Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Se fac angajări la Selgros, Filadelfia Group, Leoni Bistriţa şi Metropolis!
FOTO/VIDEO - Povestea spectaculosului vin de Dumitra continuă! Cum a revitalizat un inginer de 78 de ani un vin demult uitat
În Bistrița-Năsăud nu locuiesc persoane refugiate! Mai mult, numărul de străini înregistrați în județul nostru a scăzut
FOTO/VIDEO: Cele mai frumoase voci, într-un spectacol răscolitor, plin de căldură şi lumină
Vara e altfel pe terasa Metropolis: Vinuri de Lechința și Jelna și bucătăria mediteraneană de la Academia del Gusto!
VILLA: Bistrița are cel mai exclusivist restaurant din județ, chiar în casa locuită de primul arhitect al orașului!

  204 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Motocicleta i-a dat cele mai tari senzații! Comura s-a întors din Austria cu gândul de a merge și anul viitor!

18/06/2017 10:27:41 Ana ȘTEFĂNEL  
1.550 de motocicliști s-au înscris la una dintre cele mai grele competiții din lume: Erzberg Rodeo, Austria. Bistrițeanul Mihai Noghi (Comura) și-a făcut curaj și s-a înscris în concursul unde o jumătate de secundă te poate costa 300 de poziții în clasament.

Erzberg Rodeo 2017 are loc în Austria zilele acestea. Competiția este organizată de Red Bull și este una dintre cele mai grele din lume. Mai multe detalii, AICI.

Bistrițeanul Mihai Noghi e primul din județ care se avântă într-o asemenea competiție. Cunoscut printre motocicliști și cu multă experiență, s-a înscris în concurs și a avut parte de experiența vieții lui.

„E un concurs incredibil de frumos, dar și incredibil de greu. Am făcut ce mi-am propus, să particip la unul dintre cele mai grele concursuri de hard enduro din lume. Nu am avut experiența necesară să pot să fiu mai în față, dar știu ce am de făcut până anul viitor, cum trebuie să mă pregătesc, ce cauciucuri să folosesc, ce presiune în roți și alte setări pentru motocicletă. Lupta a fost foarte strânsă. Se califică 500 din 1.550 câți au participat. Timpii sunt foarte apropiați, între primul și cel de pe locul 500 e diferență de doar 3 minute și 30 secunde. Dacă motocicleta nu e setată pentru acest tip de cursă, pierzi pe viraje, care sunt zeci. Câte o jumătate de secundă pe viraj te poate costa 200-300 de poziții în clasament”, a povestit Mihai Noghi (Comura) pentru Bistrițeanul.ro.

Chiar dacă acum nu a reușit să treacă de etapa calificărilor, motociclistul abia așteaptă să se întoarcă în competiție anul viitor. Experiența l-a ajutat ca un antrenament, astfel încât are planuri mari pentru anul următor.

10646 vizualizaricomura-02.jpg :: Bistriteanul.ro
comura-03.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro