FOTO: O echipă de bistrițeni, cea mai bună patrulă Airsoft din România!

FOTO: O echipă de bistrițeni, cea mai bună patrulă Airsoft din România!

Șapte echipe s-au întrecut ieri, la Cluj, în competiția sportivă Patrula Airsoft România. Bistrițenii au reușit să străbată cele 10 probe în mai puțin de o oră, deși au avut și probleme tehnice. Astfel, au ocupat locul I, cu mândrie!

Șapte echipe a câte șase jucători s-au întâlnit ieri la Cluj, în pădurea Baciu, la cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv Patrula Airsoft România.

Astfel, au intrat în competiție, alături de Battlefield Bistrița, echipe de airsoft din Brașov, Făgăraș, Miercurea-Ciuc, Mediaș, Suceava și Deva.

Echipele parcurg un traseu stabilit și cunoscut doar de organizatori. Acestea pornesc pe rând, la interval de 30 de minute, iar pe traseu trec prin anumite probe cum ar fi TIR STATIC, CUIB MITRALIERĂ, SNIPER, ARUNCARE GRENADĂ, MEDIC, AMBUSCADĂ, TRANSPORT VIP, PUȘCAȘ, NAVIGAȚIE ȘI ELIBERARE OSTATIC. Tot traseul este contra timp și durează în jur de o oră și câteva minute. Noi am scos cel mai bun timp, 59 de minut și 35 secunde, chiar dacă o replică de airsoft s-a defectat și s-au pierdut câteva minute bune la remedierea problemei”, au explicat băieții de la Battlefield Bistrița.

Astfel, Clubul Sportiv de Airsoft din Bistrița a luat locul I la acestă ediție, participând cu Team Leader – Arseni Claudiu, Pușcaș – Pintican Adi, Medic-Cotu Claudiu, Navigator – Radu Irinel, Grenadier – Cozma Alin și Sniper – Iacob Radu.

Pe locul II a fost echipa Airsoft Team Mediaș, iar pe locul III a fost clasată echipa Spartan Six din județul Brașov. Jucătorii au primit diplome, cupe și medalii, iar din partea sponsorilor, mici premii.

Asociația Club Sportiv Battlefield Airsoft Bistrița Team a fost înființată în 11 aprilie 2016 și de atunci atrage tot mai mulți tineri dornici de sport, mișcare, antrenamente și jocuri duminicale, în oraș sau chiar participând la evenimente naționale, unde participă și până la 400 de jucători de airsoft.

Pentru mai multe detalii puteți vizita site-ul www.airsoft-bistrita.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/CSABBT.

 

Se fac angajări la Transmixt, Sanovil, Automobile Dacia! NOI locuri de muncă, disponibile în Bistriţa acum 8 minute- Transmixt Bistriţa angajează şoferi de autobuz! Se caută persoane cărora le place să conducă – persoane corecte, serioase, amabile, optimiste și implicate. Se oferă salariu decent, bonuri de masă, asigurări private de accidente, ținută de serviciu, mediu de lucru correct și alte avantaje.
FOTO/VIDEO: Frumuseţea nu are vârstă! Cele mai distinse femei din Țara Năsăudului, într-o inedită paradă de modă acum O oră- 12 femei de nota 10* au defilat în duminica de Rusalii la Muzeul Grăniceresc Năsăudean: aici s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a unui eveniment cu totul special: „Covorul roșu este comun, orice femeie poate defila pe el atâta timp cât fiecare dintre noi acceptăm normalitatea!"
SURPRIZE, SURPRIZE! Două treceri la nivel cu cale ferată, blocate! acum 2 ore- Șoferii vor fi nevoiți să se înarmeze cu multă, multă răbdare. Două treceri la nivel cu cale ferată sunt bocate, iar în mai multe intersecții nu se va putea pătrunde deloc. ”Nu avem ce face! Trebuie să facem lucrările astea!” a fost explicația viceprimarului Niculae.
Rostul de dimineaţă: Nu suntem cu totul pierduţi… acum 3 ore- A trecut euforia alegerilor, a început şi vacanţa de vară, lumea visează la concedii şi evadări iar oraşul pare că se zbate anemic într-o letargie estivală greu de evitat… În ciuda zilei de ieri – o zi de luni ploioasă, spre final, în care nici iarba nu şi-a permis să crească – 10 bistriţeni au îndrăznit ieri seară să iasă în stradă...
FOTO – Accidentele s-au ținut lanț ieri! Un motociclist și încă două persoane au ajuns la spital acum 4 ore- Încă două accidente au avut loc aseară și azi-noapte. Un motociclist și alte două persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în evenimente rutiere. Unul a avut loc la Rodna, altul la Lunca Ilvei. CE s-a întâmplat:
FOTO- TELCIU: Un maramureșean a provocat un accident rutier! Trei mașini implicate acum 17 ore- Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Telciu. Trei mașini au colizionat, iar două persoane au nevoie de îngrijiri medicale. De vină, cât și persoanele rănite sunt de loc din Maramureș. 
OAMENI din Bistriţa-Năsăud: Sanda Boloş, terapeutul care face minuni cu mâinile şi cu sufletul ei… acum 19 ore- Tonică, mereu optimistă şi senină: Sanda Boloş munceşte în fiecare zi la Hotel Metropolis, unde este terapeut şi tratează diverse afecţiuni ale celor care îi trec pragul. A studiat terapiile alternative în Barcelona, de unde a învăţat să transforme voluntariatul într-o filosofie de viaţă... 
Foto: Înstruțatul de la Figa cu… Joian, boul itinerant! acum 20 de ore- Ieri la Figa, lume, lume „câtă frunză și iarbă” coșbuciană. Aș minți să vă spun că nu a fost frumos. Părintele din sat chiar îmi preciza: „Vin mai mulți, acum de Rusalii, ca la Crăciun și la Paști”. De ce? Păi, se vede cu ochiul liber. E „spectacolul” de pe ulița principală a satului.
HAPPY DAY, joi la Casa Ema! acum 21 de ore- A venit căldura, au sosit şi zilele de vacanță iar la Casa Ema ofertele se ţin lanţ! Happy Day - joi, 20 iunie, cu preţuri speciale la abonamente şi o senzaţională şi răcoritoare limonadă!
FOTO: Trei benzi de circulație la trecerea de pe Slavici! AFLĂ cum se va circula în zonă în timpul lucrărilor: acum 23 de ore- În zona trecererii la nivel cu cale ferată de pe Ion Slavici încep lucrări ample, mâine! Dar nu doar la trecere, ci și la intersecțiile din apropiere. Astfel, circulația în zonă va fi blocată pe o arie mai extinsă! Lucrătorii vor încerca să deblocheze, pe rând, câte o intersecție! AFLĂ ce lucrări se fac și CUM se va putea circula:
Bistrița-Năsăud din nou sub avertizări COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii acum O zi- Nicio zi fără noi avertizări de instabilitate atmosferică. Meteorologii au emis din nou COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii. Printre județele vizate se află și Bistrița-Năsăud.
FII REPORTER: Domnule primar, deratizați leprele din locuințele sociale! acum O zi- Intenţionând să cureţe centrul istoric al Bistriţei de „buzunăreli” şi de cerşetori, primarul Ovidiu Creţu a recurs la marele „exod” al romilor. Pentru a-i determina să părăsească centrul istoric, Primăria Bistriţa le-a pus la dispoziţie acestor oameni locuinţe sociale. O bistrițeancă se rezolvă pe dezastrul din Viișoara.
Rostul de dimineaţă: Cocoţat pe acoperiş, tânărul ne-a privit o clipă în ochi… acum O zi- Cocoţat pe acoperiş, tânărul ne-a privit o clipă în ochi – adânc şi pătrunzător – până când privirile s-au înceţoşat... Până când lacrimile ne-au invadat cu totul. Pentru o clipă, am avut certitudinea că este pregătit şi gata să se arunce în gol...
FOTO/VIDEO: Bistrița Năsăud, sub cod portocaliu și galben de inundații acum 2 zile- ANM a emis două avertizări pentru județul nostru. În aceste momente, Bistrița Năsăud se află sub cod portocaliu de inundații până la noapte la ora 03.00. Apoi, rămâne sub cod galben de inundații până la ora 07.00.
FOTO: Emoţionante şi minunate momente, la Cristeştii Ciceului…! acum 2 zile- De câteva zile am sărbătorit cu toții ceva de genul Zilele Comunei, dar sub motivul inaugurării Căminului Cultural și Capelei Mortuare din  Cristeștii-Ciceului, comuna Uriu – construite  spre folosul întregii comunități.