis. CNAS vă explică ce trebuie să faceți pentru a verifica. Plus pașii pe care trebuie să-i urmați în funcție de situația în care vă încadrați.
Aquabis: Se sistează apa în Dorolea și Valea Poenii acum 13 ore- Locuitorii din Dorolea și Valea Poeni au rămas fără apă potabilă încă de ieri seară. Aquabis Bistrița a fost nevoită să sisteze apa până joi, 23 mai. Care este motivul:
L-ați văzut pe Posh? Recompensă 2.000 de euro pentru cine îl aduce acasă! acum 13 ore- Informația dispariției lui Posh a făcut deja înconjurul întregii țări, dar fără succes. Stăpâna câinelui, o cunoscută handbalistă, oferă o recompensă uriașă. L-ați văzut?
Biciclist accidentat grav, lângă Teraplast acum 14 ore- Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în zona Teraplast. Un biciclist a fost lovit de o mașină care a pătruns pe contrasens. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest.
Ioan Turc – PNL: Sistemul de gestionare al apelor pluviale din Bistrița este „varză”! acum O zi- Astăzi, orașul Bistrița localitățile componente au fost blocate în câteva minute de la începerea ploii. Ioan Turc (PNL) dă vina pe sistemul de gestionare a apelor pluviale și solicită sprijin din partea județelor învecinate.